Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 859
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Търново
   jumpuuБлагодаря, благодаря!  smile3510

За писане много, но не сега.  smile3517Важното е, че са само хубави нещата.  Sleeping  Има още малко наука  smile3549

# 256
Еосче, много здраве и любов!!!!!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз все забравям да пиша, че от няколко дни Владчи вече не ползва биберон и аз съм най-щастлива  newsm44 newsm44

# 257
ЧРД,ЕОС!!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ НАЙ-ОБИЧАНАТА МАЙКА И ЖЕНА!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Нели,как успя????Аз все това си мисля-как ще го откажа  newsm78 Само като заспива си я търси....ама  Rolling Eyes

# 258
penelopi, и при него бе само на заспиване. Но я скрих от полезрението му - да не го "дразни" и да не я вижда. И като давам за приспиване - само за 1-2минутки. Иначе - сега си наваксва с кожения биберон, а аз съм мнооого доволна така  Wink Laughing

# 259
  • София
 Hug
Още веднъж благодаря за прекрасните пожелания за РД на най-голямото ми момче. Много се вълнувах този ден. Много.  Heart Eyes
Денче, Жуже,   Hug Ние също не сме в най-розовия си период, особено след съжителството със свеки в Бургас.  Twisted Evil
ЕОС-ЧЕ, цветя и рози за твоя ден, кака.  Heart Eyes Радвам се за добрите новини и чакаме да споделиш.  Hug
Адашче, мнооого си миличка, както винаги. Цун.
Диде, не ти звъннах в събота по обясними причини. Малко ме е яд, но здраве да е.
Ланвинка, айде тази седмица на голяма патерица да се черпим.  Hug
Ради, Май Нейм, в интерес на истината децата ви се водят официално проходили от първата самостоятелна крачка.  Hug После, в зависимост от детето, истинското отпускане може да отнеме от дни до месеци.
Ради, ще го цункаш от мен моя приятел-чаровник, нали?
Браво на Дария и на Калоянчо за бърборенето.  Heart Eyes  Heart Eyes
Стефина, оздравя ли вече?  Hug
Съншайн (Гери), пиши по-често.  Hug
Ради вече е с 6 зъба. Последните 2 избиха тези дни. Още два пътуват насам.  Wink Като на пружина е.  newsm32. Вече изобщо не стои в друга позиция, освен прав, ако не е в количката. Само шета насам-натам по мебелите. Вече доста е задобрял и често само лекинко се подпира. Не го придържам и не му помагам. Пуска се от опората, пълзи и така до следващото място, където се изправя. Рови шкафове, прави бели.  Heart Eyes
Аз яко се размърках на милото как сме забравени тук в тази пустош, особено сега и с Павката във ваканция. Тук наистина няма къде да ги изведа (особено Павел). Та сега се уредих вече. Милото си купи колело и с него ходи на работа. Ние с колата си джиткаме с дечурлигата. Еее, родих се. Утре например сме в любимия Южен Парк.  Party

# 260
Еос честит рожден ден!!!Да завършиш и да си много щастлива!!!  bouquet
Нямам време да пиша ,че вики днес е във вихара си....

# 261
Оооо, Иринче - кога сте в ЮП??? Дай да направим една срещичка, а? Ще звъннем и на Лъче и ще заформим агитката Wink Ако има и други желаещи, да се обаждат!

# 262
  • София
Ами Ради, планът е следният: към 10 оставям Павел на баба му в парка (тя ще ни чака на нашия вход). После отивам с Ради на консултация в 14-та поликлиника. Не знам колко ще чакаме. След това се връщаме пак на входа (надявам се до 11-11.30 най-късно все пак да успеем). Ще бъдем там до около 14 часа. Ти цунка ли моя приятел?  Heart Eyes

# 263
Здравейте, пак!
С Ели се прибрахме от разходка с Марти и Шмати. Този малък бонбон вече почти ходи самичък, Шмати го държи за едната ръчичка и той пристъпва Simple Smile Днес с Ели ходихме и до поликлиникта да вземем резултата от носния секрет и Слава Богу е чист, няма стафилококи и пъпките са нахапано от комар или друга твар. Тогава никой не отговори, но моля ви ако знаете ще споделите ли - Мога ли да сложа таблетка Райд в контакта в стаята й?
Честита месечинка на прекрасния Мейт на мама Шейла!  Hug

# 264
Флу,аз слагам таблтки Райд-друго спасение няма! Peace И мен много ме ядат гадините и съм си купила от това устройство още преди 2-3г. и дойде ли лято е нон-стоп в контакта-спим на отворен прозорец и само това ги държи настрани!! Peace

# 265
И аз, И аз съм за среща в ЮП. newsm44
Само уточнете кога и към колко.

# 266
За срещата в ЮП - аз съм там обикновено след десет часа сутринта, стоим до 13-14, може и повече ако си намерим другарчета. Тел. ми е 0887 427 157 - който дойде да звънка. Иринче, ти като свършиш консултацията кликни и ще дойдем да те вземем от входа на парка. Митака ще го нацелуваш лично утре Wink Аз ще звънна на Лъче в случай, че днес не влезе във форума. Хубава вечер на всички!

# 267
Набързо за ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕОС!
Много здраве, късмет и най-вече любов ти пожелавам!

# 268
Здравейте   bouquet
ЕОС  smile3525 newsm59 newsm67  Gift

Извинявам се, че се включвам набързо, но да питам
Сребърни детски прибори? или такива по-луксозни /като тези, които Дидка показа/ имате ли идея къде мога да намеря?
Благодаря предварително

Целувки и гушки, надявам се, че висчки сте здрави   bouquet Hug и усмихнати

аааа Иринка искам и аз с теб в Южния  Heart Eyes

# 269
За срещата утре, бройте и нас  Peace . С удоволствие ще се присъединим.  Hug Когато пристигнем ще звънна да ви видя къде сте.

Общи условия

Активация на акаунт