"Цената на истината"

• 41 767
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Всичко е режисирано. Според мен и въпросите и отговорите се репетират предварително дори. Залага се на евтината сензация.Секс и изневери. Незнам Нова ТВ как може така да се излагат.  ooooh!Пълен провал ще е предаването

# 376
Истина е...и е много жалко.
 Ама и това тук е "клюкарник" и е в пъти по-посещаван от научните и сериозните сайтове, нали?
 Искам да кажа, че и такива формати трябва да има. Изобщо е хубаво да имаме избор, понякога ни се гледа нещо по-сериозно, понякога-сеир.

# 377
Ей, аз викам да се разписват само хора, на които не им пречи това предаване и да си нищим участниците.
Е така-майтап да става.
Дозата морал съм си я взела доста отдавна и няма нужда някой да ми налива днес.

За недоволните-обръщайте се към продуценти, телевизия, СЕМ и т.н.Тук и да пишете, че не ви харесва нещо-няма кой да ви чуе/прочете.

# 378
О, никак не ми пречи предаването. Просто изразих мнение. Ще прощавате Peace

# 379
Не успях да гледам снощи, даже напълно забравих, че започва това нещо, макар че многократно слушах и гледах рекламата - ужасна беше Simple Smile. Но като гледам разсъжденията ви и посоката на шоуто ми се изясниха нещата. Странно, но колкото и да сме сеирджии тези формати не успяват да ни ги продадат добре. "Стани богат", че и дебилното "Минута е много" се котират доста повече, нямам идея защо, но е факт.

# 380
По един или друг начин в човешката природа е заложено и воайорството и ексхибиционизма,затова предавания от подобен род жънат успех.
Всички обичаме да надзъртаме в чуждите панички. И пак толкова ни харесва да показваме себе си. Дори този форум е доказателство за това. Всеки иска да се покаже ,колко е начетен,интелигентен и разбиращ от разни неща.
Ексхибиционизмът е показване на голотата на тялото ,предварително покрито с някаква дреха.
Но по-един или друг начин сме такива,макар и да не си показваме голите .....,а -собствените си знания или мнения...
Егати и простотиите изписах! ooooh!

# 381
Ей, аз викам да се разписват само хора, на които не им пречи това предаване и да си нищим участниците.
Е така-майтап да става.
Дозата морал съм си я взела доста отдавна и няма нужда някой да ми налива днес.

За недоволните-обръщайте се към продуценти, телевизия, СЕМ и т.н.Тук и да пишете, че не ви харесва нещо-няма кой да ви чуе/прочете.
Щооооо  newsm78
Ние дето не харесваме предаването, не можем ли да си нищим колко е нагласено и аморално?

# 382
Ами не са глупости.

# 383
  • до една звездичка
na_ga , това ще стане спонтанно, не се коси. Peace
В началото на всяко шоу е нормално всеки да влезне в темата, да попрочете, да изкаже мнение.
По нататък, тези, които не го харесват, или не намират нищо смислено в темата, ще се откажат да пишат сами.

# 384
"Стани богат", че и дебилното "Минута е много" се котират доста повече, нямам идея защо, но е факт.

Ами то остана и да не е така. Що, к`во им има? Simple Smile

# 385
Щооооо  newsm78
Ние дето не харесваме предаването, не можем ли да си нищим колко е нагласено и аморално?

Щом не го харесвате, заначи, че не го гледате, от което следва, че няма какво да нищите.
Или пък го гледате, въпреки, че не го харесвате  newsm78

Верно, че ще е като с ББ...

# 386
Всичко е режисирано. Според мен и въпросите и отговорите се репетират предварително дори. Залага се на евтината сензация.Секс и изневери. Незнам Нова ТВ как може така да се излагат.  ooooh!Пълен провал ще е предаването

И да не е нагласено - пука ми. Лошото е, че показват колко сме сребролюбиви  Confused

# 387
"Стани богат", че и дебилното "Минута е много" се котират доста повече, нямам идея защо, но е факт.

Ами то остана и да не е така. Що, к`во им има? Simple Smile
Нищо им няма, просто непрекъснато си обясняваме едни на други какви сеирджии сме българите, но тези предавания, в които се "излагаш на интелект" си остават най-стабилни, поне моето впечатление е такова, за разлика от много други шоу-програми (изключвам ББ естествено), които имаха по един и половин сезон и вече са в архивите, въпреки че наблягаха на зрелищността.

# 388
Гледах снощи, обаче нещо не ми хареса  Thinking И верно ми идваше като нагласено малко.. участничката се правеше на учудена на всеки въпрос, който и задаваха, а имайки предвид, че са я питали тези неща предварително ми се стори малко пресилена реакцията и...
да не говорим колко "много" пари и дадоха на милата, пък въпросчетата не бяха никак безобидни. Мисля си, че така или иначе са нямали какво друго да я питат ако беше стигнала до по-нагоре и всички са го знаели, но си мислят, че са оставили нас, зрителите в почуда ако това питат до този етап, какво ли би било по-нагоре  Laughing

П.С. часът на излъчване е абсолютно неподходящ!

# 389

П.С. часът на излъчване е абсолютно неподходящ!

Гледала съм само рекламата на тази идиотщина и това бе първото, което ми хрумна. Тия от СЕМ спят лииии, що ли?  Confused кога ще престанат да ни заливат с помия от екрана?! И моля, не ми казвайте 'като не ти харесва програмата, смени канала' - то канали със свястна програма не останаха!!!  Close

Общи условия

Активация на акаунт