Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 973
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 900

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Да! Носиш си епикризата, на регистратурата казваш, че си за контролен преглед и с талончето отиваш в 103 кабинет!
  Аз нищо не съм носила. Нито съм се записвала на регистратурата. Направо се качих на 5 етаж при д-р Панова и тя си ме прегледа.  Rolling Eyes Даже не знаех, че ми се полага по ЗК, и питах дали дължа нещо.  Crazy

# 901

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Да! Носиш си епикризата, на регистратурата казваш, че си за контролен преглед и с талончето отиваш в 103 кабинет!
  Аз нищо не съм носила. Нито съм се записвала на регистратурата. Направо се качих на 5 етаж при д-р Панова и тя си ме прегледа.  Rolling Eyes Даже не знаех, че ми се полага по ЗК, и питах дали дължа нещо.  Crazy
Аз бях без избор на екип и не съм се уговаряла с някой конкретен лекар за прегледа след това, според мен нямаше смисъл, тъй като в моя случай ме запознаха почти всички, пък и това  е преглед, който би могъл да го направи всеки лекар! Според мен това е стандартната процедура, по която минах! На мен доктор Петров /той ме изписа/ ми каза, ако има нещо да му се обадя, но не счетох за нужно!

# 902
а момичета в крайна сметка избора на екип включва ли и избор на акушерка и анестезиолог или просто лекар се избира
Избираш лекаря.

# 903
а акушерката и анестезелога?

# 904
а акушерката и анестезелога?
Те ,според мен,са дежурните на смяна.Поне на моето раждане бе така.Раждах нормално.При секцио може би лекаря си избира кой да работи с него,но не вярвам за нормално раждане да вика акушерка специално.За анестезиолога не знам.

# 905
За секциото работят с определен анестезиолог, ианче акушерките , койот е на смяна Peace

# 906
значи трябва да се води избор на лекар не избор на екип много странна работа е всичката тази

# 907
Мамита,да си вземам ли интимен гел за болницата?Казах ми 4е било хубаво някой ако може да ти носи отвара от смрадлика,ама при мен няма как да се слу4и,а с тия ежедневни прегледи там си мисля 4е само "подмиване" Crazyс вода няма да е достатъ4но? newsm78

# 908
dilandii, според мен нямаш нужда от интимен гел. На мен ми носеха отвара от смрадлика, а аз си носех Бивацин спрей за раните и след тоалет ми пръскаха от него. Самия тоалет беше промиване на раните, после ми пръскаха спрея, а след всяко ходене до тоалетната се измивах със смрадлика. Не съм имала проблеми  Peace Отварата от смрадлика я препоръчват, но не е задължителна. На мен ми носеха всеки ден, но ако ми останеше си я ползвах и на следващия.

# 909
Да, отвара от смрадлика задължително!

# 910
Мамита,да си вземам ли интимен гел за болницата?Казах ми 4е било хубаво някой ако може да ти носи отвара от смрадлика,ама при мен няма как да се слу4и,а с тия ежедневни прегледи там си мисля 4е само "подмиване" Crazyс вода няма да е достатъ4но? newsm78
Мисля,че не е удачно да се ползва гел с раните.

# 911
  • Бистрица
Момичета,току що се връщам от консултация-28г.с. съм ,но понеже ходих и на ден на отворените врати,и на училище за родители,започнах да разпитвам д-ра за процедурата кога,как и колко струва за раждането.VIP-пакета на цена 900 лева вече не е актуална информация-и понеже ако сте забелязали новия сайт е много зле-няма  публикувана информация там.Ето новите цени-за избор на лекар (моя работи само с определена анестезиоложка,която ще ме тестува и ще бъда със спинална упойка и без вливане на окситоцин,освен ако не се налага при изтичане на водите и чакане на разкритие над 12 часа).Ще раждам във VIP сектора по нормален начин с присъствието на таткото и престой 3 дни във VIP s 2 легла.Цената за тези услуги общо е около 1300.900 се заплащат за избор на лекар 20-30 дни преди термина,200 след самото раждане и останалите при изписването.Цената ако се наложи секцио е 1500.Моя съвет е особено към мамите,които са наближили термина да говорят с наблюдаващия ги д-р и да питат вместо да гадаят или да получават остаряла информация-освен това всеки лекар има свои особени изисквания.Дано съм ви била от полза. WinkУспех !

# 912
е това вече е върха... бясна съм и накрая не 900 лв, ами една стоинка няма да им дам... то бива, то може да са мушеници, ма 30 дни преди термин да внасям пари..... и за спешно секцио 1500... я май към Токуда да се запътваме....

Моля ако има възможност други мами да потвърдят тази информация.... аз с моят доктор Киров ще се срешна на 4.11

а ти Захарничка били казала името на Твоя доки?

# 913
...............освен това всеки лекар има свои особени изисквания.
Или свои собствени тарифи newsm78

# 914
Момичета,току що се връщам от консултация-28г.с. съм ,но понеже ходих и на ден на отворените врати,и на училище за родители,започнах да разпитвам д-ра за процедурата кога,как и колко струва за раждането.VIP-пакета на цена 900 лева вече не е актуална информация-и понеже ако сте забелязали новия сайт е много зле-няма  публикувана информация там.Ето новите цени-за избор на лекар (моя работи само с определена анестезиоложка,която ще ме тестува и ще бъда със спинална упойка и без вливане на окситоцин,освен ако не се налага при изтичане на водите и чакане на разкритие над 12 часа).Ще раждам във VIP сектора по нормален начин с присъствието на таткото и престой 3 дни във VIP s 2 легла.Цената за тези услуги общо е около 1300.900 се заплащат за избор на лекар 20-30 дни преди термина,200 след самото раждане и останалите при изписването.Цената ако се наложи секцио е 1500.Моя съвет е особено към мамите,които са наближили термина да говорят с наблюдаващия ги д-р и да питат вместо да гадаят или да получават остаряла информация-освен това всеки лекар има свои особени изисквания.Дано съм ви била от полза. WinkУспех !

Ами то и в сайта е написано така - 900 лв. за избор на екип, отделно + VIP зала за раждане и присъствие на таткото, отделно + за двойна VIP зтая по 40 лв. за ден. Е...вярно не пише, че тези 900 лв. ги искат един месец прдварително, но цените като такива са коректно написани. Аз за това няма да им дам и една стотинка, пък каквото ще да става... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт