"Цената на истината"

• 41 876
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Това ми е още по-странно - сам да се подложиш на това, да не кажа голяма дума, ама не ги разбирам участниците.

# 256
Чудя се каква ли мотивация трябва да имаш,за да се подложиш на това доброволно ?Thinking
за човек (като мен), който няма пикантни тайни, си е добра печалба.  Laughing но, не си падам по известността, иначе се бях позамислила дали да ида кастинга.  Thinking това предаване е като рекламата на швепс " за хора с минало"  Mr. Green

# 257
Гледах част от него. Ето я анкетната карта.На одобрените в зависимост от попълнената анкетна карта задълбават в определена посока.
http://istina.novatv.bg/register/

# 258
  • София
Чудя се каква ли мотивация трябва да имаш,за да се подложиш на това доброволно ?Thinking
за човек (като мен), който няма пикантни тайни, си е добра печалба.  Laughing но, не си падам по известността, иначе се бях позамислила дали да ида кастинга.  Thinking това предаване е като рекламата на швепс " за хора с минало"  Mr. Green
Тук ми намери отговора, който търсех.  Peace Аз не бих могла да си позволя да участвам, а миналото и настоящето ми далеч не са толкова скандални.
Целият ни живот на показ - това би ме спряло.

# 259
  • Варна
Е, те не търсят такива хора  Peace

# 260
ясно е защо мацката е била избрана;
 -  жените нямат място в армията... всичко си казват Mr. Green
 - секса продава... ако е с бракуван партньор, че и дете на хоризонта и се спомене тройка...още по-добре ooooh! Tired

честно казано останах разочарована от липсата на друг скандал освен"сексА", но да се надяваме, че натък ще е по-интересно Rolling Eyes

# 261
  • София
Анонса за следващия епизод ми се видя интересен.

# 262
Ами то от анонса се разбра:
-1 тип:Вярно ли е ,че мъжът ви Ви е бил с печка по главата?/от тук разбираме-семейна драма/
-2 тип:Пожелавали ли сте смърта на майка си?/нов серИал/.................
.............

С две думи ТВ предаване от типа`Лична драма`

П.П.Това може да върви в някоя БЯЛА държава, но в БГ просто няма какво да ме изненада.  Tired

# 263
  • Пловдив
За пръв път разгледах анкетната карта, стана ми смешно в момента, в който трябва да кажеш с кой колега най-малко се разбирате  Laughing все едно да изпиеш буркан бензин и после доволен да запалиш цигара  Joy

# 264
  • София
Аз говорех за анонса, в който един дядка започна да ги обижда наред.

# 265
За пръв път разгледах анкетната карта, стана ми смешно в момента, в който трябва да кажеш с кой колега най-малко се разбирате  Laughing все едно да изпиеш буркан бензин и после доволен да запалиш цигара  Joy
По-интересно е, като отговориш кой ръководител ти е най-неприятен. Около това колко много въпроса могат да се зададат  Grinning

# 266
  • Ботевград
Много ми хареса предаването  Mr. Green
С нетърпение очаквам поредният епизод утре, семейството ми се вижда доста ядосано  Mr. Green
Изненадаха ме приятно от Нова, предаването е страхотно  Heart Eyes

# 267
Копнеж , ти ли си на аватара ??? Whistling

Това въпрос за 200 хил. лв ли е?  Mr. Green
Аз съм Wink

И за да не е спам, ето линк с мацката, която се е разминала с 500 хил. $.
http://www.youtube.com/watch?v=ZILZFue4fWM

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 23:06 от Копнеж

# 268
Копнеж , ти ли си на аватара ??? Whistling

Това въпрос за 200 хил. лв ли е?  Mr. Green
Аз съм Wink
А това твоя мъж  ли е? 250 000  Peace Joy

# 269
Жу, лИбовникът е  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт