Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 937
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте момичета !Чета ви  с интерес защото и на мен ми предстой раждане и се чудя на къде да се насоча  има ли някоя мама която е родила по-скоро  в Тина  Киркова  за да сподели какви са цените за секцио с избор на екип , стаи ,и други  колко горе долу излиза като цена общо !
В последните страници все това коментираме...
 1200лв. избор на екип за секцио по желание
 900 лв, секцио по медицински причини с избор на екип
 35 лв. Вип двойна стая
 75 лв. Вип единична стая
 40 лв. Вип стая единична в Патология
 120лв. апартамент
 100 лв.Вип зала за раждане
 100 лв.Присъствие на бащата
 250 лв.Водно раждане
 400лв. платена женска консултация
 46 лв.изследване за поносимост към упойки
 40 лв. Вип стая единична в Патология
 моето раждане- 1300 лв.
-900 избор екип/нормално раждане/
-100 вип зала
-75х3= 225 вип стая 3 ноши
-40 вип стая 1 нощ патология

0тделно 400 за платена ЖК  и 46 лв.тестове за упойки

има цени тук
http://1agb.com/page/single/id/35

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 14:00 от ДесиХ3

# 931
  • София
че в таксата за избор на екип се включват и небходимите изследвания
Кои изследвания?

Така ми казаха днес на информация, предполагам кръв, съсирване, урина и още нещо (може би упойки, не знам)  Thinking

# 932

Така ми казаха днес на информация, предполагам кръв, съсирване, урина и още нещо (може би упойки, не знам)  Thinking
Дано се включват.Аз много се нервирах като разбрах,че тестовете за упойки се плащат отделно.Може и с направление,ама кой да ми каже,нямах време да вадя.Да знаете,че трябва предварителен час да имате записан и правят тестуването само в сряда мисля.

# 933
А това направление от консултацията ли се взима или от личния лекар.Аз определено трябва да се тествам.

# 934
  • София
Здравейте,
Този тест за  упойки в кои случаи се прави? Само при секцио или?

# 935
Мами чета страхотни стархотии за окситоцина /системата с която ускоряват или предизвикват раждането/, та питането ми е в тази болница практика ли е прилагането му?

От четири девойки в предродилна само аз бях със система заради изтекли води. Едното момиче беше към края на раждането, с контракции на 10 мин- е, не й сложиха система, за да забързат нещата. От това, което видях- не е масова практика.

# 936
Мамита,да си вземам ли интимен гел за болницата?Казах ми 4е било хубаво някой ако може да ти носи отвара от смрадлика,ама при мен няма как да се слу4и,а с тия ежедневни прегледи там си мисля 4е само "подмиване" Crazyс вода няма да е достатъ4но? newsm78

"Прегледът" се състоеше от поглед отдалеч на шевовете и натискане на корема, за да се види дали се е прибрала матката.

Всъщност какво точно се разбира под интимен гел? За миене или смазка...второто няма да ти трябва до около месец-два след раждането. След това може да е от полза:)

# 937
  • София
Аз също мислех,че е практика вливането на окситоцин.Е,явно не е .Но наистина четенето на 'плашещи' теми уж да се информираме,но се оказва,че няма един с един случай еднакви.Няма как да си подготвен как ще протече при теб. Thinking

# 938
А това направление от консултацията ли се взима или от личния лекар.Аз определено трябва да се тествам.
Ами идея си няма,мен само ме питаха дали съм с направление,попитай на Регостратурата,но на центъра Вяра,надежда, любов".
Здравейте,

Прави се при всички случаи ,ако се наложи упойка.Но пък другата ми лекарка каза,че този техния мвтод/с драскането и капането на различни субстанции/ бил остарял и вече не се процедирало така,даже можело да се влошат нещата ако има алергия.Знам ли ги.
В интерес на истината на мен са ми правили два пъти операц/една в чужбина,една в Бг/ия+ първото раждане/в чужбина/ и нито веднъж не са ме тествали за упойки.Минавах само прегледи при невролог,кардиолог,анестзиолог,очен.

# 939
И аз преди 2 години и нещо бях планувано секцио по мед. причини и не са ме "драскали",а само минах на невролог,кардиолог,анестезиолог....Не знам точно какво беше,но нямах проблеми! Peace Нищо не плащах.

# 940
здравейте на всички мами,
днес имам консултация при Недялков от ТК и малко съм се по спекла. На мен ще ми правят секцио, а съм и от по страхливите, така че ако някой има някаква информация за него ще съм много благодарна. Hug Praynig Peace

Аз родих на 23.10 и бях в стая с 2 мами, които са пациентки на д-р Недялков. Те са много доволни от него, а и когато дойде да ги види в стаята, и на мен нми направи впечатление на много готин човек - внимателен и в същото време със страхотно чувство за хумор. Но разбира се това са мои странични впечатления, без да съм била негова пациентка.

Между другото може ли някоя мама да ми каже, откъде мога да си взема епикризата, защото при изписването ми дадоха само 2 бр. епикризи за бебето,?

От канцеларията на първия етаж!!!

# 941
здравейте на всички мами,
днес имам консултация при Недялков от ТК и малко съм се по спекла. На мен ще ми правят секцио, а съм и от по страхливите, така че ако някой има някаква информация за него ще съм много благодарна. Hug Praynig Peace
  Тединка, ако говориш за д-р Красимир Недялков - невероятен е !!!  Hug Като хирург за съжаление не разбрах, защото въпреки предварителната ни уговорка той да ми прави секциото, водите ми изтекоха по-рано и той не беше в София.  Sad Макар че си имаше лични проблеми (баща му беше получил инсулт), се раззвъня по телефоните посреднощ, задейства нещата от другия край на България и в крайна сметка ме оперира д-р Панова.  Peace А го бях виждала само веднъж за 5 минути, не сме близки и не очаквах такова отношение. Дори като си дойде, мина да ме види в стаята как сме, абе - Човек с главно Ч .  Heart Eyes
  Затова избор на екип НЕ СЕ ПЛАЩА предварително !  Peace

# 942
Здравейте,

ПОсещавам лекции за раждане , където лекарката ни обясни,ч е тестове за упойка се правят задължително, ако имаш някакви алегрии, особенно към вид лекарства. Иначе не е нужно. Но принципно, алегриите в днешно време се появяват неочаквано. Така че за твоя сигурност или ако си решила да раждаш с упойка си направи тест.

# 943
  • София/Варна
Здравейте мацки
Присъединявам се към вас. И аз мисля да раждам в Тина Киркова. Първия ми син го раждах там преди 11 години, а и сега болницата се намира близо до нас.
Бях шокирана от цената за избор на екип и сега съм в дълбок размисъл дали вообще да правя такъв избор.
Не познавам никой доктор на който мога да гласувам 100% доверие за да кажа, че тоя е моя доктор и да дам за това 900лв
Ходя на ЖК в ТК при д-р Илиев и имам смесени впечатления от него.
zaxarni4ka видях, че ти си избрала Илиев. Имаш ли впечатления от него и информация от раждали при него мами. Ще съм ти благодарна за всякаква информация.

# 944
 Затова избор на екип НЕ СЕ ПЛАЩА предварително !  Peace
Това най-добре го питайте на регистратурата.Моята лекарка,която е шеф на родилното на Тина Киркова ми каза,че Избор на екип се ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО.
При мен се наложи да предизвикат раждане,заради ниски тонове на бебето.Тъй като лекарката ми щеше да пътува на моя термин,не бях платила предварително,защото можеше да я няма и да родя в друга болница.Наложи се раждане с една седмица по-рано,внезапно, и тя искаше да платим веднага след раждането,до 14.30 на обяд,защото затварят касата.Каза,че правилото е да се плаща предварително.Какво става,ако лекаря не може да асистира раждане,въпреки заплатената сума,не знам.Не е редно да изискват пари напред,но явно се застраховат.

Общи условия

Активация на акаунт