Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 880
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Сладурки  Heart Eyes  Hug
Знаех си, че при вас ще намеря утеха и подкрепа  Hug  Иринии, и аз така си разглеждах гърдите и все ми се струваше, че са по-меки от обичайното, но явно си въобразявам  Crazy  Благодаря на всички за думите и съветите  Heart Eyes

Отивам да дооправям из къщи, после пак ще се включа  Wink

п.с. Иринка, много си приличате с твоето пораснало момче!

# 226
Добро утро, маминки!

Иринка, ми най-голямото ти момче си е мъж.

Данип, не помня коя мама беше го казала "сърцето спи, но дупето стърчи". Така де и Кали уж вече свикна с новите си умения да се изправя на кошарата. Но има вечери, когато трудно заспива точно заради това, че "виси" на решетката. За столчето на Премама не съм компетентна  newsm78 Дано се включи друга мама.

Флу, ти си нашия календар  Hug Винаги отбелязваш празниците на мамите и бебчетата първа Simple Smile Много мило!

Та, Яни, да си жива и здрава миличка!

За приспиването - и Калоян на няколко пъти заспива сам. Точно както Моарейн е писала, започва да се гърчи в мен и да поглежда към леглото. Като го сложа първо започва да се изправя, но като угася лампата и се кротва.

На болничките бързо оздравяване  Hug

Хубав ден от нас!

# 227
  • София
Капичиното и закуската от мен тази сутрин.

Честит празник на каките и батковците!   bouquet

Суит и всички мами с болни дечица, изпращаме ви положителната си енергия и се надяваме скоро пак да са здрави малките слънца! Миленка, много поздрави на морето от нас!

Ние сме добре, само че се научихме в петък да излизаме от проходилкатаShocked ooooh! И сега не мога да го оставя без надзор! Много "говорим" и сме като навити пружинки!  newsm32

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 10:37 от little_sweet_didka™

# 228
Дидка, ама е мушморок Тео!  Heart Eyes  Аз нали сложих Дари в една проходилка тия дни, тя не се движи с нея, седи си вътре като в столче и си играе, и за по 15-20 мин на ден имам някакво свободно време  Mr. Green  Е, да де, ама съм си направила сметката без кръчмаря - вчера, както си мия чиниите и се обръщам да я погледна - ми тя с единия крак стъпила на седалката, с другия тъкмо се прехвърля през проходилката с насочена към пода глава!  Shocked  Е, обезсмисли се всичко  ooooh!  Crossing Arms   Whistling

# 229
  • София
ми тя с единия крак стъпила на седалката, с другия тъкмо се прехвърля през проходилката с насочена към пода глава!  Shocked  Е, обезсмисли се всичко  ooooh!  Crossing Arms   Whistling

Точно както го описваш е и ситуацията и при нас. Ако няма за какво да се хване каткто на снимките с дивана е същата история с главата надолу!  ooooh! Е значи не е само той.... ooooh! Какво ще правим незная! Thinking

# 230
Аз като обяснявах, че проходилките са ненужни вещи Mr. Green Wink В крайна сметка добре ще е да ги оставите да паднат на място по ваша преценка, за да ес научат, че боли и така не се прави Peace Но всеки си преценя Peace
Благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания за моята малка принцеса Hug Hug Hug Да ви се връщат стократно и най-вече здравето  bouquet

Иринче, на теб  bouquet Вече имаш още един зрял мъж у дома Hug И ако за теб е все още "твоето момче", то постъпките му през времето, което е бил сам показват, че за останалите той вече наистина е пораснал. И може да му се има доверие да дава гласа си, да понася отговорност, ... да бъде истински мъж Grinning Да ти е здрав и винаги опора Hug

Денче, всъщност си помисли какво се е променило за вас с идването на бебето Peace Обикновено мъжете започват да се чувстват ненужни в средата майка-бебе и доста често се опитват чрез пренебрежение и негативно отношение да покажат, че тях това "не ги засяга" Peace Ако можеш намери начин да му обръщаш повече внимание и да му показваш колко важен е той за теб на първо място, а после и за бебето Peace И ако дойде момент, в който прецениш, че средата малко се е поразведрила седни и говори с него Peace Убедена съм, че можеш да намериш път към собствения си съпруг... ПРосто се опитай да го разбереш. Те наистина често са другото дете в семейството и трябва винаги ние да подхождаме с разбиране Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 12:09 от Асенцето :)

# 231
Иринче, пропуснах да те поздравя с пълнолетието на най-голямото ти момче - да те радва все така! И Асето - да нащипеш малката принцеса по бузките от мен!
Моарейн, аз пък се радвам, че гърдите ми са меки и провиснали  Wink и по цял ден се опипвам като някой фетишист - да не би някъде пак да се запушат.
Диде, Тео голям разбойник! И Митака не го свърта на едно място - той пък понеже не ползва проходилка, само иска да го водят. Понякога и сам прави по 2-3 крачки, но само ако държи нещо в ръка - мисли си завалията, че има опора Wink Ето една снимка как ходи сам малкия ми рицар-джедай:

Караме и кола обаче и той като майка си май предпочита пешеходството:

