"Цената на истината"

• 41 851
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
То и моя ми се пада такъв  Mr. Green Няма да се притесняваш.Спирам да спамя  Peace
Но ще има още въпроси  Joy

# 271
хахааа,голям сеир се оказа предаването,както се и очакваше,де.то това му е хубавото. Mr. Green
тия хора луди ли са само се чудя-то не стига,че са извратеняци,ами решили и на цяла българия да го кажат-то не бяха лесбо истории,па тройки,па любовници,па фантазии със сестри.. Shockedстана за резил жената и си прибра 10 бона. Shockedтолкова ли струва вече човешкото достойнство.. Mr. Green
утре с нетърпение го чакам-ям си сладоледче и гледам сеир..ех,живот,живот.. Whistling

# 272
  • Ботевград
Аз пък мисля, че ако живота на човек е толкова скандален и емоционален  Sunglasses едва ли ще го е срам да си признае, пък и после винаги може да извърти пред близките, че е било просто за парите.
Смятам също, че 10 000 лева, изкарани за 1 час си заслужават скандалите  Wink

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 10:47 от ZLATNA

# 273
МЪЖЪТ МИ ПЪК РЕШИ, ЧЕ ТЯ ВСИЧКО СИ Е КАЗАЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО НА МЪЖА СИ  Crazy

# 274
  • Разпиляна във въображението

Аз същото си го помислих  Whistling

# 275
Аз пък мисля, че ако живота на човек е толкова скандален и емоционален  Sunglasses едва ли ще го е срам да си признае, пък и после винаги може да извърти пред близките, че е било просто за парите.
Смътам също, че 10 000 лева, изкарани за 1 час си заслужават скандалите  Wink
стига,бе,наистина ли? Laughingспоред мен 10 000лв-сума,която може да се похарчи за по-малко от час-не си заслужава на фона на подигравките,които утре  и още много дни детето й ще изтърпи.

# 276
За детето не ми се мисли. Децата може да са жестоки Sad

# 277

Аз същото си го помислих  Whistling

Може би. А може просто мъжът й да е решил да се прави, че знае, за да не става съвсем за резил. Един вид казва "Е, кво?! Имаме отворен брак, голяма работа! Жени, мъже, човешко е."  И в крайна сметка не му издържаха нервите, когато натисна бутона и я спаси на въпроса, дали жена му обича повече любовницата си от него.

А че никаква сума не си заслужава подобна излагация съм напълно съгласна.
Аз лично не бих се подложила на подобно нещо. Както всеки нормален човек си имам неща които са си само за мен. Дълбоко заровени и не пречат на никой. Да спи зло под камък, дет се вика Simple Smile

# 278
И на мен ми беше забавно,очакваше се,че ще има неудобни въпроси и ситуации-нали това е целта и който е отишал там предполага за какво ще става дума,преценил си е рисковете,ползите..не мога да коментирам-това си е тяхно решение.Сеир ще се гледа-това ме интересува Mr. Green
Иначе днес-какво толкова имаше-изневери,бисексуална,разкрепостена дама,всъщност без секс фантазии към сестра си-ето това щеше да е забележително Sunglasses,явно неудовлетворена от брака си.Нито е утрепала ,нито е окрала някой.Утре,утре май ще е по-трогателно smile3508

# 279
  • Бургас
Записвам се при вас. Поизчетох малко назад. Виждам все стари муцуни, за което се радвам  Hug.
Мисля че тия хора са отишли там и са се разбрали предварително да вземат някой лев.
В началото уж им пукаше, особено на родителите, ама после като разбраха че се говори за 10000 лв и претръпнаха. За някои хора това са много пари.
Нормални хора няма да се подложат на това, себе си и семеството си за пари.

# 280
  • София
Аз пък се чудя, дали когато са кандидатствали, участниците са знаели,че и роднините им ще са там уж да ги "подкрепят"?Снощи не беше интересно, а досадно.Да видим тази вечер дали ще е по-интересно.

# 281
Аз пък се чудя, дали когато са кандидатствали, участниците са знаели,че и роднините им ще са там уж да ги "подкрепят"?Снощи не беше интересно, а досадно.Да видим тази вечер дали ще е по-интересно.

Според мен са знаели. Все пак това е чужд формат и БГ вариантът спазва едно към едно правилата. Знаели са за какво предаване кандидатстват, колко му е в интернет да намерят информация. Пък и докато вървеше рекламата по Нова Тв, която обявяваше кастинга, даваха моменти от формата в другите държави и там се виждаше за какво става дума.

# 282
В момента Лилия е при Милен. Не съжалявала за нищо. Мъжът й знаел всичко, каквото е ставало в живота й дори и връзката й с мъж. Нямала проблеми с близките й и мъжът й. Те я разбирали. Много искала да кандидатства в ББ и била сигурна, че са щели да я изберат. С парите щяла да изкара шофьорски курс и да си купи малка кола. В момента не работела нищо. При една хубава сума можела да направи доста неща и да кажела доста неща.

# 283
Като за първа серия мисля, че не са подбрали точния участник. Цяла вечер темата беше около бисексуалноста на мацката.
Тя явно за пари е готова на всичко щом за 100  лв. #Crazy се е съблякла чисто гола в дискотека.
За резила 10 000 ми се виждат мнооооого малко.
Тази вечер май ще е по интересно.
Интересно ми е как стоят нещата с лицата които споменават в предаването- забременяване и аборт на Емануела. Дали искат съгласието им  Joy

# 284
Хубаво и каза тоя от Нова:``Ти за едно ЕдЕне и пиене стана за резил``.

Общи условия

Активация на акаунт