Иринка, дрешките са само бебешки и за малки дечица, поне с такова впечатление останах
Има и доста играчки, също намалени. Като отида пак ще проверя и ще пиша със сигурност!

/и сега намерих време 
Наистина сега ще ти е по-лесно отколкото когато поотрасне 
Както и да е.И аз не съм доволна,но понякога смятам,че по-зле от това не може да стане/какъв съм оптимист нали
/Не гласувах за "пожарникрчето",защото неговата лакомия за тотална власт изключително ме дразни.Лично мнение.Той и с и без моя глас ще получи каквото иска.Както Флу каза,ние сме си го избрли/разбира се не всички/Доволна съм,че имаше избирателна активност,само за това 

Моля се само скоро това време да се оправи з д почувстваме истинското лято,миналата година защо не валя да ни е хладно 
Бъди жива и здрава, горда мама на трима юнаци! Целуфффки

А да и е важно да може да спи в него, т.е. да полягва леко. 
Мисля, че няма да се откажат така лесно. Много ми се иска ГЕРБ ба успеят да направят нещо, но не съм сигурна дали имат потенцяла. Ама ще пожевеем и ще видим. ДАно е за добро.
ЗАщо все искат да се бъркат и да дават акъл. 
) и чак тогава може да се поотпуспе и да я преспя. Иначе все има какво да гледа. Иначе някак си очите ми са свикнали с тъмнината и я виждам
За коментарите на свекърва ти мога да кажа само едно от опит- свекървата винаги ще намери да ти каже нещо обратно на това, което правиш, каквото и да е то. 
За дрешките, за които писа Флу- на горния етаж на Принцес Кореком има същият магазин, само че с дрешки за по-големи деца. Предполагам, че и там има намаления. 
Хубаво, че леко се е разминало! 

а едната ни кола е без климатик, но нямахме проблем, но не беше и толкова горещо последния път като пътувахме с нея. Следващата седмица ще ви кажа как е 
добре че нищо по-страшно не се е случило. Мисля, че си регирала много адекватно и е трябвало да отидеш до спешното

С братовчедите се виждаме само по сватби и др,поводи,ама тоя път,ей тъй,без повод
Те са от Сливен,аз от Търговище,а сборен пункт ни е Шумен

Препоръчани теми