Напоследък само ви чета, и едвам отскубвам по няколко минутки да пиша набързо.
Честити рожденни дни на патерици! Момичета, всичко най-най-най ви желая!

Иринии, много са ви хубави снимчоците, личи си, колко приятно е било... Наистина това място изглежда сякаш не е в Б-я...

Флу, хм, незнам от какво може да са пъпките... то изобщо с тия пъпки е много мътна Индия. На Дари й излизат от време на време само по вратлето и тук-там по бузките или рамената. Много ми е странно, не ми изглеждаха като да са от алергия... ама пък мога ли да разбера от какво е, даже и да е такова... тя навсякъде пълзи, пипа, лапа... секунда не стои на едно място. Дано не е сериозно при Ели... аз да ти кажа, като не виждам пъчици по коремчето и съм спокойна, незнам защо, но съм останала с впечатление, че алергиите се съпровождат с пъпки по корема. Поправете ме, ако греша

Сега да ви разправям Дарюгата каква е бандюга. Сто и една бели прави на ден, луда работа... Днес наводни кухнята, вчера налапала едно парче от счупена керамична фигурка (хем чистих, откъде го е изнамерила!), поболях се като го видях в устата й! Аз ли съм толкова некадърна, не мога да я опазя и това си е... Сега се замислих, имаме една проходилка, тя е от моето време, но си е здрава и стабилна, ще взема да я пробвам вътре как ще е. Тя вече си се изправя самичка, стои си на цяло стъпало, правилно стъпва, един вид си мисля, че проходилката няма да я прецака откъм прохождане? Или? Как мислите? Да я слагам вътре за някакви минутки на ден, примерно докато измия чиниите или простра, ей такива работи..Тези, които ползвате проходилки, доволни ли сте... Mерси!