Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 942
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Амбър, информация от миналата седмица- избор на екип за секциото, ако е по мед.причини- 900 лв.

# 916
Това с предварителното внасяне на пари за избора на екип според мен не е вярно. Може да платиш и след раждането. То може и последния ден да си избереш екип-  или какво ще се дърпат и няма да вземат парите? Аз на 3-ти ще говоря с моя доктор и ще споделя Wink

# 917
Това с предварителното внасяне на пари за избора на екип според мен не е вярно.
Вярно е,но има ситуации,в които се налага да е след.При мен се получи плащане след,но лекарката ми/която е шеф на родилното/ каза,че по принцип сумата се внася предварително.

# 918
Мами чета страхотни стархотии за окситоцина /системата с която ускоряват или предизвикват раждането/, та питането ми е в тази болница практика ли е прилагането му?

# 919
  • София
Мами чета страхотни стархотии за окситоцина /системата с която ускоряват или предизвикват раждането/, та питането ми е в тази болница практика ли е прилагането му?
Не се задълбочавай в страхотиите. Има хора, които изпитват удоволствие да плашат останалите.
Раждах там и никой с нищо не ме е пришпорвал или причинил какъвто и да е дискомфорт. Вярно, че зависи от лекаря, но родих първо дете на 31 години без абсолютно никакви неприятни емоции и последствия.

# 920
В България е практика да се прилага,но всичко зависи т лекаря и обстоятелствата.Аз родих второто си дете с окцитоцин и не беше нищо страшно.

# 921
 ДесиХ3, iveto_11, благодаря ви, ама вече съм се "спекла" здраво. Embarassed

# 922
здравейте на всички мами,
днес имам консултация при Недялков от ТК и малко съм се по спекла. На мен ще ми правят секцио, а съм и от по страхливите, така че ако някой има някаква информация за него ще съм много благодарна. Hug Praynig Peace

# 923
tedinka87 като гледам са ни близко термините Simple Smile и аз ще съм секцио така, че може да се засечеме там bouquet

# 924
днес имам консултация при Недялков от ТК и малко съм се по спекла. На мен ще ми правят секцио, а съм и от по страхливите, така че ако някой има някаква информация за него ще съм много благодарна. Hug Praynig Peace

Аз родих на 23.10 и бях в стая с 2 мами, които са пациентки на д-р Недялков. Те са много доволни от него, а и когато дойде да ги види в стаята, и на мен нми направи впечатление на много готин човек - внимателен и в същото време със страхотно чувство за хумор. Но разбира се това са мои странични впечатления, без да съм била негова пациентка.

Между другото може ли някоя мама да ми каже, откъде мога да си взема епикризата, защото при изписването ми дадоха само 2 бр. епикризи за бебето,?

# 925
  • София
Днес бях в Тината, записаха ме планово секцио за 9.11. Ще платя на 2.11
Според мен идеята с ранното плащане е, че в таксата за избор на екип се включват и небходимите изследвания (поне за секцио), които иначе са си 50 лв. допълнително. Не съм сигурна, просто изказвам предположение.
Успех на всички!

# 926
че в таксата за избор на екип се включват и небходимите изследвания
Кои изследвания?

# 927
  • Бистрица
Моя е д-р В.Илиев.Предварителен е избора на лекар, тъй като избор означава,че той поема ангажимент да бъде израждащ,независимо колко време преди термина и при какви обстоятелства сте постъпили за раждане.Той трябва да си направи сметка да не предприема пътувания,ако работи с определен анестезиолог(както в моя случай)той също трябва да бъде на разположение.И това не е най-важното,което налага избора да стане по-раничко.В последния месец д-ра може да си направи сметка как ще протече раждането,той ще следи състоянието ви,ще знае какви рискове носи и ще бъде подготвен ако нещо се обърка.Това време,което ще прекарате заедно до раждането ще ви помогне да се опознаете и да изградите доверие помежду си-ще бъдете по спокойни,че д-ра не ви изражда на сляпо,без да е запознат с вашият случай.За окситоцина и аз се бях наплашила и затова говорих конкретно с моя лекар как ще процедира той.Неговата практика е да назначи вливане,само при последна мярка,преди да назначи секцио,ако има изтекли води и няма разкритие повече от 12 часа,тъй като не е добре за бебето да престоява толкова време вътре и след 13-14 часа престой започват да се образуват инфекции и детето трябва да се извади.Това е при моя лекар.Ако ходите на ЖК се поинтересувайте как процедира вашия,защото може да имат някакви различия в практиката си.За всяка една сума ,която съм описала се заплаща на касата на болницата.Пари на ръка на лекаря не сме уговаряли.

# 928

Аз родих на 23.10 и бях в стая с 2 мами, които са пациентки на д-р Недялков. Те са много доволни от него, а и когато дойде да ги види в стаята, и на мен нми направи впечатление на много готин човек - внимателен и в същото време със страхотно чувство за хумор. Но разбира се това са мои странични впечатления, без да съм била негова пациентка.

Между другото може ли някоя мама да ми каже, откъде мога да си взема епикризата, защото при изписването ми дадоха само 2 бр. епикризи за бебето,?

мерси за инфото  Hug, зузу нищо чудно да се засечем Peace

# 929
Здравейте момичета !Чета ви  с интерес защото и на мен ми предстой раждане и се чудя на къде да се насоча  има ли някоя мама която е родила по-скоро  в Тина  Киркова  за да сподели какви са цените за секцио с избор на екип , стаи ,и други  колко горе долу излиза като цена общо !

Общи условия

Активация на акаунт