"Цената на истината"

• 41 839
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Чудесно шоу за бедна държава. За пари и майка и баща продават.
Ще гледаме, ще цъкаме възмутено. Сеир пълен.

# 286
Може ли да си призная нещо....Ама няма да ми се смеете - обещавате........

Изчервявах се на определени въпроси и снощи на 2-3 пъти превключвах канала.......Дори последните въпроси нямах нерви да ги чуя........

Това предаване явно не е за мен......Гнус ме е да се ровя и да съм част от чаршафните истории на участниците......Отблъсква ме това.......

Ще го гледам, ама с ръка на дистанционното за бързо реагиране....И после спокойно ще си чета тук коментарите.......

Направо ме е гнус и от това за пари хората как се продават.......Толкова ли ни струва морала?

# 287
Ще го гледам, ама с ръка на дистанционното за бързо реагиране....И после спокойно ще си чета тук коментарите.......

И аз така ! Но ще гледам, за да видя докъде могат да стигнат.

# 288
  • Пловдив
щом това ви е било гнусно, натам сигурно ще е непоносимо... все пак видяхте и какви хора не са одобрени на кастинга - едната учителка, която имала сексуални контакти с учениците си... гадни работи ще виждаме, пък ние си мислехме, че за там ще се престрашават да ходят хора, чисти като сълзичка... а за да знаеш, че има толкова много неща, които си крил и да отидеш в това предаване, значи си решил, че е дошло времето да ги разкриеш. Вчерашната участничка не се отказа, защото не иска да си признае всичко, а защото не е сигурна в своите чувства и се опасява какво е отчел детекторът. При Милен е казала, че ще си купи кола... не е ли гадно при тоя срам, на който изправяш семейството си, да си изхарчиш сам парите? Можеше да ги направи влог за детето си  Rolling Eyes

# 289
Добро утро сеирджийки!
Снощи се прибрах, тъкмо като започваше.
Тая като й показаха само физиономията и.....ами то си й личи колко й е умствения багаж и защо участва.
Много ми стана мъчно за баща й-човека беше доста притеснен.По едно време си помислих да не получи някой удар там.

Разбрах, че са им задавани тия въпроси и преди това, но сигурно е било под друга форма-просто като разказ ли, знам ли.
Щом се колебаеше в отговорите си, значи не са й задавани и да отговори само с ДА или НЕ.Щеше да ги помни, ако беше така.

Тази вечер се очертава много сеир  smile3508

# 290
  • София
Не можах да го гледам, язък! Сега трябва да търся из нета, ако някоя добра душа го е качила. Sad

# 291
Продуцентите са избрали с цел такива хора. Каква им е ползата ако има само участници, "чисти като сълзички" Simple Smile, то всеки втори ще печели 200 000 лева.
А че се явяват хора, които ги пере сачмата, е ясно.

# 292
 Whistling
Извинете ме НО,

как да пратя в 20ч. децата в другата стая , или пък да накажа нас да не гледаме?! Смятам ,че трябва да е над 18год. не че тинейджърите не са чували за тези неща , но ми  е неудобно с майка ми или децата ми да гледаме заедно това предаване

Не съм консерва , предаването в Цялата му прелест е за след полунощ твърдо  Crossing Arms не може всички като сме седнали да вечеряме да слушаме ..............

Искам една бърза анкета за тези който имат ДЕЦА само!!!

Съгласни ли сте, да се излъчва в 20ч. това предаване ?

само с :
ДА
НЕ

или предпочитате да е след полунощ за любителите на сеира , аз съм от тях , хората правят всичко за пари

Първият ББ по пикантните материали ги излъчваха , ако помните след 23.30ч. и то с точка 18

Подчертавам , часът на излъчване е това с което не съм съгласна !!!

# 293
права си напълно ,Пинко

# 294
За анкетата -не съм съгласна  Peace
Това май ще е една от причините да не гледам  Peace
Та в 20:00 всички деца са пред ТВ-то ooooh!,как да го дебнеш какво гледа..
И според мен е за по-късен час предаването  Peace

# 295
  • София
Бих предпочела да е по-късно точно заради децата. Не че не са чували някои работи от живота, ама все пак това предаване не е подходящо за тях. Ако го преместят от девет или десет вечерта, по-добре, но няма да го направят. Те ББ при цялата му простотия не местят.

# 296
Добро утро сеирджийки!

Добро да е.  HugСутринта даваха момата по ЗБ. Стана ми кофти. Каза, че доста неща са останали скрити ито едва ли не най-голямите тайни. С парите щяла да изкара шофьорски курсове и да си купи кола.  Shocked

# 297
С парите щяла да изкара шофьорски курсове и да си купи кола.  Shocked
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му! ...

# 298
С парите щяла да изкара шофьорски курсове и да си купи кола.  Shocked
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му! ...
Беше ме срам да изкоментирам това. Жалко е наистина. С това се изложи много повече, отколкото вчерашното фиаско.  Sad Жал ми стана, честно. какво за 10 000лв., че да те задоволят перфектно да си сбъднеш мечтата- шоф. книжка и "малка кола".  Whistling
Аз примерно ако споделя такива неща ще искам поне 500 000лв.  Laughing Точно ще ми стигнат.  Crazy
Ама, както е казал поета "Разни хора, разни идеали".. и добавям "Разни мечти" Rolling Eyes

# 299
и тук се записвам  Popcorn

сеирджика съм и ми е интересно това предаване. дано само не прегори бързо.
иначе тия въпроси са направо брутално-лични. а от рекламите снощи си мисля, че май довечера ще е голям купон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт