Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 874
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
И аз със закъснение набързо се включвам  Embarassed да са ни живи и здрави мамите и техните рожденици!
Иринка, какъв мъж си отгледала само!
Асе, не си пускала скоро снимки на Сияната, но съм сигурна, че продължава да хубавее Heart Eyes

Някой питаше за столче за кола. Ние сме с Maxi Cosi от 3 дни - много е удобно, на Нико му харесва и му пасна много добре Peace

Митака и Тео са големи щураци Heart Eyes

# 241
Юник,писах ти на лични ,но кутията ти е пълна!Аз питах за Макси Кози.Радвам се,че Нико се чувства добре в него Heart EyesВие кой модел взехте?
Тео и Митака са големи сладурковци!!Браво и за умницата на Моарейн! Hug
Аз на шега написах вчера ,че Яна е нервна все едно вади 3 зъба ,а то наистина било така ooooh! #CrazyДнес видях 3 чертички на венеца,та ни чака озъбване Simple Smile
Имаше дискусия и относно НАН 3 помня..Яна го пие от 20 дни някъде.За след 10-ия месец е.
А за Мазнейкова не искам да говоря...такава трагедия ,а тя толкова нагло и бездушно поведение да демонстрира.. #2gunfire

# 242
Ире, Асе, честити рожденици! Ире, специално на твоя му пожелавам попътен вятър в мечтите;)
Ама големи са щураци септемврийчетата;)

Моите гърди омекнаха много рано, но ей го, още има;))) Е, не е като преди. Освен това никога не съм била с подплънки. При мен рано-рано се регулира кърмата.
Ирини, отварям папка с твоите рецепти Hug
А за За отношенията в семейството - не мога да дам никакъв съвет, защото и аз самата не знам как да си помогна ...
Мартин продължава да не спи, аз съм скапана направо. И приспиването е поне час. Гушкам го, нося го, какво ли не, няма унасяне. Той се извива, слагам в леглото, галя го. Тъкмо започне да се унася, обръща се и хоп скача и се изправя. И айде пак. Или ако го сложа в леглото и започва да реве да го взема. Приемам съвети всякакви! През деня си заспива сам в количката или в шезлонга, в леглото е абсурдно да заспи.
Това ми е мъката;(
Моето момченце има 6 зъба, ама отдавна.
И на Мартин столчето е на Макси Кози. Доволна съм, само където се изпотява в него.

Сладки сънища!

п.с. Няма вече болни бебета, нали?Wink

# 243
Лелеееее, Дари и Тео са опасни! А Миташки как е пораснал!

За проходилките - аз много се чудех дали да купуваме за Кали и то не защото ги смятах за ненужни, а защото се притеснявах да не му навреди. В крайна сметка ни подариха и един слънчев ден започнах да го слагам по малко в паяка. Не знам дали е само при нас, но на Калоян му харесва да е в проходилката. Така е задобрял, че трапезарията си я ползва като писта. Има достъп до много неща и целенасочено се придвижва към набелязаната цел. Разбира се не стои в нея постоянно. Мисълта ми беше, че явно си е до дете, знам ли.

Стефина, бързо да се оправяш. Тези вуриси са гадно нещо  Hug

Съншайн, какво да те посъветвам не знам. Да не го мъчат зъбки? Или пък да е светло в стаята  newsm78

И аз да си похваля момчето.  Mr. Green Вчера отиваме при родителите ми, където във всекидневната на стената майка ми е сложила календар със снимка на племеничката ми Александра. Още влизаме и аз държа Кали и той се обръща към календара и казва "кака". Направо ме шашна. Иначе всеки път като ходим аз му я показвам на снимката и му казвам, че това е кака Саша, но не е имало някаква реакция. Като сме ги събирали заедно тя го закача, смее се и нашичкия се заиграва. И ето на изведнъж "кака".

# 244
  • жителство на место
Честити рождени дни на батковците и каките! Да са здрави, а мамите горди и доволни!  bouquet

Еос голямо четене пада май, а? Колко физика остава още?

Стефина и вас доста ви погнаха болестите. SadДано бързо и леко да отминават и да не се завръщат повече Wink

Съншайн приветки  bouquet Ива от един месец заспива още в банята /къпането е по метода на Ирини/ и после я храня в спящо състояние. На обяд я къпя аз, вечер баща й, водичката я успокоява и отлепя веднага.

Ради ще правите ли питка на Митака за тези стъпчици? Броят ли се за прохождане? Днес е неделя и както знаете при нас е бабин ден. Както храних Ива, тя се разщъка, изправи се до масичката и направи 3 крачки към мен. Бабите скохнаха, че това било прохождане и трябва питка да направим. Всичко супер дотук, само че детето прави такива 2-3 крачки от една седмица, а аз си мислех, че трябва да почне хубаво да върви Embarassed Както се шегува сестра ми: "чакам да взима  100м отсечки от паднал старт" Joy Joy Та така Wink утре питка. Почерпете се и вие cheers

Иначе на 5юли /денят на изборите/ най- накрая напуснахме редиците на беззъбите. Ива се озъби на властта, сега чакаме тя да ни се озъби hahaha

Всеки ден сме на разходки с Нели и Полина Колева, която също е рожденичка /не пише, но чете редовно/  Gift Децата вече са приятелчета и страхотно забавни в игрите си и най-вече като започнат да си бърборят "нещо на странен език" Joy Heart Eyes

Денче жалко, че сте в такава криза Sad Момичетата са те посъветвали. От мен: Намери силата в себе си, открий или си припомни с какво ти си ценен и стойностен човек. Върни си самочувствието и позитивното излъчване и ще видиш как всичко около теб ще се понареди Wink Пиши ни какво те мъчи, всички тук сме изпадали в такива периоди, всеки ще сподели личен опит, а ти ще се разтовариш!

# 245
  • София
Лелеееее Ради ама вие вече сте проходили ли? Браво бе! Айде номинации за първо проходило бебе да правим!  "Малкия Мук" да речем. Страхотен е Митката, за пореден път ще кажа, че съм влюбена в очите му!

Стефинка  spoko много неприятно бе! С теб сме/ Имодиум, Смекта и т.н. и скоро да сте здрави!

Гардения аз не съм отслабвала, но гърдите ми се стопиха. И аз се чудя Тео какво изсмуква ама..на! Даже миналата седмица май получих някакво леко запушване че ме болеше едната гърда, но всичко мина за ден.

И накрая да се изфукам какво подариха на Тео. Горен чаршаф и калъвка Simple Smile

Съвсем скоро ще могат да се поръчват в магазин Щъркел. Собственика ми е приятел и смея да кажа че участвах в проучването на дизайна. Simple Smile

# 246
Поздрави и от нас.

Нещо се позагубих. Ама нали компютрите ми сдадоха багажа-  бяха няколко дни на санаториум  Laughing- основно почистване на ккавото беше останало(най-ме е яд за снимките ми- заминаха всичките ми снимки от последните 5-6 години и повечето на Шошо- слава богу бях давала на бабите и дядовците- та сега си ги възвръщам малко по малко). Осъзнах че съм мнооого зависима- една вечер без компютри и интернет- и ужаас- абстиненция почти-  и реших  и си дадох малко почивка- наблегнах на офлайн живота.  Wink

Ирина, Ани, на големи патерции- честити рождени дни. Да сте живи и здрави и все така слънчеви и позитивни.  Hug
Честити празници и на всички малки и вече порастнали деца.  bouquet

Ирини, добре си дошла. Прекрасни морски снимки. И много хубава рецепта- аз булгур все се каня да сготвя..ама, ето вече имам и рецепта........Че почвам да се изчерпвам вече- нали гледам да има всеки ден сготвено за Шошко(пюрета досега никога не съм купувала и съм много боса и в марки, асортименти  пр.)

Моарейн, и аз доста време съм поизпразнила гърдите откъм обем - ама нали знаеш- това не значи и откъм съдържание.  Wink

РадиHug

Стеф, да се опрвяш мила.  Hug

8Eos8, страхотен аватар.  Wink

Моарейн, neni78 -браво на дечицата- страхотно е  когато виждаме как почват да учат вече порасналите ни бебчовци.  Simple Smile

# 247
Диди,подаръка на Тео е СТРАХОТЕН!!! Peace А в Пловдивския Штъркел дали могат да се поръчат такива красоти???  newsm78

# 248
Еосче, Честит Рожден Ден!!! Всичко най-най ти желая и двамата ти мъже много да те слушат и обичат!   bouquet   Hug

# 249
  • София
Диди,подаръка на Тео е СТРАХОТЕН!!! Peace А в Пловдивския Штъркел дали могат да се поръчат такива красоти???  newsm78

Предполагам че да - те са на един и същи собственик, така че не виждам причина да не може! Ще разпитам и ще пиша.

Еос здраве, щастие късмет и много любов!

# 250
Здравейте!
Честито на всички празнуващи!
Флу, Данип в събота ние си направихме разходка в МОЛа, този новият.Нямах ви тел иначе щях да се обадя.На есен сигурно пак ще ходим натам.
Денче  Hug аз съм точно в твоето положение или почти.Проблема при нас е, че знаем че няма смисъл да сме заедно и от доста време отлагаме раздялата.При нас вече няма чувства, постоянно взаимно се дразним.Уж заради детето се опитваме да се изтърпим за по няколко часа вечер, но напоследък си мисля, че е по-добре разделени, но спокойни.Аз се чувствам спокойна и щаслива като не сме на едно място, съберем ли се ставам много неспокойна.Не ми се влиза в подробности за отношението и държанието му.Може би всеки си е прав за себе си, но на мен ми е по-добре без него!А това отлагане на раздялата много ме изнервя и подтиска!

# 251
Еос      

Да си много здрава и щастлива и всички покрай теб!

Честита месечинка и на Мейт
  love001
Денче, много гушки HugИ аз до скоро имах подобни проблеми,но се наложи да дойда в Шумен,че той ремонт прави и още първата вечер си залипсвахме много Heart EyesТака че кратката раздяла понякога помага,поне при нас PeaceПреди това,ако сме в една стая и започвахме да се дразним взаимно Rolling EyesЕдва го търпях Twisted EvilПожелавам ти,нещата между вас скоро да се подобрят Hug
Както казах,в Шумен съм,а милото прави ремонт.Обречена съм още една седмица да съм тук ooooh!Страшна скука е ,няма с кого да излизам тук,едвам издържам вече Weary
Излезе ни 4 зъбче,този път от горе Grinning Но Далия е много изнервна.Денем изобщо не иска да спи,а вечер много трудно заспива smile3514 Играе му се на човечето,но не мога цял ден да си играя с нея ooooh!Може би друго зъбче пътува насам Grinning

# 252
Здравейте слънчица, как сте днес?  Hug  Надявам се, че нямаме болнички бебенца вече  Praynig
Ние се завърнахме от Плевен вчера. Беше...дъждовно. Не спря да вали 3 дни. Успяхме само един път да се разходим. През останалото време бяхме в къщи. Там бяха и брата и жената на мъжа ми с племенничката ни, с която Аида много си игра. Тооолкова бяха сладки. Тя е много добро дете на 7 г. Аида направо се влюби в нея. Само се гушеше в нея с малките си ръчички. Смееше се как кака дриблира с топката, гонеше я с проходилката.  hahaha Joy Напълниха ми душата. На тръгване каката искаше да я вземем с нас в София. Само повтаряше на Аида "ти си най-сладкото бебче"  Heart Eyes Laughing
Иначе детето се държа чудесно. Хапваше си, спеше по два пъти през деня и нощно време. Явно и нея я успиваше дъждовното време.
На връщане се отбихме да ни нахрани братлето ми и да пием по кафе и малката отново бесня с проходилката в големия им апартамент. Най-сладка беше пред огледалните врати на гардероба им. Пързаляше се като Мистър Бийн от единия до другия край и се гледа  Joy Направо ме съсипа това дете от смях  hahaha Heart Eyes
Забравих да ви споделя, че на тръгване купихме на малката обувки за прохождане от магазин Бейби Нова на Пушкин. Страхотен магазин, в който има абсолютно всичко! Мерихме специално Рихтер обувки, но нямаха толкова малки номера, затова й взехме едни много сладки български на Делфи затворени отпред и отзад, с повдигнато твърдо за глезена и дупки отстрани. Мерих ги по правилата - права, и вкарах едно пръстче зад петата й до долу. Точно по формата на крачето й е. Номер 19. Препоръчвам този магазин на всички. Има колички Куини, Макси Кози, дрехи, храни, прахове, обувки Рихтер и други марки. Всичко. И не за подценяване любезни продавачки. Аида в къщи ходи боса, но за навън с проходлкиата е с обувчиците. Малко влачи краката още, че й тежат, но ще свикне.
Ирин,че, Асе,  да са ви живи и здрави порасналите деца.  Hug  bouquet И вие мами, за да ги подкрепяте във всяко решение в живота им. Heart Eyes
Стефина, хайде вече да няма болни у дома. Оздравявай! Момичетата са ти писали какво да пиеш. Аз при този вирус винаги ям запичащи плодове като дренки, мушмули, нар, банан. Действат безотказно!  Peace За повръщането на малки глътки Пепси.
Ради, Миташки е един път бонбон. Направо е за папане.  Heart Eyes Naughty
Диде, и Аида се опитва да излиза от проходилката, но още не е успяла и слава Богу  Wink Калъфите са страхотни!
Денче, стана ми мъчно като те четях. Гушки! Надявам се да откриете отговор на нещата, които ви тормозят и да вземете решение за вас. Praynig
Еос, честит рожден ден. Бъди жива и здрава, много щастлива мама и съпруга!  bouquet
Аз днес направих на малката домашно плодово пюре от круша, праскова и ябълка, сварени няколко минутки на пара и пасирани. Стана много вкусно и има за два дни. После ще тичам да си оправям Каското и да си маркирам колата.
Слънчев ден момичета   bouquet Hug

# 253
Здравейте, милички! Прибрахме се от Пловдив и пак съм на линия  Laughing
Еосче, всичко най-най- за рождения ти ден и нека всеки ден през следващата година бъде запълнен с прекрасни изживявания и сбъднати пожелания!

Жужа, много уверена звучиш и знам, че каквото и да стане си взела вярното за теб и Крисито решение  Hug Аз лично съм дете на разведени родители и знам колко тежко е да гледаш как родителите ти се карат и не се разбират. Мъчно ми беше, когато майка и татко се раздлилха, но сега осъзнавам, че това е било най-доброто, което направиха за мен и брат ми. Преди това животът в толкова конфликтна и натоварваща среда беше ужасен.
Гарденийка, малката и в по-студените дни пак е неспокойна и се буди често нощем. Явно я мъчаят зъбките. Дано пробият по-скоро  Praynig

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:20 от Флучия

# 254
Еос, ЧРД и много, ама много успехи - не само в науката Wink
Петя, аз също не броя това за прохождане защото на третата или четвъртата крачка Митака залита и аз или татко му го хващаме. Затова питка - когато проходи истински (да качи поне Вихрен Wink
Диде, Hug Подаръкът на Тео е много хубав Grinning
Анамар, забравих да пиша, че бебешките бодита са страхотни, сапунената течност също! Сега се глася да си взема и нещо козметиката - не се и  съмнявам, че и от тях ще бъда много доволна! Браво за идеята и изпълнението!
И да поискам един съвет от вас - от няколко дни, откакто избиха и горните две зъбчета, Миташки много често ме хапе - май няма сучене, на което да не ме е ухапал поне веднъж. Определено го прави съзнателно и преднамерено, поглежда ме и чака да види как ще реагирам. Обяснявам му, че така  не се прави, но.... глас в пустиня! Много ще се радвам ако ми кажете, че е период, който скоро ще отмине, че честно казано вече ми писна да се притеснявам за нещо във връзка с гърдите - дали не са твърде празни, твърде пълни, блистери, запушвания, а сега и това хапане ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт