Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 936
  • 291
  •   1
Отговори
# 210

Едва ли някой ще изчете поста ми, надявам се само да не съм ви натоварила.
Мисля за вас, макар да не съм сред вас и просто ви благодаря, че има с кой да споделя....Ще пиша, когато ...мога.
Приятна вечер на всички ви и хубави почивни дни!

Мила, опитай се да не се тормозиш. Сигурна съм, че си страхотен човек и майка. Опитай да припомниш на мъжа ти защо се е оженил за теб. Дори и да сте при свекърите, излезте само вие двамата на разходка. Останете някакво време сами, без проблеми и бебе. И ще ти "просветне".

И аз съм от нередовно пишещите. Почти не ми остава време за нищо. Много ми се иска да започна работа, но се тормозя, че Ема може да го преживее тежко. Когато я оставям на майка ми за няколко часа, тя почва да реве в момента, в който ме види.

Ема има 5 зъбчета. Последните няколко седмици бяха много трудни. Не искаше да спи, ревеше. Мисля, че е заради 5-то зъбче.

Пожелавам на всички болни дечица да оздравеят бързо.

# 211
  • София
Здравейте,  Hug
От снощи нямахме ток и не съм ви чела, но не мога да пропусна днес да се включа.
Първо, Ради днес е по-добре!  Praynig Стискайте палци.  Praynig
Второ, не мога да пропусна да се похваля, че на днешния ден преди 18 години за пръв път станах майка!
Симеон вече е пълнолетен!   bowuu
Почерпете се за негово здраве и дано пътят му да бъде лек и успешен.  Praynig
  party023 newsm38 txtloves beer
Честит четвърти рожден ден и на Сияна на Асето. Желая безгрижно детство, здраве и весели игри!  newsm59 newsm67  bigdance2

# 212
Добро утро майчета! Тези дни не съм се включвала та не съм ви дочела.

Но пъро да изпратя много гушки на den4e  Hug  Hug  Hug Миличка, дано скоро преминат тревогите ти. При всяка двойка има трудни периоди и какъвто и съвет да ти дам едва ли ще помогне. Но се опитай наистина да се поразсееш и най-важното Иринии го е казала - говорете. Проблемите между двама души не се решават, ако няма диалог  Hug

Иринка, честито пълнолетие на Симеон! Да ти е жив и здрав и с много късмет в живота!  nbirthday

Асе, честит рожден ден на как Сияна! Усмихната, красива и много здрава да ти е!  newsm59 newsm67

# 213
здравейте!
лека гурме закуска от мен Отива си както с кафе и шампанско, така и с приятна компания на морския бряг  Simple Smile
Адаш, не мога да повярвам колко е голямо момчето ти. Истински мъж! Да бъде здрав и устремен! Честит празник , мамо!

# 214
Денче, ако знаеш колко добре те разбирам! Имах същия период по същото време с първото дете. С малки разлики. Но благодарение на спокойствието на мъжа ми успяхме да преодолеем кризата. Сега се смея над този период. Пращам ти голям гуш и много сили, за да се справите! Говорете си, изяснете се, дори и да си крещите, ще ви  мине. Успех!  Hug Praynig

Ирина, наздраве, маме! Това си е определено за поливане! Да ти е жив и здрав големия мъж!  bouquet
Асе, много радост да ти носи порасналото ти момиче!   bouquet

# 215
Честито на порасналия мъж на Иринка-нека само радост да ти носи!

Честит Рожден ден и на голямото  Mr. Green  момиче на мама Асе!

Блаягодаря на всички,които ни честитиха вчера месечинката!  Hug
Денче,  spoko Всичко ще бъде наред!говорете -не позволявай премълчаните проблеми да съсипят отношенията ви! Hug

# 216
  • София
Здравейте!
Д-ра каза,че гърлото е зачервено и от това не яде и не спи нощем.Не изписа АБ,а каза да го давам само при влошаване на сътоянието му с темп. и кашлица.Давам му чай и го пие от чашата с голяма страст-изпива по половин чаша,но и се дави малко.През нощта до 3ч беше пак кошмар от рев,но му дадох пак да пие от чашатачай и се успокой и засука и така сука до 9.30ч  сутринта.После като се събуди мудадох пак и той се усети и не искаше,но в 11.3.ч сукаи заспа-явно имаподобрение.
Ирини мерси,че ни мислите както и всички останали  Hug -д-ра не каза за пъпки в устата пък и аз не виждам-каза,че щом са се появили след спадането на темп. са от антипериптиците.Давам Панадолче за гърлото.Васко видимо е по-добре /днчд /:pray:
Честит 18 ЧРД на голямото момче на Ирини-да ти е жив и здрав.Да стане студент ,да си намери прекрасна работа и снаха да ти доведе  по- нататък -това му пожелавам в личен аспект-и много внуци за майка му Hug
ЧРД на Сияна на Асето-да ти е жива и здрав и само радост да ти носи.
Пенелопи-честита месечинка.
Денче- тия дни се бях сетила за тебе и защо не се появяваш.От остовете ти доста отдавна си личеше,че нещо те мъчи в къщи,но за съжаление съвет не мога да ти дам,защото и при мене нещата са подобни и не знам кога се излиза от подобни кризи ooooh!

# 217
О колко празнуващи!!!
Ирина да ти е жив и здрав големия ти син!!!Много щастие в живота мупожелавам!!!
Асе честито на малката кукла!!!Да расте и да слуша  Hug Слабост ми е тази малка принцеса нали знаеш!!!
Стефина дано се оправи бързо и да бърка пак в деколтето Hug
Оставям ви за сега че Вики иска да си играем...
Тук заваля пак ще се чудя кво да я правя до довечера...

# 218
Честит рожден ден на Сияна на Асето и на Симеон на Иринка! Желая здраве, щастие и усмивки   bouquet

Приспах Дария преди около час и сега се наслаждавам на чаша прясно мляко, в която топкам бисквити  Mr. Green  Диването малко трудно се предаде на Царството на Сънищата - почти са й избили горните странични резци... голяяяяма мъка  Confused
Не си спомням дали ви споделях, но Дари започна сама да заспива - оставям я в леглото и излизам от стаята и след малко е заспала. Изключение правят вечерите, и то не винаги. Подозирам, че като избият и тия зъби, ще се доуспокои детето. А иначе тя сама си показа, че така иска да се приспива... дърпа се от мен и ме избутва и гледа към леглото - като я сложа, се сгушва и притихва  Simple Smile
Другото, което споделям, е че май ми намаля кърмата... тя не че е била безкрайно много де, ама май се поусеща някаква разлика от преди месец примерно. Тъжно ми е за което, правя каквото мога по въпроса... дано не спре скоро, искам поне до годинката да кърмя  Praynig  Най-вече защото Дари не харесва никое друго мляко - нито кисело, нито АМ. Вечер цока през 1 час - първо изсуква каквото има и след час пак увисва на гърдата и само дъвче ли дъвче... ако успея да я излъжа с някоя лъжица кис. мляко+бебешка бисквита+банан... това е, АМ отказва категорично, изхвърлих вече някакво изостанало отпреди... Имате ли идеи как да процедирам? Иначе нощем цока - 1-2 пъти, сутрин цока, през деня цока... ама имам чувството, че вечер гладна си ляга и ми е много мъчно  Sad

# 219
  • София
Благодаря на всички за пожеланията.  Hug
Ето да видите кооолко голямо е най-голямото ми момче.  Heart Eyes bowuu
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398930&view=1&pid=13473844

# 220
  • София

Асенце, честит рожден ден на Сияна!  Желая ти винаги много да се обичате, да бъдете много близки приятелки и винаги да се гордееш с нея!  bouquet

Иринче, честит пораснал мъж (вече не момче Wink) ! Желая му винаги да постига целите си, да бъде все така отговорен, добър и отзивчив!

моарейнка, радвам се, че Дари вече заспива сама! Hug За кърменето не знам какво да те посъветвам-  Гали никога не е имала проблем с АМ.  Дали да не пробваш вечер да яде каша или ЗП, а после да посуче от теб колкото иска, щом се притесняваш, че си ляга гладна?

den4e, искрено се надявам търканията с мъжа ти да са временни! Не прибързвай със заключенията, поговорете, търсете заедно причините за недоразуменията!  Hug

Добре че болничките бебоци имат подобрение! Hug  Моята Зорничка също е болна- зачервено гърло и температура 38 С вече втори ден. Ще пие Аугментин. Sad Иначе е в добро настроение. Simple Smile

Ние утре заминаваме.  Peace Ще гледам да се включвам при всяка възможност! Grinning

# 221
Здравейте, милички! Аз съм набързо, понеже малката спи, а клавиатурата тук много трака и ме е страх да не я събудя. Днес не звъннах на Жужа, понеже цял ден валя Sad Излизахме с малката, но с колата и да вършим работа.
Суити, лек път! И дано Зорничка бързо оздравее  Hug
Днес си имаме още едно раче във форума:
Яни Кат, честит рожден ден, мила! Бъди щастлива и много ще се радваме, ако пак пишеш редовно при нас  Hug

Асенце, честита рожденичка! Да ти е все така хубава и умна!

Иринка, снимките са супер! Да е жив и здрав синът ти и да донесе още много радост в семейството ви!  Hug

P.S. Кухнята ти е супер  Wink

# 222
Добра вечер...
влизам разстроена и потресена от историята на Запряня Коледарова, разказана от мъжа й в Горещо... И преди съм смятала Мазнейкова за престъпница, но след това предаване вече не мога да повярвам, че не й е отнето правото да практикува!

"""
Адаш, прекрасен млад господин, одрал кожата на майка си видях на снимките. Може и за гаджета да ви бъркат след някоя друга година. Радвам се за Ради /който също изглежда страхотно  Heart Eyes/
Асе, на патерица - ЗА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА КРАСИВАТА ЩЕРКА!
моарейн, може да не ти намалява млякото. Просто субективно да ти е чувството. Самата ти споделяш, че дари я мъчат зъбите. Нормално е да търси по-често гърда и да е по-нервна. Аз също сега в банята си загледах и "заусетих" гърдите. Някак празни /меко казано  Confused/ ги виждам/чувствам, но от спомените ми със Спаси знам, че това не означава намаляла кърма. За да си по-спкойна може малко да увеличиш вечерята на сладурката.
Суити, лек път и ЗДРАВЕ за вас и дечицата!
Страйп,   Hug

За нас - нищо ново /и по-добре/
Зъби - няма. Пълзи и се успява да катери стъпалата в хола. Прилепена е за мен като марка - може би следствие от морето, където не сме се разделяли изобщо. Заиграва се и дразни брат си все по-успешно  Simple Smile
Апетит - ок!
  chef Рецепта на деня: пиле с булгур
Един пакет пилешки филета Дюк се нарязват на жулиени. В малко зехтин изсипвам нарязани 2 моркова и 1 глава лук и веднага заливам с вряла вода. Оставям да покъкри. добавям мъничко чубрица за аромат и изсипвам пилето. Намалявам котлона на средно висока температура. Доливам вода на око и настъргвам 1 домат. 15 минути преди да сваля от котлона, добавям няколко лъжици булгур за сгъстяване. Варя до готовност и поръсвам със ситно нарязан магданоз. това ястие го хапнаха и тримата ми лакомници. За Спаси беше супер - сам си боцкаше малките парченца зеленчук и месце, на Джи й го пасирах и добавих неизменните 3 лъжици био мляко /за разреждане/. Мъжът ми си го доовкуси със соев сос.

# 223
Аз пак със закъснение да се включа..
Ирина ,да ти е жив здрав гоемият мъж!!!Да е все такова добро и отговорно момче на мама! HugРадвам се,че Ради е по-добре!А Павчо как е?
Асе,да ти е жива и здрава каката! Hug
Сонче,Стефина, хубаво е когато бебчовците оздравяват! HugДано утре да са съвсем добре! Hug
Вики ,а при вас ще се радвам най-после да се изяснят нещата Praynig
Денче,май ви трябва малко спокойствие и време за вас!Може мъжът ти да е влязъл в някаква фаза...то и те са като децата -все през някакви периоди минават.. ThinkingСтискам палци да заговорите на един и същ език по-скоро Praynig
Жуже,изпуснах те,а и предложението на Флу чак сега го видях.Но времето и без това беше ужасно днес!
Моарейн,едва ли ти е намаляла кърмата-нали Дари си папка всеки ден?Може тя да е в някакъв пик в растежа и за това така често да суче newsm78И все забравям да те поздравя за избора на Пег Перегото LaughingПроблема с ниския багажник ние го разрешихме ,като наш познат тапицер заши отдолу някаква дебела кожа-не се вижда,но пък така ,ако тротоара закача ще повреди кожата ,а не коша за багаж!
Ане,свежа и мила както винаги HugПоздравления за памперса!!!Успокоих се като прочетох ,че и твоето момче е 80 % на кърма...Яна почти ми отказва твърда храна и не знам как ще я караме-днес  и се събират 150 г нещо различно от АМ ThinkingНаправо се побърквам вече-само правя разни неща и хвърлям.А ако няма с какво да се занимава по време на хранене изобщо не отваря устата #CrazyИма ли и други бебчета ,които все още да нямат интерес към твърдата храна?Като ви чета какви са ви ящни дечицата ви завиждам благородно-при нас само плазмонските бишкоти и гризините се посрещат с ентусиазъм Laughing
За столчетата за кола-май се спряхме на Макси Кози .Някой купил ли е такова да изкаже мнение?Писах ви за Премама ,но никой не отговори...
Яна е с 3 зъба ,но имам чувството ,че са на път още поне толкова.Нервна е и все недоволна LaughingИначе заспиването в кошарата става все по-трудно.Преди го правеше сама без да я приспивам,пея или подобно.Но откакто се научи да се изправя с помощта на решетките е ужас-изпива си млякото,пускам и "Наньо"(плюшка с мелодийка за лека нощ)и се започва едно дупене и висене на решетката!Голям зор е докато я поставя в хоризонтална позиция в леглото!Чакам да и мине ентусиазма от новото умение ,ама кога ли ще е... ooooh! Laughing
Ако случайно забележите несвързани мисли в по-горните редове не ми забелязвайте  Mr. Green

# 224
*Ирина*, честит празник. Да ви е жив и здрав най-големия син! Да постигне това, за което мечтае, а вие да се гордеете с него!

Асе, да ти е здрава и все така чаровна Сияна.  Да има щастлио детство и с радост да ти помага, когато имаш нужда.

irinii,  Hug При първа възможност ще пробвам рецептата ти. Имам булгур от известно време и не знаех какво да го правя.
Възхищавам ти се как се откасяш към хората във форума. Страхотен човек си.

Флу, прияде ми се. Толкова красиви торти!

Общи условия

Активация на акаунт