"Цената на истината"

• 41 805
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!
 И аз започнах да се съмнявам дали участниците са реални. Родителите на участничката ми се сториха много познати. Работя в магазин обаче, и е възможно да ги оприличавам на някой клиент, така че се заслушах като представяха момичето, интересуваше ме от къде е...Аз ли не разбрах, или наистина не казаха?
 Точно от снощи не съм потресена. Поставям се на мястото на семейството, единствено щях да съм отвратена , ако става въпрос за половинката ми.По снкоро ме " потриса" цената на това разголване...Случилото се-случило, но трябва много да мразиш семейството си, за да му причиниш това за 10 000лв-консервативен баща, малко дете...

# 316
  • Морска приказка
Аз го пропуснах снощи и сега се мъча да го гледам ама нещо не ства работата. Много ми е интересно да видя какво представлява, че като гледам какво сте писали тук явно пак ще е нещо провокативно, което не вдъхва голямо доверие за истинност.

# 317
  • София
"без дрехи" e по БТВ.

# 318
Здравейте.... не знам дали е нагласено... наистина.
Аз лично съм потресена от предаването... какви хора има  Confused
Истината е, че една моя колежка е участвала и след записа родителите й не искат да я потърсят. Тя съжалява, че е участвала. Не мисля, че ако е нагласено всичко това ще й се случи.
Опитваме се да я подкрепим, защото се чувства много зле.
Може за други да е нагласено, но за нея не е било Sad

Явно избират само хора с "пикантни" тайни в живота си. Едва ли избират обикновени хетеросексуални личности, с обикновен живот и наааай-много една изневяра на пияна глава  Sick Ето сега с това момиче случаят е показателен. Но, както е казал народът : не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, дето му я дава  #Crazy

# 319
Здравейте.... не знам дали е нагласено... наистина.
Аз лично съм потресена от предаването... какви хора има  Confused
Истината е, че една моя колежка е участвала и след записа родителите й не искат да я потърсят. Тя съжалява, че е участвала. Не мисля, че ако е нагласено всичко това ще й се случи.
Опитваме се да я подкрепим, защото се чувства много зле.
Може за други да е нагласено, но за нея не е било Sad

Явно избират само хора с "пикантни" тайни в живота си. Едва ли избират обикновени хетеросексуални личности, с обикновен живот и наааай-много една изневяра на пияна глава  Sick Ето сега с това момиче случаят е показателен. Но, както е казал народът : не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, дето му я дава  #Crazy
Да, определено избират хора, които имат тежък живот.
така е с моята колежка... имала е проблеми с родителите си и те не са знаели много неща за нейния живот
Не знам .... аз не ги разбирам тези желаещи да участват в това предаване  Confused Rolling Eyes

# 320
Да, зная , че е по БТВ но  го  вметнах  като пример само !

Леле, дано тази колежка се оправи .... не бих участвала  в подобно шоу .... Къде  мога да  гледам  предишното предаване - че само реклами съм гледала ... ?

# 321
Да, зная , че е по БТВ но  го  вметнах  като пример само !

Леле, дано тази колежка се оправи .... не бих участвала  в подобно шоу .... Къде  мога да  гледам  предишното предаване - че само реклами съм гледала ... ?

http://vbox7.com/play:46637549 и http://vbox7.com/play:7dc29577

# 322

Леле, дано тази колежка се оправи .... не бих участвала  в подобно шоу .... Къде  мога да  гледам  предишното предаване - че само реклами съм гледала ... ?
Дано... съсипана е. Изглежда не е мислила за последствията преди да участва.
Аз го свалих от замундата, че снощи не го гледах

# 323
И аз вчера не го гледах, но сеирджийската ще гледам тази вечер!

Ако е нагласено шоуто, както е малка България, мисля, че бързо ще ги разсконпирираме  Mr. Green

# 324

Още повече , че тази  жена  е имала  по-тежък живот  ...ка наистина не се е замислила , че  това може да и навреди ! Трябвало  е да  направи преценка на риска , който поема. Всеки човек през живота  си върши неща от които после се срамува .... ама да  ги излагам на показ заради  пари .....  Mr. Green

# 325
Мен също ме подразни часът на излъчване,имам позната която е осиновена починали са родителите им отдавна ,живее под наем  никога не е работила защото мъжът им е арабин ,каза че няма да е проблем за нея да излезе да се пробва на арената за някой лев,тъй и инак няма роднини,макар че според мен не им трябват пари.

# 326
Доповръща ми се от цялата тази история  Sick Има къде-къде по-интелигентни начини да се изкарат пари  #Cussing out

Интелигентния начин е за интелигентните хора.В това предаване едва ли ще видим такива, така че всичко си е на мястото.

# 327
Мен също ме подразни часът на излъчване,имам позната която е осиновена починали са родителите им отдавна ,живее под наем  никога не е работила защото мъжът им е арабин ,каза че няма да е проблем за нея да излезе да се пробва на арената за някой лев,тъй и инак няма роднини,макар че според мен не им трябват пари.
а има вероятност и  да не я допуснат  - Пикантерии трябват за това предаване  bowuu Ако тя има такива що да не се пробва/  Mr. Green Heart Eyes

# 328

Още повече , че тази  жена  е имала  по-тежък живот  ...ка наистина не се е замислила , че  това може да и навреди ! Трябвало  е да  направи преценка на риска , който поема. Всеки човек през живота  си върши неща от които после се срамува .... ама да  ги излагам на показ заради  пари .....  Mr. Green
Да, заради пустите ПАРИ....  ooooh!
Тя за това се е съгласила да участва ...все още не ни казва колко е взела, но ще гледам предаването
Колежка ми е от университета.... умно момиче е, но изглежда е била скрита лимонка  Whistling Ще ми е интересно какви ще ги говори  ooooh!

# 329
Ох, аз пък вчера не можах да гледам и днес няма да мога също Sad
Прочетох ви коментарите и добих представа - то беше ясно, че главно за секс и изневери ще се говори...но дали не са качили някъде предаването??
Търсих във вбокс, но не намерих нищо. Confused

Общи условия

Активация на акаунт