# 232
Асе, мдам, и аз не исках проходилка, ама по-назад писах защо се реших да я слагам за по-малко там...  Wink  Иначе я оставям да падне, когато естествено не е от прекалено високо и т.н., но май не си взема много поука...  Crazy  ще се научи, къде ще иде...
Ради, Митака много пораснал бе! Леле... страхотен красавец станал  Flutter  И аз като тебе, като бях в сезона на маститите, само се опипвах, беше станало несъзнателно чак... спомням си, че го направих веднъж в банката и един път при нотариуската, когато теглихме заем...  Crazy  гледаха ме повече от странно  Mr. Green
Уф през пост съм тука днес... ама така е, цял ден вали.... изчезвам  Wink

# 233
  • София
Здравейте!
Мене ме хвана вчера другият грип-цяла нощ драйфос и разхлабване-много ми беше трудно през нощта Васко не ми пуснагърдата цяла нощ-мен ми се гадеше и ме тресеше постоянно-не мигнах до 4ч.Нали помните,че температурата ми от месеци е 34.2 и себеше вдигнала на 36.5-което е като да си с постоянна 36 и да ти стане 38-тресеше ме и ми беше студен носа и ръцете побелели.Започнах сутринта да се потя и пак си стана 34.3  и съм малко по-добре.Цял ден лежа и дрема,а Васко го отглеждат помощници-добре,чепоне времето не е жега.

# 234
stefinaHug гуш

Ирина и Асето - да са ви здрави и щастливи децата ви през целия си живот!   bouquet  bouquet  bouquet

Моарейнко, и мойте са "спихнати", а Владчи си е още основно на кърма.... нищо, че последните дни е изял сигурно по килограм плодове на ден  Crazy Mr. Green

# 235
Ирина, Асе, да са ви живи и здрави порастналите деца   bouquet
Дани п, и при нас е така - какво ли не предлагам......... накрая все е за котките. С тази разлика, че преди хапваше по цяло пюре (около 200гр). После докато боледува, сама реши само да суче (5 дни) и след това не искаше нищо да й подавам с лъжица, освен кисело мляко, но и то й писна. После мина на меки плодове - белени и на парченца... никакви пюрирани неща не близва. Сега от няколко вечери иска да яде, но сама. Изтормозих се да мисля каква разнообразна храна да давам, която да може да държи сама. Вече мога да гледам кокошки под стола й за хранене  hahaha
Оф, от сутринта го пиша този пост и все нещо ще ме спре да публикувам  Tired
Исках да ви кажа (то май е оплакване) как малкото зверче немога вече да го оставям в детското легло. През половин-един час се събужда и търси гърдата. Ако е по-далеко от мен, се стига и до рев. А откакто я оставям на спалнята, само усещам как намира това, което търси. Придвижва се на четири крака, дърпа дрехите, забива нос в гърдата ми  и като засуче ме събужда hahaha
Флу, успокои ли се Ели като се позахлади? Щот' Надя сега по-лесно заспива и като цяло е по-спокойна (освен в съня си, де).
Ей, че хубав тоз' малкия Митак  Heart Eyes
Стефина, скоро да се оправяш  Praynig
Много ми е успокоително да чета, че не само моите гърди са такива. Взех да си мисля, че не произвеждам достатъчно кърма, но пък Надя какво суче  newsm78 Обаче може да е следствие от отслабването, все пак махнах 12кг.

# 236
Опа, пак съм аз  Mr. Green 
Стефина, дано се оправиш бързо  Praynig
Нелка   Hug  Цункита на Владчи.

Да похваля Дария идвам  Mr. Green  Освен, че бърболеска постоянно, днес разглежда една книжка за жабчето, пиленцето, бръмбарчето и т.н. и както разгръща и по едно време я гледам, сочи всяко животно и "говори". Поглежда ме и пак сочи и говори... ние сме й обяснявали и тя тогава не изглеждаше заинтересувана, но сега ми скри шапката... Отделно се е научила да сяда сама  Heart Eyes 
Тичам, че малката ползва проходилката от външната страна, като уолкър  Mr. Green

# 237
Здравейте и от нас в този дъждовен ден   bouquet
Абе тази година лято няма ли да има??????? newsm78 Писнаха ми тези дъждове и бури  Rolling Eyes
irinii ,и аз го гледах предаването снощи и аз бях дълбоко потресена!Егати здравеопазването   #Cussing out #2gunfire.......... и държавата,в която живеем  ooooh! А тази д-р Мазнейкова супер нагло се държа  #2gunfire  Жестоко направо...  Cry

Стеф,оправяй се бързо  Hug  bouquet
Ради,Митака до скоро беше СУПЕР СЛАДКО бебе,сега е СУПЕР СЛАДКО малко момченце  Heart Eyes Много е сладък и тоолкова пораснал  Hug

# 238
  • София/Търново
 smile3529

# 239
Ирина, да ти носи само щастие този голям мъж! И голям си е, нищо че на теб сигурно си ти е като детенце. Wink

Ради, страшен е джедайа!

И моите гърди са меки, но така си става. Те стават професионалистки и не се занимават със запаси и тем подобни Wink . Не ги мислете.

Общи условия

Активация на акаунт