"Цената на истината"

• 41 716
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Честно казано, тези хора не са много зле финансово. Незнам какъв им е стимула да участват в това предаване, отношенията им са опънати и без това, защо им трябва да стават по-зле се чудя?

# 406
мале това с обидите дето го каза изобщо не е за 20ч. "долна виетнамска к...а"  newsm11
Хората предупредиха за родителски контрол за деца под 12 г. Синковеца сам го чу и отиде в стаята си

е те предупреждават но трябва ли да затворим децата в другите стаи или да спрем да гледаме телевизия newsm78, просто си мисля че часът на излъчване трябва да е по късен Peace

# 407
"а туй то"   hahaha
Ужас, майката как се прави на изненадана.

# 408
Баща й как се гордее с нея...
След малко как ли ще реагира  Rolling Eyes

Много драматично вече стана с племенника.

# 409
е, изнанадана от племенника че е в студиото, а същевременно му носи и дневника  newsm78

# 410
незнам дали е сценарий или не, но мн здраво ме разчувстваха. newsm45 newsm45 newsm45

# 411
  • Морска приказка
На мен ми изглежда много преиграно това с дневника и плаченето.

# 412
Какъв е този документ не разбрах?

# 413
Егати панаира  ooooh!

# 414
горкото момченце

# 415
Ужас  Sick заслужава ли си парите да унижиш най-близките си пред цяла България. О'к майка й явно е всичко друго но не и майка,но поне на племенника си можеш да го спестиш  Sick
Иначе поне в мен предаването 'поражда'  hahaha hahaha hahaha и  Sick

# 416
Може ли някой с две думи да каже какво става, не успях да хвана началото?

# 417
боже, луда работа ooooh!. Незнам как са се съгласили на участие тези хора.

# 418
направо съм потресена, незнам да се смея ли да плача ли и това до момента за 2500 лв  Shocked

# 419
оффф явно е търсила  и по друг на4ин да ги направи достояние но.....понякога в медиите  е по лесно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт