Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 913
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Веч, познах я и аз.  Hug Тъкмо се бях отчаяла от себе си, че почнах снимките отзад-напред, ама не можах да я сбъркам там, където я имаше девойката.  Wink

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 22:20 от *Ирина*

# 91
Иринче, ЧРД и от мен, мила, и много прегръдки от Митака!
Нямам ищах за писане, само да отбележа, че при нас всичко е наред, четем ви и се радваме на снимки Hug

# 92
  • София
Ради, прегърни моя приятел също.  Heart Eyes
Флу, Ради си е на 5 хранения. Не мисля скоро да махам 5-тото по единствената причина, че това трябва да е едно от двете дневни млека. А той, както е скаран с течностите, а и с тези високи тромбоците, не смея. А иначе за количеството на 4 хранения струва ми се, че по 250 мл. или малко повече на хранене ще е добре.

# 93
Иринка, здраве и цветя! Simple Smile

# 94
здравейте мами и бебоци  Hug

успях нелеално да намеря малко време и да поседна пред компа  Whistling
Иринка, като гледам имаш повод за празнуване - още много такива ти пожелавам и да ги посрещаш в в добро здраве, радост и семеен уют  Hug

вики  Hug ивката е пила въпросния антибиотик - казаха ми, 4е е сравнително по-лек.дано ве4е да се оправите, 4е и на теб и на бебка мн ви дойде  Praynig

флу, ивка е на 4 хранения от месец и половина почти. сама си смени режима и отказваше хранат на обяд. Засега не изяжда пове4е от 230, като млякото й ве4ер и сутрин е м/у 210-230. Предния месец не й се отрази и си качи 200 г.

да се похваля - вчера станах кръстница,т.е. милото де и аз покрай него...то аз самата още не съм кръстена  Crazy ивката се държа мн добре, кръщелникът още повече - той милият е толкова спокоен, добричък и колкото й да му се спи или да е гладен седи и си чака. дете за пример просто Heart Eyes

айди лека от мен отивам да се тръшкам, е утре ще пътуваме - заминмаваме за калофер. Предния път не успяхме да отидем, но сега няма мърдане. дано всичко е наред  Praynig

лека и спокойна и скоро пак ще се включа с малко снимков материал

# 95
  • София
Я да покажа на все още незаспалите един размазан малък гласоподавател...или по-точно гласопускател!  hahaha

# 96
  • София
След поздравите вчера за Иринка, днес редно е да честитим и на Ланвинка.  Joy
Скъпа Ани,
Честит рожден ден.

Бъде все така лъчезарна и усмихната, щастлива с прекрасната ти дъщеря и милото ти семейство.  Hug
Наздраве!

# 97
Бреей, много рожденнички. И се дебнете  Wink
Ани, честито ти порастване. Пожелавам ти пълна с положителни емоциии година!

Диде, много сладък гласоподателя  Crazy .

Веч, и аз разпознах Мирел. Още на една от първите снимки. Има много характерна усмивка  Wink .

Май-май, къде се губиш  Hug .

Моята госпожица така ме разсмя тази вечер.... Тъй-като почти нищо не яде с охота (имам предвид твърда храна  Wink ) , и когато си отвори доброволно устата за нещо и всички един през друг и викаме "бравооо" . Та се е научила вече сама да си ръкопляска  Laughing . Тук яде ябълка с баща си http://www.youtube.com/watch?v=2fty8exJ50Y  Joy hahaha Joy

# 98

Ани, бъди усмихната, щастлива, влюбена и красива и със здраве да се радваш на топлота и уют в дома си! Честит рожден ден

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 07:25 от neni78

# 99
Здравейте, милички и добро утро!  Hug
Ланвинка, честит рожден ден, скъпа! Желая ти от всичко по много, а от обичта на дъщеричка и мъжа ти да черпиш винаги и безкрай!

Дидка, мерси много, че си проверила за столчето  Hug Надявам се скоро пак да го намалят. В "Хиполенд" продавачката ми каза, че имало търсене и сигурно пак ще го извадят на промоция.
Иринка, днес ще пробвам малката да е на 4 хранения - 2 млечни и 2 твърди. Ще пропуснем кашата привечер и ще останем на МП/ЗП на обяд и ПП следобед. Няма да махама АМ, защото и малката не пие вода Sad Ти как изкара празника снощи? Какво ти подариха любимите мъже?
Ох, забравих да ви кажа за снощи. Загасих лампата и нямаше проблем с малката. Спа си както обикновено, но на мен ми беше по-трудно с даването на бибката. Бях се въоръжила с две и като не можех да напипам едната давах резервната Simple Smile И така цяла нощ Simple Smile Довечера е пълнолуние и не ми се мисли  ooooh! Обикновено малката е много неспокойна.
Лек ден от нас!

# 100
  • София
Здравейте!
Ирина-честито на патерица.Да си жива и здрава, да те радват децата и да те слуша мъжа.Забравих да отговоря на въпроса ти за спането с бебета.Ами Васко като падна аз не бях в стаята,а слушах на отворени врати.Иначе вечер спи при мене на ъглово легло от вътрешната страна,където има ламперия и е безопадно.А на морето спяхме на спалня,но той още не се върти и нямаше проблем.
Ланвинка-ЧРД-Много здраве,щастие и любов.
Viki86-Цефзил е хубав  антибиотик и ще се оправите от него-само не го спирайте.От хремата е слезнало в гърдите така ли?
Диде -страшни торти правиш
Ради 78,My name-тъкмо се чудех къде се губите.
др.Цвети-и Васко така си пляска за браво ,даже и на нас по същият начин.Ти не ми отговори за плажните снимки от къде са?За жалост днес няма да мога да дойда на срещата с Муцата. Sad
Честити месечинки на празнуващите днес.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 12:46 от stefina

# 101
  • София
Бях сигурна че съм честитила РД-то ти Иринка, обаче нещо ме човъркаше и взех че проверих!  smile3505 Оказа се че не съм! Прости ми!

Желая ти много здраве, винаги да си царицата вкъщи, да те глезят и уважават мъжете! И един ден ти пожелавам снахи като дъщери!  Hug Heart Eyes

Ани мила, много здраве и за теб! Красиви мигове, любов, уважение и сбъднати мечти! Бъди винаги така жизнерадостна и лъчезарна!  Hug

# 102
Здрвейте и от нас
Иринка,мила много здраве и внимние от любимите мъже
Ани,желая ти здраве,успехи и много щастливи мигове със семейството
Диде много е сладък Тео HugНа мен не ми разрешиха да вляза с нея,та свеки я взе newsm78
За храненето при нас е различно.Един ден са 4,на следващия са 5.Звиси до колко е спала сутрин.Тя хапва 180мл мляко към 6 и след това ако спи до 10 и давам да обядва по това време,ако спи до 8,30-9 и давам попарка и после яде към 13-14 PeaceИначе имаме 2 по 180АМ/със млякото вътре стават около 200мл/на обяд МЗП/ЗП следобед каша или ПП  така Peace
Хайде,че сме гладни и май се оакахме.Хубав ден,днес е слънчево

# 103
  • Варна
Ланвинка, Честит Рожден Ден!  Hug

Вчера си спретнахме една срещичка със Нели и Владчи, Мари и Лина, Дими и Сияйна.
Ето малко снимки:
http://september2008.multiply.com/photos/album/105

Току що опитахме детската кухня. Мои познати ни дадоха купоните си за тази седмица че ще отсъстват.
Супата е картофена - картофите на малки кубчета и доста безвкусна. Притеснявах се че ще затруднят Яси, но той не се впечатли особено от размера им. Основното е с някакво месо пюреобразно, но изглежда като, че е от грис  newsm78 . А десерта крем, който за сметка на другите безвкусни манджи беше много сладък  #Crazy Изглежда такъв все едно от тези нешестените кремчета приготвени с мляко. Яси яде от всичко по малко защото количеството ми се струва достатъчно за 2 бебета. Дано му понесе добре  Praynig
Честно казано манджите които аз му готвя са мноооого по-вкусни   chef Whistling

# 104
Здравейте и от нас!

Върнахме се от Лондон - най-красивия град, който съм видяла до сега в живота си. За първи път не ни се прибираше от някъде. Много мога да говоря, но ще стане дълго. Та накратко - слънце, красива архитектура, невероятна атмосфера, кулинарна оргия, шопинг терапия и преди всичко - еднин порастнал Нико, който не ни създаваше никаки проблеми, напротив - ние на него, че го мъкнехме по цял ден и нощ и понякога не успявахме навреме да сменим памперс  Embarassed или да се нахраним  Embarassed , но ни изтърпя мъничето Heart Eyes ето ви малко снимчици от хилядите, които нащракахме. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395190&pid=13394654 Парола: niko1313

Тук много морско го давате Laughing само така Heart Eyes и едни големи, красиви и умни господа и госпожици - да им се ненагледаш Heart Eyes

Иринка (на патерици), Ани - да сте живи и здрави, много обичани и да получите подаръците, за които сте си мечтали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт