Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 951
  • 232
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Вие ме запалихте с тез колажи и цяла вечер съм правила на Алекс снимките,че има към 200 нацъкани и просто няма как да се извадят всичките.Че и продължавам да си го снимам.А тъй с пикасата си ги правя на колажчета по 3-4 снимки стават на една и хем са интересни,шаренички,хем няма да оставя някоя да потъне в забвение. Mr. Green Ta мерси за Линка със свалянето на Picasata. Hug
Ама съм изпуснала тук,било е интересно снощи.Все тъй правите,вися,вися,никой не пише и после изведнъж-всички,ама мен ме нямааа. Crossing Arms Mr. Green

Съвети НЕ давам да ми се приказват,както и друг път съм казвала.Скачам на бой вече като ми се месят разбирачи! Mr. GreenПисна ми!На вас ви казват,че си прехранвате децата,а на мен,че все е гладен,щото реве!!!"Е защо така плаче,да не е гладен?! Shocked "Е откачам вече на тази редовна реплика.И слагам всички по местата си!А преди седмица пък ми държаха сметка и на мен за режима,ама пък друго-"Ама как по режим ще го храниш?!То по книга деца не се гледат!" #Sniper Айдеее. Hands Fist

Извинявам се,ама ме настъпихте по мазола с тая тема.

ЧЕСТИТИ 3 МЕСЕЦА НА ИЗТЪРСАЧЕТО НА ОТБОРА!!!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА!!! baloni

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:38 от Mamma

# 106
  • София
 Добрутро, сладурки!

Зелено човече, тя и Дидето ти го е казала- не са страшни килограмите, стига да се следи редовно бебето за рахит, щото големият ми син така наддаваше като бесен и хем беше само на кърма, че и си беше на режим през три часа, пак направи рахит. Това е рискът при дебелите бебета.
 Аз да си похваля гарджето- за първи път след храненето в 21 ч. снощи, се събуди чак в 5 сутринта. Баси кефа! Аз, като кучето, дето го въртели за опашката, щото после да му стане гот като спрат. Grinning

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:39 от Mamma

# 107
Добро утро мамита
Десис, честита ви месечинка  Hug
И аз снощи се посмях с обезмаслената кърма, направо с глас и щях да събудя бебето.
Признавам си, това за рахита и за килограмите за пръв път го чувам, колко малко знам за рахита  ooooh!. Но повечето бебчета са пухкави и като проходях отслабват. Моят големия така наддаде като започнах кашите, та в тази връзка се чудя какво полезно има в тях и дали изобщо да давам  newsm78

..... Аз, като кучето, дето го въртели за опашката, щото после да му стане гот като спрат. Grinning
разбиваш ме просто  hahaha

# 108
Добро утро и от мен!  И Денис днес има месечинка,става на 4 месеца. Честито на всички с поводи за празнуване  bouquet

Беба,ВВ е Вис Виталис ,да.Шишето е 260 мл- не 330, аз нещо съм се объркала.Сега ми е по-спокойно като знам ,че не съдържа БФА .Вчера гледах и от тия купички за храна и само следях от долу какво пише в триъгълника  #CrazyХаресах си един модел на Томи Тайп(така ли се произнася?) с две прегради и отделение за лъжичката!Има различни цветове.

снимка- http://www.tommeetippee.com.au/images/products/430204-twincompbowl.jpg

# 109
Здравейте,

Деси- честита месечинка на Викито!

за пюретата- аз не ги разреждам с АМ, а направо си ги давам така.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:39 от Mamma

# 110
Айде сега и за изборите ли се хванахте ooooh! Ама кой каквото иска това да прави.
dobro_nastroenie напоследък настроението ти май не е толкова добро

http://www.nuk.de/nuk2003/html/main.php?target=popup&path=%2 … 3_040&lang=en ето това купих онзи ден на Ивко. Еми той само си смуче блузите бодитата пелената дето го завивам Tired всичко става гьол и само го преобличам. Мисля че с това ще си реша проблема.

Аз днеска изчистих стола за хранене с Бреф, изпрах и седалката и като го сложих направо онемя. Беше толкова доволен че гледа от високо направо беше във възторг.

А вчера му взех и купички. На НУК май трябва да ме направят рекламно лице Специално погледнах и са с цифра 5 и онова ПП дето трябва да е безвредно. Лъжички бях купила още преди да родя заради  капките.

И да ви питам. Вашите бебоци гледат ли BABY TV Ивко е като хипнотизиран. Може да гледа без да мрънка поне час че и отгоре.

# 111
Добро утро  Hug
Галина,коя е бейби тв?Ние сме на булсат,имат ли я,че и Крис обожава да зяпа детски  Crazy
Аз нещо май съм пропуснала за тия колажи  Thinking,Алекс-мама я дай на лични малко инфо и как стават,че и аз искам да му напрсавя от няколко снимки ердна  Peace
От това пълнолуние тия дни не можах да се наспя,та тая нощ си наваксах,само с едно будене в 2  Laughing
Честито на вси1ки порастващи бебоци  Heart Eyes

# 112
  • София
Здравейте и от нас. Мале, май ще да са зъбите... толкоз крив и мрънкалив Калин не е бил отдавна  Tired Tired Tired

За телевизията, аз не му давам на Калин да гледа още...

зелено човече добре че не ми прати стойтата,аз отидох да си купувам и тя не стана за моя тип корито ooooh! сега и коритото трябва да сменям Crossing Arms ама май ще си карам така,до като не седне сам,макар че една позната са на 8 месеца и още са с хавлиена стойка #Crazy днес ще я питам как става номера newsm78

Ами ние още сме с хавлиената стойка в крайна сметка, защото трети вид не знам. Ще чакам ноу-хау  Peace
Значи добре стана с това другото бебенце, дето те "изпревари", поне на някого да му върши работа таз стойка...

Зелено човече, тя и Дидето ти го е казала- не са страшни килограмите, стига да се следи редовно бебето за рахит, щото големият ми син така наддаваше като бесен и хем беше само на кърма, че и си беше на режим през три часа, пак направи рахит. Това е рискът при дебелите бебета.

Ами лекарката всеки път опипва фонтанелата, повтаря, че е голяма и да не пропускаме Вигантол-а - 2 капки на ден - нямам пропуск до сега. Друго какво се следи за рахит  newsm78 Четох, че един признак е изпотяване по главичката при сукане, което се случва редовно, но той нали лежи на ръката ми и в тези жеги не знам дали може да не се изпоти  ooooh!

# 113
Добрутро, сладурки!
 Аз днес пак първо ще пояздя, пък после ще гласувам, но ще отида, защото и аз не искам да ме представлява етническа партия, която не е от моя етнос. Нищо лично. Просто не ми е изгодно.

А ти нали каза, че на екс Егида - Спортна София  ходиш да яздиш - да не сме се засичали? Ние днес бяхме от 9 часа при Боби, т.е. дъщеря ми де (аз съм майката на Бубето).

# 114
О, Зелено човече, и Калциевия глюконат дето са ви го изписали за комарите е добре за рахита  Peace - те сигурно за това Simple Smile

# 115
Ооооо dobro_nastroenie ай стига вече.

rusana http://www.youtube.com/watch?v=G_M1Yf-rlP4  ето това е има и много и най различни предавания. Има и други линкчета в You tube. Пишеш  Baby tv. То си е телевизионен канал. Ние сме на СКАТ и го имаме. А ти може да питаш булсата дали я имат. По принцип не е от платените.

# 116
Добър ден и от нас!!!

Аз ползвам приборите и купичките на Tommee Tippee!!! Бати/на сестра ми мъж и /му ги подари на малкия като си дойде от командировка в Австрия.Гледам ,че и те са с цифра 5 и ПП.
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ Peace,само че след обед че моето мъжле е на работа/това не му попречи да отиде рано,рано да гласува/ и трябва да оставя малкия на майка да го гледа докъто отидя.Според гласоводителя моите фаворити са РЗС #Crazy и Лидер с Новото време Mr. Green
И на мен ми става гадно като кажат,че Илко е дундьо #2gunfire,ми не е детето 6кг е и е 58см.И аз вече им тегля сектира на всички.Казвам им ,че аз най добре знам как да си гледам детенцето Peace

Лелееееее докъто пиша,моето мило детенце се обърна за пръв път сам от гръб по корем newsm32......много съм щастлива Grinning
Маллииии,мъжо сега се обади да ми каже,че неговия братовчед си има момиченце bowuu,демек Илко е станал батко Mr. Green
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
СЛЪНЦЕ,пък като ходиш в Пазарджик,мини и през Пещера Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:40 от Mamma

# 117
Егати яката ТВ-жалко че ние я нямаме.И ние сме на булсат кот.
вижтеее _--> http://www.youtube.com/watch?v=AVso9I9Gdos&feature=channel
Смяхххххх ----> http://www.youtube.com/watch?v=zBbMAJgBymA&feature=channel

# 118
  • София

На мен пък до сега почти никой не си е позволил да ми дава съвети, явно доста страшно изглеждам  ooooh!
Само продавачката в плод-зеленчука под нас си позволи веднъж да ми каже, че виждаш ли, помислила си, че бебето е оставено само и за това така се дере от рев... Втори път не си е позволила да коментира бебето ми!!

Сега да си похваля бебето - напоследък се е научил да се смее с глас, ама много силно. Като почна да му правя физиономии и смешни звуци, отваря широко уста и почва да се киска от кеф. Толкова ми е сладък.

Обаче имам и от нещо да се оплача - вече за втори път  ми се налага да го приспивам с цица в уста. Просто не успявам по друг начин през деня да го приспя, а хич не ми се иска да се учи така. Ще трябва да си напрегна още малко мозъка и да измислям други начини. Пробвах да му сложа нещо върху очите, та да се сети да ги затвори, но не - плаши се и почва още повече да плаче...

И пак да попитам - може ли някой да ми каже, в кой от големите магазини вече продават новите памперси, или поне някъде в Младост?
Лек ден на всички, ние след малко ще ходим да гласуваме  Peace

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:41 от Mamma

# 119

Обаче имам и от нещо да се оплача - вече за втори път  ми се налага да го приспивам с цица в уста. Просто не успявам по друг начин през деня да го приспя, а хич не ми се иска да се учи така. Ще трябва да си напрегна още малко мозъка и да измислям други начини. Пробвах да му сложа нещо върху очите, та да се сети да ги затвори, но не - плаши се и почва още повече да плаче...

Това все едно аз съм го писала! Ей Животинче,да не би да е от датата на раждане? Mr. Green
Оня ден реших,че и аз ще се пробвам да го оставя сам да се измори в леглото ,да му стане скучно и да заспи- ле леее е нЕма такъв рев ви казвам-след двучасови опити за "създаване на режим и навици" човека заспа с ц...ца в устата на спалнята! Crazy
Да питам-подскачат ли вашите дечковци? Митака само да има кой да го държи и не се спира! ooooh!

Ние гласувахме вече! Peace

Общи условия

Активация на акаунт