Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 879
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Флу, в Пигис Хаус мисля че все още е 147лв. Звънни им по телефона ги попитай!
И нашето е от Пигис. Дано имате късмет, Флу!

# 61
Дидка, Иринка, благодаря ви много! Ще звънна в "Пигис" и ще проверя  Hug Иринка, дрешките са само бебешки и за малки дечица, поне с такова впечатление останах  Thinking Има и доста играчки, също намалени. Като отида пак ще проверя и ще пиша със сигурност!
Сонче, невероятни снимки си пуснала. Всички са много красиви! Особено ми хареса тази, на която кърмиш Алексче!
Май Нейм, как си? Какво правите с малката принцеса? Пиши повече  Hug
Момичета, имам питане: Има ли и други бебета, които спят на запалена лампа нощем? Ели спи така в нашата стая, защото като се буди нощем по няколко пъти и ми е по-лесно да я видя в кой край на креватчето се е завъртяла и веднага да й дам бибката преди да се е разсънила. Говорих с едно майче и тя ме посъветва вече да загасям лампата нощем, за да не свикне малката така. Знам, че е права, но искам съвет и от вас  Heart Eyes

# 62
Здравейте Simple Smile
Аз гласувах вчера, доволна съм от резултата, да видим сега какви ще ги свършат новите управляващи...

Флу, Дария спи на загасена лампа от може би 2месечна... Просто така си я свикнахме, ние не можем да спим на светнато.. А аз си я виждам в тъмното, ставам, вземам я при мен, кърмя, понякога като заспи веднага, даже я връщам обратно. И според мен е редно да си спи на тъмно  Hug

Бягам, че се сърди  Mr. Green

# 63
Здравейте и от нас.Имахме нпрегнати дни/сватби,гости Crazy/и сега намерих време Peace
Флу ние спяхме на лампа първите 40 дни само.Беше нощна с матово стъкло и не светеше много,но все пак тогава ставахме по мнооого пъти,аз се цедях и ми беше много по-лесно,бях и по-спокойна.Но и аз смятам,че вече трябва да спинкате на тъмно PeaceНаистина сега ще ти е по-лесно отколкото когато поотрасне Hug
За изборите нправих бойното кръщение EmbarassedНе бях гласувала до сега...май newsm78Както и да е.И аз не съм доволна,но понякога смятам,че по-зле от това не може да стане/какъв съм оптимист нали Joy hahaha/Не гласувах за "пожарникрчето",защото неговата лакомия за тотална власт изключително ме дразни.Лично мнение.Той и с и без моя глас ще получи каквото иска.Както Флу каза,ние сме си го избрли/разбира се не всички/Доволна съм,че имаше избирателна активност,само за това Peace
Много хубви снимки сте пуснали Всички бебоци изглеждат безкрайно доволни, мамите свежи и красиви Hug
Столче за кола нямаме,но и аз мисля,че такава покупка-с детето Peace
Сонче какво да ти кажа-то оправия няма,няма и да има.Оства само да не обръщаш внимание,но не и оставяй детето,че като нищо за д го "възпита"ще го остави сам,затворен в някоя стя за "назидание"
Диде малкия дявол е било.И аз така си изкарах акъла,но мога д ти кажа,че се убедих колко бързи и безпогрешни са майчинте реакции в такива моменти.От тук нататък очите ни трябва да са все на 4,че и на 8,защото за секунди стават белите Tired Hug
Ами това е от нас.Нищо ново не се случва,но по-добре така.Не говори,не ходи самичка,няма нови зъбчоци,ааааааааааа збравих да хапна пуканти за Точито бели и здрави да са всички Hug
Спирам,че много писах.Пак се олях.Сефте.Хубав ден,макар и дъждовен и мрачен SickМоля се само скоро това време да се оправи з д почувстваме истинското лято,миналата година защо не валя да ни е хладно Mr. Green

# 64
Добро утро  bouquet
Иринче, честит рожден ден миличка!  Hug Бъди жива и здрава, горда мама на трима юнаци! Целуфффки   bouquet
Сонче, ще го изпапкам сладкия Алексчо  Crazy Mr. Green
Вики, много сте хубави  Hug
Анамарче, благодаря ти за коментара за снимките на Аида. Радвам се, че са ти харесали.   bouquet
Сайтът ти е чудесен. Поздравления! Simple Smile
Флу, Аида спи на тъмно, включително дръпнати пердета. Пускам да свети само лампичката на бейбфона. Тя е много слаба, приглушена светлина, колкото да й виждам лицето и да намирам бързо бибата ако се раздвижи, защото я е изпуснала. Според мен е добре да я научиш да спи на тъмно от сега. Открехни малко пердето в единия край, колкото да я виждаш, но загаси лампата. 
Имам едно питане за столчетата за кола. Някой има ли впечатления и наблюдения над модела Recaro Young Sport (9-36 kg.)? Доста са скъпи, но ако наистина са до 12 г. не си ли заслужава? Мъжът ми каза, че всички спортни салони по колите са на тази марка и са много добри.
Young Sport, Recaro
Практично столче, което може да се полз-
ва дълго време - приблизително от 9-месеч-
на до 12-годишна възраст на детето. Има
5-точкови колани, които могат да се мах-
нат. С няколко положения на гръбчето за
пълен комфорт на детето.

Проблемът е, че моята кола е двувратка и никак не е удобно отзад да се слага детето, освен това Аида повръща отвреме на време, дави се..искам да е отпред. Според вас могат ли да се слагат отпред по посока на движението? Имам копче за изключване на air-bag-a. Мислех си, че този стол си заслужава, ако е до 12 г. наистина е супер практично, в противен случаи след 4 г. трябва отново да купуваме нов. Исках и с вас да се консултирам.  Hug А да и е важно да може да спи в него, т.е. да полягва леко.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:45 от lanvinka

# 65
Ехе имаме рожденичка.
иринче честити рожден ден, бъди обичана то 4римата ти мъже и носена на ръце от тях   bouquet

Добро уто и от мен. И ние вчера гласувахме. Тук в Мюнхен беше адска лудница. ПО 1 час и повече се чакаша, но нас с количката ни пуснаха и минахме супер барзо.
Аз съм със смесени чувства от резултатите. Шокирана за ДПС колко много хора са гласували. Увеличили са си с 20 % гласоподавателите  Sick Мисля, че няма да се откажат така лесно. Много ми се иска ГЕРБ ба успеят да направят нещо, но не съм сигурна дали имат потенцяла. Ама ще пожевеем и ще видим. ДАно е за добро.

Сонче супер снимки си показала. А Алекс каквъе в пухчо. А по повод думите на Свеки, нямам думи.  #Cussing out ЗАщо все искат да се бъркат и да дават акъл.  #Cussing out

И аз трябва да избирам столче. Това но конорд колко струва в БГ?

Флу Яна спи на тъмно. Щото ако е светло като се събуди и веднага се разсънва и скача за игра. ДАже сега като е светло вечер спускаме щорите да стане супер тъмно (добре, че са външни и правят от деня нощ  Praynig) и чак тогава може да се поотпуспе и да я преспя. Иначе все има какво да гледа. Иначе някак си очите ми са свикнали с тъмнината и я виждам

Инче честито Зъбче

# 66
  • София
lanvinka, дано не греша, но съм 99 % сигурна, че столчетата не се слагат на предната седалка- заради airbag-a и защото според статистиката мястото до шофьора е едно от най-застрашените в колата.

Моите деца не са се возили в столче след 4-годишна възраст, а ползваха седалка от  този тип + предпазен колан. Даже я взех тогава доста евтино- немска седалка за 12 лв. Така че не знам какво да те посъветвам. Аз лично, тъй като вече имаме седалка от големите деца, се ориентирам по-скоро към групата от 9 до 18 кг.

Аз съм много доволна, че некадърното червено управление най-после си отива! Надявам се българинът да прояви достатъчно разум и повече да не ги избира във властта през следващите сто години! Close

Сонче, чудни сте двамата с Алексчо, ти изглеждаш супер свежа и доволна! Hug За коментарите на свекърва ти мога да кажа само едно от опит- свекървата винаги ще намери да ти каже нещо обратно на това, което правиш, каквото и да е то. Joy

Иринче, хубав празник ти желая днес! Hug За дрешките, за които писа Флу- на горния етаж на Принцес Кореком има същият магазин, само че с дрешки за по-големи деца. Предполагам, че и там има намаления.  Peace

Диде, гушки за уплахата и притеснението! Hug Хубаво, че леко се е разминало! Praynig

Инче
, честито зъбче! Май само ние останахме неозъбени.... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 11:05 от sweetkids_mama

# 67
Суитка, аз питах за столчетата мила, не Анамарчето. Благодаря много за мнението!   bouquet

# 68
  • София
Суитка, аз питах за столчетата мила, не Анамарчето. Благодаря много за мнението!   bouquet

Извинявай, коригирах се! Blush Hug

# 69
Здравейте   bouquet
Мила ИРИНКА  newsm59 newsm67  Gift newsm38
желаем ти от все сърце, много щастие, много любов, много здраве
Момчетата ти да растат все така прекрасни и добри и много да те слушат и обичат
  Heart Eyes Hug
Прекрасен ден ти желая   
bouquet  bouquet  bouquet
Лимонова, много благодарности за темата   bouquet
Сонче, свекитата са порода, която  #2gunfire
Алексче е страхотен малък мъж, който просто иска да пее  Mr. Green да не ти пука, ти си Майката- Ти казваш  Hug
а снимките ти са разкош - много добре изглеждаш, явно страхотно ти се отразява моренцето  Heart Eyes
За столчето ни за кола/много се радвам, че всички сте доволни от него/ и ние сме така, дори не се изпотява, много много рядко като спинка например, ама ние имаме и много коса  Crazy а едната ни кола е без климатик, но нямахме проблем, но не беше и толкова горещо последния път като пътувахме с нея. Следващата седмица ще ви кажа как е Simple Smile
Дидка,  Hug добре че нищо по-страшно не се е случило. Мисля, че си регирала много адекватно и е трябвало да отидеш до спешното  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 11:36 от mari_p

# 70
  • София
Флу Тео от раждането спи на запалена нощтна лампа. Имаме такава с регулатор и я слагаме на много слаба светлина, но все пак има нещо светнато. То по-скоро е за мен, за да не се спъна ако трябва да ставам нощем.  Crazy

lanvinka Рекаро са с много дебела плюшенатапицерия, ние затова се отказахмеот тях, иначе факт е че в повечето автомобилни спортове Рекаро са предпочитани. Но както казва Суит, след 4 годишна възраст се ползва точно това което е показала. Трябва да попиташ, защото си мисля че написаното "до 12-годишна възраст на детето" ще е най вероятно точно това-столчето ще се разглобява и ще остане точно долната част като тази която е показала суит...ох нещо не го обясних като хората...дано ме разбра.  newsm78

# 71
Честит рожден ден, скъпа Иринка! Бъди все такъв светъл и ценен човек и нека всяко твое желание да стане реалност!  Hug

# 72

Моите деца не са се возили в столче след 4-годишна възраст, а ползваха седалка от  този тип + предпазен колан. Даже я взех тогава доста евтино- немска седалка за 12 лв. Така че не знам какво да те посъветвам. Аз лично, тъй като вече имаме седалка от големите деца, се ориентирам по-скоро към групата от 9 до 18 кг.

Тези седалки тук ги отрекоха по всички тестове и казаха, че са много опасни за децата, дори са забранени със закон. Полжат се само за големи деца към 8/9 години, ако нее и за над 10. Дано се вклюви Веч с по-точна информация

# 73
Иринка

бъди много здрава и много щастлива,а мъжете ти много да те слушат и на ръце да те носят!
При нас нищо ново.Утре заминаваме на Шумен,да се видим с баба,дядо и братовчедите Heart EyesС братовчедите се виждаме само по сватби и др,поводи,ама тоя път,ей тъй,без повод GrinningТе са от Сливен,аз от Търговище,а сборен пункт ни е Шумен Grinning

# 74
Честит рожден ден, Ирина! От щастие и късмет да не се отървеш!  bouquet  bouquet  bouquet

Онзи ден писах, ама никой не ми обърна внимание. Утре Муцата ще е в София. Чукнахме си среща на дървеното на Заимов (срещу младежкия дом) към 13,30-14,00ч. Ако някоя от неплажуващите мами иска да се присъедини, моля заповядайте.  Hug  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт