Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 10 040
  • 232
  •   1
Отговори
# 75
Привет  Hug
Аз днес пак ги пуснах двамцата да се разправят по парка сутринта, та аз да изчиста и оправя по къщи и после се присъединих към дружинката. Хапнахме, пийнахме с таткото в едно заведенийце, а мъника хапна пюренце и си поспа. Сега сме навили едната баба да дойде вечерта да седи малко при него, а ние да излезнем да пийнем по едно (е, некои само бира, ама и това си е нещо), пък и да се видим с приятели, ще ни забравят очите.
За комарите - мислих, мислих и го измислих. Ще взема гела на Чико, а татито ни намери някаква джаджа, която действа на йони, безвредна била и ставала за деца. Само дето в нета не намира цена, та ще се обажда по телефона да пита и ако е в рамките на нормалното ще я вземем.
А като сте казали красавци (и турски сериали) - на мен това ми е Фаворита  bite ( http://www.beyazkalp.com/wp-content/uploads/2008/03/tardu-flordun.jpg)

# 76
Здравейте и от мен. Днес със Яна се събуди в 8:30 яде и пак заспа до 11:30 та и аз с нея си поспах, после обиколихме магазините. Тя намаза ето това http://taftoys.com/view.php?itemid=10675 , това http://family-bg.com/popup_image.php?pID=3375 и още един пеещ охлюв. Аз си купих дънки и блуза че шкембето и дупето са решили да се разхождат извън сегашните ми дрехи, та да има в какво да ги прибера Crazy
Ходих и да гледам лолата на бебекомфорт, даже сложих малката в нея и много и хареса. Много съм влюбена в тази количка Heart Eyes

За колажа тъй като не го правя аз, не ми е много удобно да проявявам претенции кога да бъде Embarassed

За нагревателя, аз със баткото не съм ползвала и сега май няма. newsm78
Алекс мама честити ви придобивки Peace

Беба как забъркваш по повече АМ, аз знам че се прави всяка доза отделно и че се консумира максимум до час след като е направено newsm78 А за изприщването не мисля че е алергия, до колкото помня от Боян, неговите алергии от храна бяха по цялото тяло. Мисля че е от лигите.

Сега ще кача снимки как ядем Peace

# 77
Здравейте аз преди малко бях до ВВ и си купих най-новото шише на Авент BPA free (БЕЗ бисфенол А)  Shocked Shocked Shocked

Струва 16.90лв и е на цвят едно кафеникаво.Споделям ако някой се интересува!330мл е(на вид е същото като стария модел,само цвета е друг).

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.

снимка----> http://i84.photobucket.com/albums/k37/gaucho0722/for%20sale/IMG_2153.jpg

http://growingyourbaby.com/wp-content/uploads/2008/08/avent.png

# 78
ХИлоУ.

ЦВЕТИ ама аз и Керемчо хич не бих го отказала Mr. Green  Той с докторчето от Босфора са ми любимци Embarassed

Аз също гласувах за анкетата.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:25 от Mamma

# 79
  • Стара Загора
Danielkka другата седмица може да ви погустувам малко Hug

# 80
Здравейте! Peace
Я да ви питам, каква беше тази активна гимнастика дето Тони я беше купила от магазин Симба ли беше  newsm78 и има ли я в други магазини ако някой знае?

# 81
Ето три снимки и от нас:
Батко и бебе спят.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13336005

Картофа определено е гаден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13336009

МММ това не е чак толкова лошо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13336012

# 82
  • София
Ма-лЙи- каква цапаница ще падааа!
КаЯна, много е сладка Яна и на тези снимки много ми прилича на теб. От къде взехте книжката на Колориа?

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:25 от Mamma

# 83
newsm03 Привет  Hug
От както  смених коша,сме по-дълго на разходка  Whistling,но да видите как само подскачак като го бутам,не мога да го обясна ама вечно трябва да се люшка и клати силно малчо та да има рахат и така,мама с танцова стъпка се шири из парка  Joy ooooh!,днеска крака не ми останха,ама поне Крис се наспа  Naughty
Каяна голями са ти сладури  Hug,ох като знам какво е мазало с тия пюрета хич не ми се почва  ooooh!
Алекс-мама,честито,хайде сега и Алекс да се успокои и да ги сефтосате  Laughing
Абе вашите бебоци обриват ли се по врътлето,моя е целия в едни такива ситни,от жегите ли е ,ама не са точно пъпчици  newsm78
ох още нещо щях да ви питам,ама на,мозъка ми изтече с раждането  Joy ooooh!

аа да кажете някакво хубаво бънджи,че смятам да му купя едно  Thinking

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:26 от Mamma

# 84
Мерси Flutter
Яна всички казват че на мен прилича, за разлика от Боян който пък само на татко си.
Книжката я взех от ВисВиталис Peace

# 85
КаЯна, големи са ти сладурковци децата... А Яна е голям сладкиш с тези омазани бузки... Joy Представям си какво ме чака и мен от следващия месец. hahaha

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:26 от Mamma

# 86
  • София
Здравейте и от нас. Искам да се обърна към мамите с по-пухкави бебета: получавате ли упреци, че сте ги прехранили? Напоследък по-често чувам такива коментари за Калин и ми става много неудобно, че се налага да се аргументирам как е решило да се храни детето ми. Вие как реагирате?

Маринка, кажи как сте, актуални мерки на бебко  Mr. Green , от какво имате нужда  Hug

Аз вчера в чудо се видях - почти 2 часа безутешен рев и не може да се успокои...така се беше изморила, че заспа от раз.

Ей все едно аз съм го писала  ooooh! ooooh! ooooh! Само че не беше чак 2 часа, но за сметка на това беше по-концентриран ужас: започна от мрънкане и накрая стана адски рев, червен като рак, вир вода, кашляше, напъваше се да повръща и т.н. Айрис ми е свидетелка - провалихме съня на косето  Embarassed  Калин едвам се успокои, хълцаше едно такова, нали се сещаш след голям рев едно полухълцане-полуплакане. И после спа 2 часа и половина  newsm78 Днес следобед същата работа, но спа три часа после, а ревът беше вече по-скромен. Яростно си дъвче ръцете и опитва каквото докопа да навре в устата, но не винаги я уцелва. ГЛедах венците - не видях особена разлика, утре пак ще се зверя..

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:28 от Mamma

# 87

Ей все едно аз съм го писала  ooooh! ooooh! ooooh! Само че не беше чак 2 часа, но за сметка на това беше по-концентриран ужас: започна от мрънкане и накрая стана адски рев, червен като рак, вир вода, кашляше, напъваше се да повръща и т.н. Айрис ми е свидетелка - провалихме съня на косето  Embarassed  Калин едвам се успокои, хълцаше едно такова, нали се сещаш след голям рев едно полухълцане-полуплакане. И после спа 2 часа и половина  newsm78 Днес следобед същата работа, но спа три часа после, а ревът беше вече по-скромен. Яростно си дъвче ръцете и опитва каквото докопа да навре в устата, но не винаги я уцелва. ГЛедах венците - не видях особена разлика, утре пак ще се зверя..

Зеленко,ние сме същите всеки божи ден,заспива и се събужда с такъв рев,не знам какво да го правя вече,всеки ден сме при педи  Embarassed Embarassed Embarassed,така стигнах до извода,че просто си е ревлльо  Blush

# 88
  • София - Рим и обратно
Здравейте и от нас. Искам да се обърна към мамите с по-пухкави бебета: получавате ли упреци, че сте ги прехранили? Напоследък по-често чувам такива коментари за Калин и ми става много неудобно, че се налага да се аргументирам как е решило да се храни детето ми. Вие как реагирате?

Точно вчера една майка в градинката застана срещу нас, опули се и възкликна: "Леле колко си дебелоооо...ама какви са тези крака?!"  #Crazy След което и аз се опулих, чак не можах да реагирам изобщо. Последва въпрос с какво всъщност я храня, на което аз, вече окопитила се, не можах да се въздържа да не кажа, че предпочита говежди пържоли алангле  Rolling Eyes Изобщо не давам ухо да упреци за каквото и да било и не ми пука, ама това ми дойде изневиделица.

# 89
  • София

Точно вчера една майка в градинката застана срещу нас, опули се и възкликна: "Леле колко си дебелоооо...ама какви са тези крака?!"  #Crazy След което и аз се опулих, чак не можах да реагирам изобщо. Последва въпрос с какво всъщност я храня, на което аз, вече окопитила се, не можах да се въздържа да не кажа, че предпочита говежди пържоли алангле  Rolling Eyes Изобщо не давам ухо да упреци за каквото и да било и не ми пука, ама това ми дойде изневиделица.

Ами на мен ми се случи вече няколко пъти и направо ми е много гадно, да си призная - от къде на къде ще ми се държи сметка как яде Калин - ами той яде самият той, да не му тикам аз насила в устата  newsm78 Да съм го ограничавала - да вадя ц*ц*та на половината ядене ли, как да го огранича? Не можело така на 4 месеца да няма режим, какво било туй нещо - да яде, когато си поиска. И прочие. При това не е един човек, а различни, но тези дни пак ми се случи, та рекох да попитам има ли и други като мен  Embarassed Embarassed Embarassed

А за ревовете на Калин, положението с големия рев не ни е принципно положение, иначе е по-спокоен, ама имало глава да пати  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт