Напоследък само ви чета, и едвам отскубвам по няколко минутки да пиша набързо.
Честити рожденни дни на патерици! Момичета, всичко най-най-най ви желая!

Иринии, много са ви хубави снимчоците, личи си, колко приятно е било... Наистина това място изглежда сякаш не е в Б-я...

Флу, хм, незнам от какво може да са пъпките... то изобщо с тия пъпки е много мътна Индия. На Дари й излизат от време на време само по вратлето и тук-там по бузките или рамената. Много ми е странно, не ми изглеждаха като да са от алергия... ама пък мога ли да разбера от какво е, даже и да е такова... тя навсякъде пълзи, пипа, лапа... секунда не стои на едно място. Дано не е сериозно при Ели... аз да ти кажа, като не виждам пъчици по коремчето и съм спокойна, незнам защо, но съм останала с впечатление, че алергиите се съпровождат с пъпки по корема. Поправете ме, ако греша

Сега да ви разправям Дарюгата каква е бандюга. Сто и една бели прави на ден, луда работа... Днес наводни кухнята, вчера налапала едно парче от счупена керамична фигурка (хем чистих, откъде го е изнамерила!), поболях се като го видях в устата й! Аз ли съм толкова некадърна, не мога да я опазя и това си е... Сега се замислих, имаме една проходилка, тя е от моето време, но си е здрава и стабилна, ще взема да я пробвам вътре как ще е. Тя вече си се изправя самичка, стои си на цяло стъпало, правилно стъпва, един вид си мисля, че проходилката няма да я прецака откъм прохождане? Или? Как мислите? Да я слагам вътре за някакви минутки на ден, примерно докато измия чиниите или простра, ей такива работи..Тези, които ползвате проходилки, доволни ли сте... Mерси!

Не смятах да ходим на българско море, но ще те изнудвам на лични за подробности
Прекрасни сте ,а и мястото изглежда страхотно.
ние Райд ползвахме на почивката в Гърция, ползвах и като бременна, защото съм алергична. Иначе на опаковката пише да не се употребяват за бременни и деца под 2 години, така че не очаквай някой педиатър да ти каже друго. Обаче нищо друго не помага така срещу комари, разните му ултра-мултразвуци са само за заблуда на врага.
. Колко време ще си в Българско?
. Кажи къде и в колко часа ще ти е най-удобно и да пишем в болд, та който може да се освободи да дойде
.