За нас, Земята и Вселената

• 36 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Прекалено внимание се обръща на този грип ?
Най-малко тук очаквах да намеря публикации за него...

# 331
http://toltecs-today.hit.bg/daily-agreement.htm 

Мъдростта на толтеките- един път към себе си  Simple Smile

Моето споразумение за днес:

Винаги давай най-доброто от себе си. Най-доброто, на което си способен, се променя непрекъснато. Най-доброто от теб ще зависи от това, дали действаш, когато си свеж сутрин или изморен нощем. Най-доброто от теб ще е различно, когато си щастлив и когато си разстроен, когато си здрав и когато си болен. При всякакви обстоятелства, просто давай най-доброто от себе си и ще избегнеш самопреценката, самообвинението и съжалението.
 Simple Smile

# 332
ЧОВЕК,нали сме хора?Грип,войни,земетръси,икономика....всичко е част от нашето Днес.Да,тази тема се преекспонира,но нима трябва да се правим,че това го няма?

# 333
dennis, нима този който търси завет отрича вятъра? Именно защото темата за грипа се преекспонира не очаквах да я срещна и тук...  newsm78
http://www.facebook.com/pages/Sofia/Az-nama-da-se-razbolea-ot-sv … 9667716613?ref=mf

# 334
dennis, нима този който търси завет отрича вятъра? Именно защото темата за грипа се преекспонира не очаквах да я срещна и тук...  newsm78
http://www.facebook.com/pages/Sofia/Az-nama-da-se-razbolea-ot-sv … 9667716613?ref=mf

ЧОВЕК , това, че има вятър не означава, че не трябва да търсим завет, не виждам смисъл да се оставиме да ни брули Sunglasses

За грипа: мисля си, че е много правилно да се предпазваме от него (или поне да опитаме) с елементарните препоръки като маски, миене на ръцете много често и избягване на места с много хора особено за малките деца. Няма нищо нередно в това да се дискутират всякакви проблеми, защото всичко би трябвало да ни интересува. Против съм лекарствата, но понякога те са по - малкото зло - аз съм за профилактиката.

ЧОВЕК,нали сме хора?Грип,войни,земетръси,икономика....всичко е част от нашето Днес.Да,тази тема се преекспонира,но нима трябва да се правим,че това го няма?

dennis  bouquet

# 335
Ами-ами. Човек не си ли поддържа постоянно имунната система в баланс, чакай маската да я предпази. Както много "преекспонираха" маските, точно днес решиха да кажат, че те не предпазват след втория час на носене (ама първо изчакаха хората да ги изкупят, па тогава да го кажат). Миенето на ръцете също е... Важно е за хигиената, но не и за неща, които се предават и по въздушен път. Относно пък избягването на места с много хора темата е доста обширна. Така че само за предпазване в чистия му вид не може да се говори, когато става въпрос за различни категории. Едната от тях е да пиеш хапче за глава, за да се предпазиш от главоболие, което може и да не дойде.  Grinning

# 336
ЧОВЕК, в статията има и други интересни неща за тия, които не искат да четат за грипа. Това че големите епидемии идват от действията на човечеството, касаещи и Земята; отношението към животните; изследванията в Русия за телепатично прехвърляне на болестите; това, че злобата, стресът и негатината ни енергия разграждат нашето биополе. Аз се замислих и над ето това:

Цитат
Имаме си сладка и компоти, които, макар и термично третирани, все пак носят в себе си енергоинформационната програма на истинския плод и природата.

А следващия цитат свързвам и с възможностите ни да влияем върху планетата Земя:

Цитат
От моята научна практика в изследване на екстрасенсите съм се убедила, че всички хора сме свързани в една енергоинформационна мрежа. Благодарение на това един човек може да влияе върху здравето на друг индивид дори от голямо разстояние.

Hug

# 337
(ама първо изчакаха хората да ги изкупят, па тогава да го кажат)

hahaha

Миенето на ръце и изобщо личната хигиена е отношение към себе си. Ако там нещо куца - трябват доста патерици...

# 338
tonimar   bouquet

Съгласен съм с теб и се извинявам на всички, които съм засегнал - не обърнах достатъчно внимание на статията. Подразних се от самото начало и не я дочетох докрай. Отвсякъде ме бомбандират с този грип и взе да ми омръзва Sad

# 339
Как да станем слънцеяди
Методика
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=626

# 340
 репликон, с елементарните препоръки за носене на маски и всичко останало се оказа , че няма кой знае какъв ефект.
И аз мисля като eldivine, че само с миенето на ръце и спазване  на лична хигиена не може да се предпазим от зараза  с грипа. Peace  Ние дори отложихме важно  пътуване заради този скапан грип. Confused

# 341
ЧОВЕК, в статията има и други интересни неща за тия, които не искат да четат за грипа. Това че големите епидемии идват от действията на човечеството, касаещи и Земята; отношението към животните; изследванията в Русия за телепатично прехвърляне на болестите; това, че злобата, стресът и негатината ни енергия разграждат нашето биополе. Аз се замислих и над ето това:

Цитат
Имаме си сладка и компоти, които, макар и термично третирани, все пак носят в себе си енергоинформационната програма на истинския плод и природата.

А следващия цитат свързвам и с възможностите ни да влияем върху планетата Земя:

Цитат
От моята научна практика в изследване на екстрасенсите съм се убедила, че всички хора сме свързани в една енергоинформационна мрежа. Благодарение на това един човек може да влияе върху здравето на друг индивид дори от голямо разстояние.

Hug

Peace   bouquet

# 342
Ами-ами. Човек не си ли поддържа постоянно имунната система в баланс, чакай маската да я предпази. Както много "преекспонираха" маските, точно днес решиха да кажат, че те не предпазват след втория час на носене (ама първо изчакаха хората да ги изкупят, па тогава да го кажат). Миенето на ръцете също е... Важно е за хигиената, но не и за неща, които се предават и по въздушен път. Относно пък избягването на места с много хора темата е доста обширна. Така че само за предпазване в чистия му вид не може да се говори, когато става въпрос за различни категории. Едната от тях е да пиеш хапче за глава, за да се предпазиш от главоболие, което може и да не дойде.  Grinning

Ами - ами. Хайде сега да не си мием и ръцете и да станат чернички Joy
Не съм съгласна, че след като имунната ни система е силна  не трябва да се вслушваме в съветите на лекарите. Не сме застраховани от нищо. Правя си Рейки, получавам при нужда Рейки но се е налагало и да пия някой друг аналгин, само когато ме боли главата разбира се Grinning

# 343
Правя си Рейки, получавам при нужда Рейки но се е налагало и да пия някой друг аналгин, само когато ме боли главата разбира се Grinning

newsm09          smile3505   

# 344
Мила Amitola, това изказване беше в рамките на шегата, но все пак Рейки не е панацея. Понякога стигаме и до лекар. По този повод писах, че не трябва да пренебрегваме и лекарската помощ, и лекарствата когато се налага. Винаги първо започвам с Рейки! Е, темата не е за Рейки и се извинявам за разводняването Peace

Общи условия

Активация на акаунт