На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 804
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Първите 20 - 30 мин. с бански, после ми свършват запасите и е гола.
Много ме изненадва мнението на майките относно хигиената на пясъка. Дали с бански или не - винаги има пясък там, където не трябва да има.
никога не сме имали пясък там ,където не му е мястото Wink

# 91
  • София
Винаги е била с бански и дори не й ги сменям. Може би има по-чувствителни деца, но моето седи във водата през цялото време и никога не се разболява от мокрия бански, а тя в момента ходи с такъв, който покрива почти цялото й тяло - остават само част от ръцете и краката й голи - слънцето е опасно.

Изключително ми е грозно да гледам голи деца по плажа. Не разбирам изобщо каква ще да е причината да си оставиш детето голо.  Thinking Не искам и да разбирам - почти не ходим на бг-плажове и съответно не гледам голи деца или другото 'любимо' - голо дете пикаещо в пясъка.  ooooh!

# 92
Досега винаги е била с бански.

# 93

Зачестилите покушения над деца ако не Ви притеснява  ни най-малко......то тогава продължавайте,но ако не Дай си Боже вашето дете е огледано и завлечено някъде и никога не го видите повече-видите ли друга песен ще запеете!

Оффф... Педофилите са извратени хора и едва ли висят само по плажовете да оглеждат голи деца. По тази логика да не извеждаме децата си от къщи ли?

# 94
Задължително с бански. И от хигиенна, и от естетическа гл.т.

Голямата винаги е била с бански, малката също тази година беше с бански  Mr. Green

# 95
винати с бански ,никога голи.

# 96
Банските не са защита срещу педофилски фантазии, едно дете дори и по бански си е почти голо Peace
Банските са си вид облекло, подходящо за едно определено място (плаж/басейн) и както на улицата гледаме да се облечем (нас и детето) подходящо, не виждам причина защо на плажа някой от нас да е гол.

# 97
Как ходят децата ви на плаж?
До преди няколко години масово малките деца(че и не толкова малки) бяха чисто голички на плажа.
От няколко години забелязвам,че голите дупета оредяха.Дори 6-месечни бебета са с бански.
Зачудих се на какво се дължи промяната?
Какви са вашите съображения относно единия или другия вариант?
И до каква възраст мислите,че е редно да са голи?

С бански. Никога не са били голи. И двамата ги заведохме на море, на 10 м. възраст. (На плажа не са били с памперси  bowuu)

Причината - хигиената. И естестиката разбира се.

# 98
Бански. Peace

# 99
  • Страната на чудесата
Бански носи на плажа, с горнище Mr. Green(на 5 години е) Гола плува, защото не виждам смисъл да сменям постоянно мокър бански със нов сух.

# 100
Аз също съм твърдо "за" бански. Даже миналата година, когато дъщеря ми беше на 1, беше с бански и я преобличах на плажа скрито от чужди погледи  Blush. Мислех си, че само аз съм така, сега виждам, че не правя изключение.

Това лято беше с цял бански, а за следващото ходене на море съм й поръчала бански от този тип. Предвиждах много шокирани погледи, но като гледам темата май не съм била права...

# 101
Винаги е била на плажа с бански. Мен също ме притеснява пясъка. Лятото на балкона слагаме надуваем басеин и го пълним с топла водичка- само там и давам да се плицика голичка.
До миналата година банския беше само гащички, тази година бяхме решили да я запишем на плуване, което за жалост ни се размина и и взехме цял бански, та на плажа ще е с цял. Между другото, знаете ли колко е трудно да се намерят само гащички за момиче, независимо на каква възраст е. Масово се предлагат и горници. Rolling Eyes

# 102
  • София, център
В морето - гола, на плажа - с бански!

# 103
Бански  Peace

# 104
Миналата година беше на 1г и 8 месеца като я водихме-беше гола. Сега съм и взела бански. Все ми е тая как ще е-само на детето да му е добре. И аз се притеснявах от пясъка-но нищо и нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт