Часовникът! - тема 2

• 76 698
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Аз си бях поръчала Фосил от американският ибей - доставката беше 10$ Peace  А скоро гледах, че същият продавач е вдигнал цените с по 5-10$и дава безплатна доставка - танту за кукуриго Crazy

# 61
Абе малко са продавачите от Американският с доаставка 10 долара. С безплатана повече ги пращат от Сингапур. Даже в момента чакам един мъжки от там.
Флъфи, аз ще ти пиша ЛС сега.

# 62
Флъфи писах на лични  Peace

# 63
  • Стара Загора
Момичета, помогнете ми мъжът ми иска часовник за подарък водо и ударо устойчив и с кожена верижка. От Ст. Загора съм.

# 64
Е моят продавач със  сигурност е от Щатите - ако някой се интересува ще поровя , за да ви дам продавача Peace

# 65
Виж тук . Може да откриеш нещо интересно  Peace

# 66
Е моят продавач със  сигурност е от Щатите - ако някой се интересува ще поровя , за да ви дам продавача Peace

Часовника който тя иска го има само в два броя в и-бей. Единият праща до Бг, и й пуснах линка на момичето.
А ако имаш време дай ми този продавач. Аз постоянно поръчвам за някой, и може да са му по-изгодни цените.  bouquet

# 67
Момичета, помогнете ми мъжът ми иска часовник за подарък водо и ударо устойчив и с кожена верижка. От Ст. Загора съм.
И аз те съветвам да вземете Casio, по възможност серията G-shock (адски корави са), но трябва да проверя дали има с кожена каишка. Иначе съвсем скоро взехме Casio G-shock G-510 на мъжа ми за спорт, но не е с кожена верижка.

# 68
  • Стара Загора
annny 
EtnA   bouquet Благодаря Ви

# 69
Здравейте момичета Simple Smile,часовниците които сте показали са невероятни Heart Eyes  Hug.Вече мога и аз да се похваля във вашата темичка
http://www.ewatches.com/Tissot/T0203171605700.html#

# 70
  • Варна
И тук искам да благодаря отново на Totally *Av4e и аnnny за помощта и линка! Страхотни сте момичета!  bouquet

# 71
monini часовника е разкошен. Със здраве да си го носиш  Peace

flufi,вилия  Hug

# 72
Честито на всички с нови часовници!!!
 newsm51

# 73
Мирелка ти няма ли да се похвалиш с някоя твоя придобивка?   Peace

# 74
annny  благодаря за топлият прием в темата!!!
За съжаление нямам с какво да се похваля;но много се възхищавам от новите часовници на момичетата Hug.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт