Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 877
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ирина, Честит Рожден Ден!  Hug Hug Hug

# 76
Ирина, на многая лета! Честито помъдряване!   bouquet
Дидка, ако искаш, разбери се с Асето да дойдете на летището като кацам, че тя има да взема нещо от мен. Поне там за малко да се видим

# 77
Ние ще се откажем от море тази година  Sad много  ми се щеше да закараме Макс, а и ние да си починем, но по добре да пригодим къщата за живеене. Трябва да свиквам с тази мисъл  Tired

# 78
Здравейте, момичета!
След разходка в дъжда по един поздрав от Галето и Ели:

И по още една физиономийка:

# 79
  • София
Благодаря ви за пожеланията, мами.  Hug

Ланвинка, и Павел е с такава седалка, каквата е показала Суит от 4-годишна възраст. Но след написаното от Петка... Но пък се чудя къде тогава се возят децата над 36 кг. и под 10 години?  newsm78 Павел например е 29 кг, а е на 6 и изобщо не е дебел. Предполагам, че доста преди 10 ще е над 36 кг, ЖЗ.
Флу, Суит, много са сладки девойките.  Heart Eyes Heart Eyes
Флу, аз държах открехната вратата на спалнята със светната лампа в коридора, докато Ради ядеше нощем. Откакто спря - спим на тъмно. Не знам при вас колко е тъмно, но аз си виждам перфектно на абсолютно пуснати щори къде е Ради. Heart Eyes (а и по това, откъде се чува, също се ориентирам). Защо не пробваш да видиш?

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:45 от *Ирина*

# 80
Тук са задължителни столовете с цял гръб и задължително укрепени страници за по-големите деца.
Столчета са задължителни до ръст 135 см (някои дори пишат 140 см).
Ще пусна по-късно линк моите с какви са в момента.
Щерката е 126 см в момента (има няма 24 кг), а Лени е 113см към 19 кг.
Има причина да искат по закон да са с такива столчета.

# 81
Иринка честито ,да си много щастлива ,обичана и усмихмата жена!!!И дно момиченце за раскош Laughing    bouquet
Флу и ние спим на тъмно,просто вдигам малко щората и готово виждам я перфектно Peace
И сега да се оплаквам пак .Пак ни исписаха антибиотик ЦИФЗИЛ ,пак исвирят гърдите и всичко както си му е реда...Абе не сме се изликували от предния път и това е... Sad

# 82
  • София
Веч, значи по-скоро е на ръст и тегло, а не на възраст изискването, така ли? Павел е към 1,25 някъде. Значи май не е за седалка, а за стол.

# 83
  • Пловдив
Ирина,честит празник,да си жива и здрава и много обичана!

# 84
Привет, майчета!

Най-напред да честитя рождения ден на Иринка! Със здраве и любов да се радваш на семейството си, Иринка! И да си много щастлива майка и съпруга!

Сонче, много сладки снимки Simple Smile А за свеки какво да кажа  Shocked Ама ти си дръж на твоето.

Флу, Кали спи на загасена лампа някъде след 40-ия ден. По принцип спи по-добре на тъмно. С външни щори сме и мен това ме устройва идеално, само ги вдигам малко на дупки и в тъмното се ориентирам чудесно.

# 85
Иринче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    bouquet Желая ти много щастие, любов и хубави мигове със семейството!   bouquet

Алексче е нон-стоп потен Sad Независимо дали е в столчето или не е. Иначе като е пуснат климатикът в колата не се поти   Peace
Флу, Алекс също не спи на пълна тъмница, защото и на мен ми е по-лесно да го виждам (все още го кърмя по няколко пъти на нощ). За съжаление не можах да намеря подходяща нощна лампа и паля лампата на терасата. Така при спуснати пердета и щори се получава една съвсем лека осветеност  Peace Иначе за дневния му сън той самият иска да му е тъмничко и ако не му е достатъчно тъмно не може да заспи  Confused
Ох, айде отивам на плаж, че стана никое време   Whistling

# 86
  • София/Търново
Иринче, на многая лета и... много други неща, но не знам кое е най-конвенционално, та... каквото си пожелаеш да се Сбъдне!

Остава най-тежкия изпит в сряда, останалите са даже взети на макс. Добре, че бебето "кротува", докато се мъча над науките  Mr. Green

# 87
Момичета, много ви благодаря за отговорите! Довечера гасим лампата и това е Simple Smile Утре ще споделя как е минала нощта! Сега имам и друго питане: Колко от вас вече са с 4 хранения за денонощието? Ели тези дни сама си измества режима и вместо на 5 хранения през 3,5ч минахме на 4 хранения през 4 или 4,5ч. Ако минем окончателно на 4 хранения по колко да следя да й е грамажът на денонощие. Досега приемаше 420мл АМ сутрин и вечер и 540г твърда храна през деня. Какъв грамаж е нормално да приемат децата на тази възраст?

# 88
Ирина, да, при нас повече държат на см, отколкото на кг. Заради височината на нормалните колани.
Столчетата на големи са ето тези

Най-горната тъмносиня част може да се регулира според височината на главата на детето, за да е изцяло защитено. Този модел спечели преди 3 г местните тестове и аз тогава ги купих.

Аз бях много притеснена за каката с нейното заболяване, защото имаха в събота училищен празник по френски и техния клас имаха специално приготвено представление от 20 мин. Слава Богу, тя оздравя и успя да участва - на мама актрисата. Дано да я познаете Wink

# 89
  • София
Веч ще ти пиша на ЛС.  Hug Познах я Мирел- с черна жилетка, бяла риза и буйна къдрава кафява коса! Разкажи за сюжета !!!

Флу Sad , днес ходих до Пигис хаус, специално погледнах столчетата- вече и там не са 147.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт