"Цената на истината"

• 41 756
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хайде и аз да се изкажа  Grinning
Като пилотно предаване снощното не ми хареса. Днес дано си попроменя мнението, въпреки че се съмнявам.
И да - часът на излъчване е неподходящ  Peace
П.П. Имам предчувствие, че това шоу ще последва съдбата на "Хванати в изневяра".

# 391
И на мен ми изглеждаше режисирано.Най-вече реакциите  на родителите.Ще погледаме и ще видим. smile3557

# 392
Даа, родителите бяха доста спокойни. Особено майката. Сестрата също реагираше нармално. Бащата само ми се видя по-притеснен по едно време.

Готови ли сте за сеира тази вечер  Laughing

# 393
Даа, родителите бяха доста спокойни. Особено майката. Сестрата също реагираше нармално. Бащата само ми се видя по-притеснен по едно време.

Днес ще е час и половина, изглежда се очертава голямо шоу.

# 394
Ъхъ, хайде почва.

# 395
Познавам майката, баба Люба, незнам много подробности, но каквото знам ще кажа  Peace

# 396

Днес ще е час и половина, изглежда се очертава голямо шоу.

май даааааааааааааааааа hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 397
Тона с опипването беше ВУЛГАРНОООО   #Crazy #Crazy Sick

# 398
Познавам майката, баба Люба, незнам много подробности, но каквото знам ще кажа  Peace
Най - накрая някой да каже, че познава някой от участниците. Ще следим с интерес.

# 399
Елеонора, значи ли това, че в предаването е едно истинско семейство. Иии няма никаква постановка..

# 400
Да, тоест баба Люба и дядото са разведени преди много години. Този с червената тениска е настоящият приятел на баба Люба. Братът е абсолютен образ. Има сестра, която е починала в катастрофа заедно с единия внук, незнам дали ще го споменат.
Малко шантава работа са, честно казано.

# 401
мале това с обидите дето го каза изобщо не е за 20ч. "долна виетнамска к...а"  newsm11

# 402
  • някъде там
мале това с обидите дето го каза изобщо не е за 20ч. "долна виетнамска к...а"  newsm11
Хората предупредиха за родителски контрол за деца под 12 г. Синковеца сам го чу и отиде в стаята си

# 403
Бащата Борислав горкия как пляска, ама и него няма да го пощадят.
Хем ми е смешно да ги гледам, хем ми е жал.

# 404
  • Пловдив
Хората предупредиха за родителски контрол за деца под 12 г. Синковеца сам го чу и отиде в стаята си

Да си гледа самичък ли  Mr. Green
Аз не разбрах на кой въпрос натиснаха бутон, че малко технически проблеми с другия ТВ

Общи условия

Активация на акаунт