За нас, Земята и Вселената

• 36 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
репликон, прочети внимателно какво съм писала и не ми изкривявай думите както ти изнася!

# 346

Рейки не е панацея, а философия и начин на живот.   ideauu

# 347
репликон, прочети внимателно какво съм писала и не ми изкривявай думите както ти изнася!

Здравей eldivine , чета внимателно всичко преди да пиша. Разбирам какво си имала предвид с написаното, но си го поднесла с голямо пренебрежение към лекарите, съветите им и т.н. Май не търпиш мнение различно от твоето. Аз приемам изказването ти по един начин, друг ще го приеме по втори начин....всеки си има своите виждания. Ти буквално отрече маските, но ако оперират теб или твой близък съм сигурна, че тогава би си променила мнението, а лекарите няма как на 2 часа да ги сменят! За теб си мисля, че когато ТИ си болна не слагаш маска (нали ги отричаш), кихаш и кашляш в ръката си и след това разпръскваш заразата сред другите хора без да те интересува. Ето така може да се тълкува изказването ти, от мен, за други може и да е по друг начин. Не изкривявам думите ти а така ги разбирам! Не приемай нищо лично Grinning

Рейки не е панацея, а философия и начин на живот.   ideauu

Напълно вярно Peace и още много повече е Рейки за мен  bouquet

# 348
Правя си Рейки, получавам при нужда Рейки но се е налагало и да пия някой друг аналгин, само когато ме боли главата разбира се Grinning
нерде рейки, нейде аналгин ooooh!

# 349
Имайки предвид, че сме в алтернативен форум, тук "заразите" се разбират по различен начин.

Май не търпиш мнение различно от твоето.
Хихи, не прави предположения  Laughing

# 350
Хм  newsm78

Ето, че отново попадам на собствените ни главоблъсканици. Много поемане на инфо и накрая - миш-маш  Sick
В такива моменти си припомням следното:

Помнете - никой от вас не е център на света, макар така да ви се струва. И не всичко се върти около вас, макар така да ви се иска.

Е, какво сега - ще се надпреварваме кой има повече право? Или както децата знаят - Кой е по-по-най?! Всичко идва, защото се мислим на много знаещи. И защото егонцето ни мушка в ребрата.  Grinning

Кой от вас има представа как му е имунната система? Дали я поддържа в баланс? По какво съди за имунната си система, по болестите? Аз имам слаба имунна система, но повече от 2 години не съм изкарала грип или настинка, докато съпругът ми - със здрава, нормална имунна система, само през последната зима изкара два пъти грип. (Дали д-р Хамер не е прав за имунната система? newsm78)

За маските... Маските се сменят по време на операция, защото "навлажняването им ги прави мишена на все повече болестотворни бацили". Т.е. който реши да ползва маска, трябва да си я сменя често, да не допуска да стои с навлажнена маска, защото по този начин маската започва да застрашава здравето му. Същото се отнася и за децата и шаловете, които майките слагат пред устата и носа на детето, за да не диша студен въздух. Шалът е постоянно влажен и после - защо идват болестите...

eldivine, не разбирам хора, които категорично отричат нещо. Това е крайност, а истината (дори да е абстрактна), е някъде по средата. Но всеки трябва да достигне до тази среда сам. Със спорове човек става все по-краен в опитите си да убеди в своята правота. Малко са хората, които по време на спор успяват да чуят, наистина да чуят и осмислят отсрещната страна. По тази причина споровете често са безсмислени.  Да не говорим, че по време на спор, често се проявява енергиен вампиризъм.

Обичам споровете, които водят до някъде; до промяна в мисленето, схващанията...  Но този спор не е такъв.

За Рейки и "аналгина"... Познавам Мастер, който си взема хапчета за главоболие...  Отново - всичко е до човека и това, което той е готов да промени в себе си.

Чудя се... Кога от "търсещи" ставаме "знаещи"?!

ЧОВЕК, разбирам те! Няма проблеми   bouquet

# 351
Добре, хора. Не мога да разбера защо човек напише един пост, после трябва в няколко поста да се доказва защо му е такова мнението в първия пост. Това нито е спор, нито нищо - едно изказване на мнение  Peace В поста си говорех не за маските за операция, а за "противогрипните", които се изкупиха от аптекита за нула време (не съм отричала ТОТАЛНО маските). После репликон даде примера с маските за операция, за които аз не съм казала НИТО дума. Сега Тони пише пак за маските за операция, които въобще не съм визирала.  Shocked Независимо от 4-те споразумения, имам чувството, че си говорим по развален телефон. И тук въобще не става дума за търсещите и знаещите, нито за приемане на нещата лично. Относно имунната система - винаги има начини да се знае дали е в баланс, но нямам намерение да задълбочавам темата, че после пак трябва да се обяснявам в сума ти постове  Laughing

Хайде със здраве  Mr. Green

# 352
Думите ми за маските бяха към репликон и останалите, които се осланят на нечестото сменяне на маски. Маските вършат работа, когато се сменят често (два часа може да е дълго време). Оттам нататък всеки си взема решението. Но мисля да спра с разваления телефон  Grinning

Друго исках да постна -

http://www.blitz.bg/news/article/62172

http://www.blitz.bg/news/article/63831

Hug

# 353
tonimar
нещо линковете не работят?

# 354
И на мен ми попадна интересен сайт:
http://zashto-kak.hit.bg/

# 355
  • в резерват
И на мен ми попадна интересен сайт:
http://zashto-kak.hit.bg/

Peace

# 356
 Тази тема наистина  стана като развален телефон. Не е същата тема вече защото няма дискусия , а спорове и нападки Rolling Eyes Какво стана с темата , тя замира.   Някои постове тук  ми се видяха доста грубички.  newsm78Не може ли всеки да изрази лично мнение, без да бъде критикуван?
Съгласна съм с eldivine, че винаги има начини да се знае дали имунната система  е в баланс.  Hug

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 19:29 от солетче

# 357
  • в резерват
   Някои постове тук  ми се видяха доста грубички и нападателни.  newsm78Не може ли всеки да изрази лично мнение, без да бъде критикуван?

....а защо имаш някакви определени очаквания кой как да се държи в интернет форум? И защо смяташ,  че всяко различно мнение от твоето собствено е грубо и нападателно.

Това, което те заобикаля е огледало на твоята реалност.

Усмихвайте се, радвайте се на живота, има толкова много прекрасни неща около нас.

С най-добри чувства   bouquet

Любов и Светлина.  Hug

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 19:23 от Арбанашка кокона

# 358
 Арбанашка кокона,защото реалността е, че се получи конфликт. Някои постове  прозвучаха нападателно. Няма да споменавам имена, те си знаят кои са. Аз лично не съм влизала с мнение,нито съм участвала в спора, разразил се тук,  просто виждам и чета като страничен наблюдател.
Факт е, че темата не е същата и това не е само мое мнение, дори и да не искаш да го приемеш, като факт.   Simple Smile))) И аз с най-добри чувства!  Peace

# 359
  • в резерват
Факт е, че темата не е същата и това не е само мое мнение, дори и да не искаш да го приемеш, като факт.  

приемам го като твой факт, за мен всичко си е ок. Моята реалност е друга.
.....Ако на някои коментариите  се приемат като критики и  му идват в повече,  значи има доста работа с егото си....

И защо едно нещо трябва да е същото....то си е тук и сега, такова каквото е , няма минало, настояще, бъдеще....
Просто си лафя, не че нещо  Peace

Намасте  Flowers Sunflower

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 20:17 от Арбанашка кокона

Общи условия

Активация на акаунт