"Цената на истината"

• 41 895
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Е... Laughing

arina1967, ٠•● Dega ●•٠, Sashiii, petia_home, galina_malina, teia_top, Даринa, F_cheSladko, Трепет, Юци, mimi_82, meli_80, caprice, Макаронче, dreammy (+ 9 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.

# 241
След изявата на Витомир Саръиванов  в"Хванати в изневяра", като главен редактор  Crazy,"Животът на другите" ..........все го свързвам с идеята ,че нещо е гнило в цялата история.

Що така се забърка в тези`филми`човека  Confused По-добре да си беше останал спортен коментатор.

# 242
Да, грозничко поприще си избра. И "Островът на изкушението" не се оказа бестселър. Влече го към помията в хорските взаимоотношения? И трите предавания са с такава насоченост. Дали един психолог няма да ни разкаже интересни неща за самия Вито и от какво е породена страстта му към подобен жанр! Thinking

# 243
Хм, аз пък се чудя откъде имат в предаването цялата тази информация за нея? Чак пък и да знаят сексът с кого й е по-приятен? От любовницата? А че е изневерила с друг мъж - от любовника?  newsm78

Все пак въпросите се подготвят от психолози. И аз да бях, и аз щях да я питам пред детектора с кой повече й харесва сексът. А дали е изневерявала с мъже е също логичен въпрос. В студиото сравняват даваните отговори там с тези от детектора.

Иначе и аз се присъединявам към вас.  Mr. Green
Гледа ми се нещо сеирджийско напоследък, признавам си без бой.

# 244
Вито е слаб водещ, не става за това шоу  Naughty.

Така е. Не става за водещ на драматични шоута Mr. Green И за спортни новини не ставаше...
Абе не е за пред камера тоя човек, а? Thinking

# 245
Чудя се каква ли мотивация трябва да имаш,за да се подложиш на това доброволно ?Thinking

# 246
Гадничко е , но ще го гледам.За пари какви ли не чудеса ще видим Peace

# 247
Никой ли не гледа .Видяхте ли за какво става въпрос .Ще има много разводи.

# 248
Да аз го гледах ама не си бих плюла на сем. за какавито и да е пари .. става интересно дали това са безкрупулни хора или е нагласено  newsm78

# 249
Принципно почти всички, дето го коментираме го гледахме.  Laughing А ти?  Laughing

Представям си, например, какво ли би било, ако бяха сложили Румен Луканов...  Stop
Що? Ще е ШОУ. Яко. ще има да върти очи и да задява участничките...  Joy

# 250
Копнеж , ти ли си на аватара ??? Whistling

# 251
  • София
Гледах го, но нещо не тръгна много силно според мен. И толкова излагация за толкова малко пари...

# 252
Тук възникна въпроса..."На какво е готов един човек за 10 000лв?"

# 253
  • София
На твърде много неща, както е видно. И за съжаление, бих казала.  Peace

# 254
На твърде много неща, както е видно. И за съжаление, бих казала.  Peace
Мдааам... Криза, криза. Наистина са малко парите, но никой никого на сила нее закарал там !

Общи условия

Активация на акаунт