"Цената на истината"

• 41 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • до една звездичка
Не бе,нищо драматично! Само няколко изневери,половината с жени,другата половина с животни... Баща ми е педофил,майка ми серийна отровителка... Мразя ги много и се чудя дали да не им видя сметката... Мъжът ми е сутеньор и ме е яд на него ,че не ме пуска в обръщение...
А, и когато правя секс със съседа,който е на 16, не заключвам вратата ,че да могат трите ми деца да гледат и да влизат по-скоро в джаза...
За това се сетих на прима виста... Mr. Green

Жалко, че от нас пари не мож взема. Mr. Green
Изхаби се нахалост, дет` се вика! Joy

# 361
Цитат
Чакайте малко сега! Ако тя се ч..а с мъжа си и в съседната стая спи дъщеря им, не е проблем, но ако е с любовницата - вече е страшно. Все си е секс. Или не трябва големите хора да правят секс, с деца в съседната стая??? Това мирише на псевдоморал.

Да, интересно.Проблемът е, че го прави с друг мъж или, че въобще го прави, докато детето е в съседната стая.Това не мирише, направо си е псевдоморал. Laughing
А и зависи детето на колко години-ако е на 1, 2 какво би разбрало, ако е станало вечер, когато вече е заспало.Аз лично не съм потресена от историята на вчерашната участничка, виж, ако се появи участник, който си признае престъпление, тогава ще съм възмутена.Но такива неща, за които само съвестта ти може да те съди, не.

# 362
Не бе,нищо драматично! Само няколко изневери,половината с жени,другата половина с животни... Баща ми е педофил,майка ми серийна отровителка... Мразя ги много и се чудя дали да не им видя сметката... Мъжът ми е сутеньор и ме е яд на него ,че не ме пуска в обръщение...
А, и когато правя секс със съседа,който е на 16, не заключвам вратата ,че да могат трите ми деца да гледат и да влизат по-скоро в джаза...
За това се сетих на прима виста... Mr. Green

Жалко, че от нас пари не мож взема. Mr. Green
Изхаби се нахалост, дет` се вика! Joy

Така и така съм започнала да се изповядам. Най-страшната ми тайна ! Току що сложих един заек във фурната , да се пекне за вечеря.
На вас ще споделя-това всъщност не е заек,а котката. Беше започнало да ми писва от нея... Mr. Green

# 363
  • до една звездичка
Така и така съм започнала да се изповядам. Най-страшната ми тайна ! Току що сложих един заек във фурната , да се пекне за вечеря.
На вас ще споделя-това всъщност не е заек,а котката. Беше започнало да ми писва от нея... Mr. Green

за такава тайна ти давам 150 лева., не повече! Naughty

# 364
  • Бургас
Ами според мен не е едно и също. Ако спи в съседната стая със съпруга си-това са нормални семейни взаимоотношения. Но ако е в съседната стая е с любовник/ца-няма значение, друго е. Представи си, че детенце все пак ги види-много от нас са изпадали в подобни ситуации, ами човек се изчервява първоначално, после обяснява според възрастта на детето колко много се обичат мама и татко. Ама ако става въпрос за мама и чичко Х., докато татко е на работа-какъв пък морал, чак пък и псевдо виждаш тук?
Ооо, Сиско, всички имаме, лично аз за пари не бих ги разкрила.Близките ми са щастливи и ме обичат и с малкото, което знаят. За останалото никога не съм лъгала, просто съм преценила , че е достатъчно , че съм натоварила себе си, не искам да натоварвам и тях.
Виж сега, аз стоя на твърдата позиция, че това е сценарий и не се впечатлих от въпросите много-много. Скандалът продава добре, сексът - най-добре. Може би по-нататък щеше да има въпрос - "Вярно ли е, че дъщеря ти ви е сварвала с любовницата по време на секс?" и отговорът щеше да е - "категорично да!". Просто сценаристите пазят този въпрос за друг случай. Иначе, можем да си чешем езиците дали е морално или не. Моралът е категория, за която всеки си има собствени представи. Аз лично не искам да съдя нечия постъпка, просто защото моите представи за морал се различават от неговите, както и обратното. Особено що се касае за секс и неговите разновидности. Очаквайте скоро някой мъж да обяви, че сексът с любовникът му е по-страстен от този с жена му. The show must go on!

# 365

за такава тайна ти давам 150 лева., не повече! Naughty

Да ти изпратя номера на банковата си сметка на лични ,за да ми преведеш паричките... smile3508

# 366
Мен друго ме подразни, дано се промени в следващите епизоди, но имам съмнение, че ще стане.Ако сте гледали американското, както и което и да е друго, там в началото-поне първите 6, 7 въпроса са съвсем безобидни, майтапчийски.В американското предаване, до 10000 долара, можеш да стигнеш без да се изложиш по никакъв начин или да засегнеш някой близък.Взимаш едни лесни пари и си доволен от себе си, и от участието си.А при нас май няма да е така-още от втори въпрос те мятат на хиените. Laughing

# 367
Моята-като изпека заека-накъсвам го на дребно и казвам ,че е пиле. Joy
 Стига сме се драпали...Ясно е , че всяка от нас има нещо, което евентуално не иска да стане достояние на другите. Обаче всичко си има цена.Ясно е също, че като че ли 10 000лв не е тази цена. Интересно ми е вие каква цена сте готови да заплатите, за да  се "разголите" така. Аз съм си мислила за книга, като че ли ще ми е по-лесно да си напиша, отколкото да си кажа. Една съфорумка открито ми се подигра, като ми препоръча да предложа сценарии за латиносериал /ставаше въпрос за начина, по който се омъжих, за влюбването и изобщо за семейния ми живот/.Няма сила на света, която в момента да ме накара да разкажа някои неща от времето, в което все още не бях семейна /15-20 годишна бях/. За мен такава цена няма. След това не съм правила нищо от което да се срамувам.Вие-бихте ли приели пари и колко?

# 368
Мен друго ме подразни, дано се промени в следващите епизоди, но имам съмнение, че ще стане.Ако сте гледали американското, както и което и да е друго, там в началото-поне първите 6, 7 въпроса са съвсем безобидни, майтапчийски.В американското предаване, до 10000 долара, можеш да стигнеш без да се изложиш по никакъв начин или да засегнеш някой близък.Взимаш едни лесни пари и си доволен от себе си, и от участието си.А при нас май няма да е така-още от втори въпрос те мятат на хиените. Laughing

Е,не може така! Ако започнат всяка вечер да дават по 10 000 лв.,до кога ще им изтрае бюджета! Laughing
И после ще започнат да разправят:" Изпратете SMS на номер..." Whistling

# 369

Е,не може така! Ако започнат всяка вечер да дават по 10 000 лв.,до кога ще им изтрае бюджета! Laughing
И после ще започнат да разправят:" Изпратете SMS на номер..." Whistling

Да, така си е.Тук изглежда са се усетили, че сме беден народ и може някой да се изхитри да се откаже и на 2500лв, а да не е казал нищо съществено или скандално. Laughing

# 370
Това предаване ми изглежда толкова нагласено, че няма накъде  Crossing Arms
На всичкото отгоре, бие по простотия всички останали формати на нова телевизия, още от първият епизод.

# 371
  • Бургас
Моята-като изпека заека-накъсвам го на дребно и казвам ,че е пиле. Joy
 Стига сме се драпали...Ясно е , че всяка от нас има нещо, което евентуално не иска да стане достояние на другите. Обаче всичко си има цена.Ясно е също, че като че ли 10 000лв не е тази цена. Интересно ми е вие каква цена сте готови да заплатите, за да  се "разголите" така. Аз съм си мислила за книга, като че ли ще ми е по-лесно да си напиша, отколкото да си кажа. Една съфорумка открито ми се подигра, като ми препоръча да предложа сценарии за латиносериал /ставаше въпрос за начина, по който се омъжих, за влюбването и изобщо за семейния ми живот/.Няма сила на света, която в момента да ме накара да разкажа някои неща от времето, в което все още не бях семейна /15-20 годишна бях/. За мен такава цена няма. След това не съм правила нищо от което да се срамувам.Вие-бихте ли приели пари и колко?
Не случайно хората са казали че Тихите води са най-опасни.  Laughing Това е дружеска закачка!   Wink Но на въпроса ти - аз лично не бих участвала в тези реалити или т.нар. игри. Като се има предвид, че родината им е САЩ, страната с най-високия псевдоморал, но и където за пари правят всичко, нещата идват на мястото си. САЩ е родината на "Размяна на съпруги" или "Хванати в изневяра". Тук сме Европа. Още по-страшно - Балканите. Нашите морални ценности са градени и пазени с векове. В крайна сметка под юргана всички правим едно и също, въпросът е дали бихме си продали мръсното бельо и на каква цена. Такъв тип шоу-програми нямат бъдеще. Според мен. Давам им най-много 1 сезон. Но .... ще видим. Лошото е, че в едно шоу, където парите се печелят със знания, за да спечелиш 10 000 лева, трябва да си супер енциклопедист, а тук за развяване на мръсни историйки пред роднини и познати си вземаш парите и бягаш. Пак опираме до произхода на шоуто. Не се ценят знания, а пикантни историйки.  

# 372
Това предаване ми изглежда толкова нагласено, че няма накъде  Crossing Arms
На всичкото отгоре, бие по простотия всички останали формати на нова телевизия, още от първият епизод.

Да бе,затова сума народ са го гледали снощи и тръпнат в очакване на таз вечершната историйка! Я погледни горе ,колко народ е седнал на първите редове в темата и четат с любопитство! Wink

# 373
Да бе,затова сума народ са го гледали снощи и тръпнат в очакване на таз вечершната историйка! Я погледни горе ,колко народ е седнал на първите редове в темата и четат с любопитство! Wink
Чудо ......  ooooh!  Недоумявам как е възможно някой да го гледа, а и да вярва, че историите са истински  newsm78
Добре че махнаха "Сделка или не", че щеше да ми дойде в повече  Wink

# 374
Лошото е, че в едно шоу, където парите се печелят със знания, за да спечелиш 10 000 лева, трябва да си супер енциклопедист, а тук за развяване на мръсни историйки пред роднини и познати си вземаш парите и бягаш. Пак опираме до произхода на шоуто. Не се ценят знания, а пикантни историйки. 

Това е парадоксът.

Общи условия

Активация на акаунт