Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 954
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
Зеленко споко. Досадници секви. И на Яна само и казват че е дебела а  тя е 5.5кг. Вчера така една баба застанала до едно ново майче от нашия блок и цъка с език че бебето плачело. И майчето милото много се притесни. А бабата вика, гладно ще е, топло му е, корем го боли и тн.. Видях майчето как иска да я удуши, та си подхванах бабето да тръгва с мен, а тя пак гладно било... накрая и казах че майчето най добре си знае какво му е на бебето и хич да не и досажда. Взе че ми се обиди, ама поне остави майчето на мира.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:35 от Mamma

# 91

Ауу, КаЯна, ами тати? Wink Hug

Зеленко, и аз не обръщам внимание на приказките, че видите ли "Рая манекенка нямало а става", казах: "ми, да бе - манекенка... само акедемик по физика и нищо друго". Така е, нямаме режим и тя си се чувства най-добре. Тези дни е намалила яденето... т.е. яде на час, аа суче много малко. Подозирам, че си взима само предното мляко за утоляване на жаждата.  newsm78

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:35 от Mamma

# 92
  • София
Тези дни е намалила яденето... т.е. яде на час, аа суче много малко. Подозирам, че си взима само предното мляко за утоляване на жаждата.  newsm78

пЪрдон, значи, и аз за спам-а, то сума ти постове днес, ама същата работа и Калин  Embarassed Embarassed Embarassed
аз съм се мъчила да го успокоя с ц*ц*та някой път, ама той не ще, т.е. яде/пие само като е гладен/жаден...

# 93
Привет и от нас Hug

С Елена нямахме режим на храненето и определено сравнявайки снимките им, когато е била на 4 месеца е доста по-пухкава от Коко сега. Но той си яде на 3 часа, даже след обяда издържа и до 4, а тя ядеше буквало през час, та явно си е до бебче. Не мисля, че има място за притеснение, ако няма опасност за развиване от рахит Peace Нашата педиатърка всеки път опипва фонтанелата и за сега сме доста добре (пу-пу-пу), даже вече сме на 1 капка вигантол и каза, че на следващия преглед ще прецени дали и да не го спираме вече Peace

# 94
ЗЕЛЕНКО само да ти кажа че аз като ходих при заместничката на нашта докторка и като и казах че Иво яде когато си иска #Crazy и от там като ме почна та сокове, та режими  ooooh! направо ми идеше да я прасна. И като ми вика ама то какво е това ядене когато си поиска трябва да има режим Naughty то така е много неудобно Shocked
 На устата ми беше да и кажа че като и е неудобно следващия път няма да я викам да го кърми ама си замълчах и само казах че на мен не ми пречи Crossing Arms

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:36 от Mamma

# 95

Наш тати цял ден с приятели из Бристол бирички пие.

Зеленко кажи на нахалниците, че вече си обезмасляваш кърмата и че скоро ще заслабне Crossing Arms Абе тия хора не са у ред, после като проходи ще се стопи Crossing Arms

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:36 от Mamma

# 96
Зеленко кажи на нахалниците, че вече си обезмасляваш кърмата и че скоро ще заслабне Crossing Arms Абе тия хора не са у ред, после като проходи ще се стопи Crossing Arms

Joy Joy Joy Е, не мога да си легна от вас... убе ме с това...трябва да "обменим рецепти за обезмасляване на кърмата".... hahaha

# 97
КаЯна големи са сладури де4ицата ти, как сладко спят заедно Simple Smile а на 1вата лъжи4ка пюре и стефан реагира намусено, но после хапва кикикики
за млякото - аз 4етох, 4е в хладилник може да се съхранява АМ за по-дълго време, само да намеря статията и ще я пусна, но на всяко мляко си пише, на нашето няма ограни4ение до 1 4ас.

The_light_2008 ВВ- вис ситалис ли е   Blush
аз днес взех 3 стъклени на канпол и 2 на нук - пп, на нук много ми харесват, но се замислям за авент-а (4е съм си свикнала с тях) - дали е в отговор на тези статии тази нова серия  newsm78 и дали са ок?!

за дебелите бебета- аз пък 4увам - колко е слаби4кооо, а колко е дълъг Shocked... та се радвайте, 4е са пухкави, сега им е ок да са мишелин4ета ,важното е да са здрави Party

лека от нас Simple Smile

# 98
Няма да кажа как се обезмаслява, че само като си го помислих и се изчервих Embarassed

Аз да ви се похваля много рядко вече давам АМ. Пак сме само на кърмаааа. Обаче се сетих да питам мамите, които хранят смесено. Забелязах че Яна яде максимум 120 мл. кърма  с триста зора,а 180 мл Ам няма проблем да си изяде newsm78 При някой има ли го това явление newsm78 Май и аз ще обезмаслявам Crossing Arms

# 99
  • Варна
КаЯна и ние сме така - кърма яде 120- 130, а АМ 140- 150  newsm78  а уж АМ е по хранително.....

Хайде да почерпя - вече сме 5-ти и най - после и ние - изтърсачето на темата - ставаме на 3 месецаааа  newsm44

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 00:20 от dessiss

# 100
Добро утро!

Снощи щяхме бири да ходим да пием след като приспя децата, но така съм отнесла че се събудих с Петя сутринта в 6!
Днес ще е ден за чистене и за гласуване! Всеки си има глава на раменете и да си избира за кой,но трябва да покаже своето мнение!
Тези турски филми дето ги дават сега по повечето канали, ми не ми допадат и не за друго ми като знам, че са турски и ме хваща яд!Толкова ли се свършиха другите свестни филми? Все си викаме у дома, че тази година са с озвучаване а от догодина без субтитри и озвучаване, че вече ще знаем езика!

Вчера дадох на дребната зеленчуково пюренце на Хип с малко АМ, стана по-течно и тя си хапна с кеф! Доколкото знам алргичната реакция след храна може да се изрази в обриви по цялото тяло, запек, разстройство!При всяко дете е различно!
В форума за хранене с АМ има тема, в която е записано съдържанието на повечето зеленчукови, плодови пюрета, каши, бисквити, сухари и и тн! В темата за пюретата виждам даже, че Веселина СП е описвала съдържанието на храните!

Някой беше писал за кисел и грис! Кисел може да се дава след 4-5-и месец защото той реално е  царевично нишесте, АМ или кърма и  плодово пюре, но грис се даваше май след като е въведен глутена!Всъщност има и оризов и  царевичен грис, но ако сега се дават трябва да се пасират след сваряването!

Казвате дебели са ви децата, ми се сега дребната тежи вече 6кг и 100гр! Не е дебелка,но си е пухкавка!Баткото ми беше в нормите, но дълъг и един кльощав та още си  е така!И за него най-редовно разни хора ме питат яде ли, с какво го храня та не качва!Аз от доста време си се смея от сърце на тези неща! Майка ми също се шашка и все ме пита ми да няма глисти, е правихме изследвания за градината - няма глисти!

Деси, честита месечинка на Вики! Каква страхотна торта си избрала за почерпка лигите ми изтекоха!

Слънце, и аз съм в Пз-к ако искаш пиши на лични и ще се видим за по кафе поне!

Хайде момичета лек ден ви желая!И за гласуването - умната!

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 08:34 от Zora*

# 101

smile3532 rotfImbo rotfImao ама как ме разсмивате,много сте забавни thumbsup

и аз чувам: "слабички сте,ама пък сте дълги..." и се почва: "ама то и ти си слабичка..."

и ние нещо ядем на 2 часа,поняга яде като взяр,понякога и 30мл му стигат,а сутрин не мога да го събудя да яде newsm78

зелено човече добре че не ми прати стойтата,аз отидох да си купувам и тя не стана за моя тип корито ooooh! сега и коритото трябва да сменям Crossing Arms ама май ще си карам така,до като не седне сам,макар че една позната са на 8 месеца и още са с хавлиена стойка #Crazy днес ще я питам как става номера newsm78

честити месечинки на сладурковците   Gift

за колажа хайде да го направим септемрви,така труда на оки4 ще бъде по-дълго време уважен thumbsup

# 102
dessiss , честита месечинка!

Айде, дано политическите ни желания се сбъднат! Отидете да гласувате!

Много се смях с вас снощи с обезмаслената кърма, тъкмо седнах да пиша и нещо заби лаптопа  ooooh!.
Мерси за пожеланията за моренцето, Оки4 ние ходим на Лозенец от години и много си ни харесва.
Колкото до съветите - не мога да понасям да ми ги дават и обикновено реагирам smile3513.
Марти сега никой не го обвинява, че е дебеличък  Wink, защото нали недоносен - да ядял! Ако зависи от нашите - като гъска ще го гушат  Sick. Обаче при дъщеря ми като я видя свеки за пръв път на 4 месеца, възкликна - Аууу, ти трябва да сложиш детето малко на диета  doh - направо паднах!
Ами оставих й я за 5 дни и й викам - ами сложи я малко на диета, щом си преценила  Mr. Green. След 5 часа се обажда - ами ти знаеш ли, детето не си му направила режим - и сега само реве. Ми сигурно е гладно, аз ще дам мляко, пък после като проходи - то ще се нормализира  Joy. Та така приключиха упреците - то на чужд гръб и 100 тояги са малко.
И повечето бабета все пак са гледали деца - що за тъпотии с тези коментари - те бебовците дърпат или на ръст или на килограми или и на двете - и някак си се редува!

Отивам да пия кафе, защото просто е толкова рано за неделя сутрин - даже кучето още изобщо не ще и да помръдне - лежи тук на земята и само полуотваря клепач Simple Smile

# 103
Аз пък няма да гласувам и така ще изявя "гражданската си позиция", а за изразяването на позиция мисля, че всеки трябва да я покаже, когато счете за нужно пък по какъвто и да е повод - избори, спор, диспут, борба за справедливост и прочие! Peace Laughing

Не-гласуването за мен изобщо не е изява на гражданска позиция! Stop Особено в моментната политическа ситуация в страната ни! Naughty
И ще обясня защо смятам така:
По закон,всяка партия трабва да премине 4 процентната бариера,за да влезе със свои преставители в парламента.Съответно според %,се определя и броя на представителите от тази партия.По последни данни от новините,около 6 900 000 българи имат право да гласуват.Е,съгласете се,че не е едно и също партията,която влиза в парламента да има 4% от 6 900 000 и 4% от 800 000 души(примерно)!Защото така става винаги-30% избирателна активност,а после ревем, че управниците ни са некадърни и всичко отива все по на зле!Ми така ще е,докато има хора,които смятат,че като не отидат да гласуват ще накривят на някой кАпАта!Не-гласуването само увеличава възможността на разни кретени да влязат в парламента с по голям%!Е това ако не е основателна причина да си дадете вота,друго незнам!
И хич да не симпатизирате на някоя политическа сила,вместо да не гласувате,може да си дадете гласа за ********!
А съм чувала,че в съседна Гърция(където м/у другото често има протести за какво ли не) ако станат някакви размирици на протест и ви заключат,всичко се проверява,най-вече дали си гласувал!Ми като не си гласувал-нямаш работа на протеста да вдигаш пушилка и да правиш панаири,сори!
Тъй че ако повечето българи смятат да не упражнят правото си на глас(което е и тяхно Конституционно право) е най-добре да си сърбаме попарата и да не роптаем после!
Както някой някъде беше казал"Всеки народ си заслужава управниците"!!!
И не само това..не може да искат да махнат Иван Вазов, а турското робство да се представя като османско присъствие..извинявай Добро настроение ,ама това ли искаш да учат детето ти...да не знае АЗ съм българче(искат да отпадне)
А и си помисли може ли в парламента да има един малко лудичък и полицай,който не знае даже и един чужд език,а листата му да е от хора със съмнителна репутация и спортисти(кво разбират те от политика).Аз лично не мога да си представя как премиера на България ще се срещне с други президенти и премиери и няма да може да обели една дума,а ще ходи с преводачи.Има достатъчно образовани и разбиращи хора и в дясното и в лявото..

А за дебелото понеже и ние сме дебели,аз много се притеснявам..и сега ще ви споделя нещо(надявам се не се сърдите,щото и аз съм на това дередже и се чудя какво да правя).Аз не се сърдя като ми кажат-питам ги какво предлагат като решение.
В сряда бях на епилация и всички там са лекари ,та аз ходя при една ,която е бебешка в Майчин дом.Тя ми каза ,че сега се натрупват мастните Клетки,не мастните тъкани като на големите,които като отслабнат и се махат.Тия клетки,колкото се заложат сега -край остават за цял живот и като стане голям човек ще му е много трудно с това,защото броя ,който има се формира сега..[/size]

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 09:59 от Mamma

# 104
dessiss , честита месечинка на изтърсачето - да ти е живо и здраво.  bouquet

Ох и аз се събудих рано днес... но тъкмо ще си пия кафето на спокойствие докато тати и бебе още спинкат.

Има ли вече гласували?
Ние ще отидем като се събудят - някъде след 11. Wink

Общи условия

Активация на акаунт