Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 13 982
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Ще захранвам през януари месец.Най-вероятно ще е с оризова каша или с някакво зеленчуково пюре.

# 91
  • гр.Стара Загора
УРАААААААААААА за ГЕРБ  newsm44 smile3533 newsm44
Относно захранването аз мисля да започна към края на 5-тия месец тъй като сме на АМ със зеленчуково пюренце  Peace
Евелин днес се събуди в 7ч. и до 16ч. почти бодува и след това като реши че ще спи ,спеейки и давах да яде в 18ч. после я събудих за къпането изпи си млякото душичката и отново заспа дано и вечерта спинка че утре рано ще ставам да поспа и аз.
Днес майкини ни предложиха да ходим на море с тях и да се редуваме да я гледаме-когато те са на плаж ние с Евелин и после ние на плаж а те с нея но аз честно казано както бях доста навита сега нещо взех да се притеснявам как ще помъкна всичко необходимо за нея и още куп неща  newsm78.Хем ме боли хем ме сърби но имам малко време защото до края на седмицата ще правят резервация.Борислав е за  Peace но ................. ooooh! Thinking
Извенете ме за дългия пост  Embarassed
Лека вечер и спящи бебенца  smile3504

# 92
Да се отчета и аз по отношение на кърменето. Значи колкото повече, толкова повече, т.е. колкото по-често се кърмите, толкова повече кърма ще има. Дам, на теория е лесно знам...добре, че малкия сам си прави т.нар. клъстерни хранения и вечер сам си ги сгъстява на 2 часа, че ако разчиташе на мен не знам дали щях да си повярвам, че има достатъчно кърма за да се храним на 2 часа. Само се кръстя през нощта да не го подкара на 2 часа, че няма да издържа и 2 нощи на този ритъм.
Аз имам добра чувствителност на мястото на операцията, но е леко удебелен шевът в единия край  newsm78, а и нещо ме пробожда мястото тези дни. Отделно нещо яйчниците ме понаболяват в последно време и ако вземе да ми дойде цикълът скоро, ще си тегля куршума.
В събота овършах Sprider-a. Има намаление и много сладки тунийки, поли и роклички, подходящи за тюлени като мен, имаше размери, така че който си търси летни дрешки може да отбие там.
На мен ми се ще да захранвам, когато на детето му поникнат и кътните зъби, но нейсе ще го жертвам на 6 месеца.
Спокойна нощ!!!

# 93

Така, гостите си тръгнаха и аз вече съм изтощена, малката заспа отдавна, а каката още пее и играе Crazy. Минавамм само да ви кажа лека нощ и приятни сънища Hug

УРАААААААААААА за ГЕРБ  newsm44 smile3533 newsm44

newsm44 newsm10 newsm44 Браво на тях!!!! Сега остава да си свършат добре работата Naughty

# 94
Добро утрооооооо!Хайде на кафенцето  food010Каде сте ранобуднички? Hug HugИ аз да се запиша в новата тема и отивам да оправям Сиска,че ще я водим пак в Бургас на кафе/предния път спинка доста/ smile3521 Знае ли някой,защо счетоводителката иска копие от акта за раждане на малката,та ще й го носим де. newsm78/става въпрос за последния болничен/В четвъртък ще ни слагат Пентаксима дано всичко мине ОК.Е лек ден и много усмивки от страна на бебоците,за да радват мамите newsm53 

# 95
Добро утро. Диана благодаря за кафенцето  Coffee
Днес времето е страхотно но аз нямам никакви сили за разходка понеже вчера почти не сме се прибирали и като бонус от разходките сега съм със болки в кръста  Tired
За захранването още съм в размисли кога да го започна,но ако до 4-тия месец се кърмим само от една гърда, то със сигурност ще го отложа за след 6-тия.

# 96
  • София
Добро утро майчета!
И ние идваме на Ариана, но не знам кога ще се събудим, хапнем и тръгнем....все пак вярвам че ще е около 11-11.30 и затова ще ви търся.....

Хубав ден на всички!

# 97
Добро утро и от мен!
След малко тръгваме на разходка в квартала и едно кафенце накрая. За захранването мисля да е може би към 5 месец, че и без друго сме вече почти само на АМ.

# 98
Добро утро!Искам и аз в Борисовата градина, ама май ще си остана само с искането, де Crossing Arms
Вчера цял ден бяхме навън с дечурлигата. От 11,30 до 9 вечерта.Направо се разбих от ходене, но за сметка на това Рая се чустваше прекрасно.Дръпна му един сън от 1 следобед до 5 часа!Нито се е будила да яде, нито пък аз съм си помисляла да я будя.Тя доста си смени режима напоследък.През ноща спиме по 5-6 часа, а през деня яде по помалко, но честичко.
Само дето не мога да се преборя със запичането SadСега пак не е акала от 2 дни и не знам вече какво да ям, та да се оправи.Миналия път си намазах пръста с кайсия и й го дадох да го оближе, в резултат на което след два часа напълни памперса.Вчера пак пробвах същия номер, ама не се получи Tired
По повод на захранването, деня след като опита кайсията, й дадох да пробва и вкуса на динята Crazyта вече може да се каже, че съм я захранила Heart EyesА иначе смятам септември да започна да я захранвам и да я отбия лека полека, ако да тогава успея да устискам да не й давам АМ.Каката я дохранвах още от първия месец, макар, че кърма като количество имах да я удавя, но явно като качество не струваше.Сега засега нямам наблюдения Рая да остава гладна, но пък мисля, че 5-6 месеца са достатъчни за кърмене.И ще се пробвам да обърна и малко внимание и на моя милост, т.е. да престанат да ме приемат като дойна крава Sick
Е, стига толкоз.Приятен ден на всички!

# 99
Здравейте,най-после да успея и аз да пиша  Simple Smile вчера правихме погачата на бебка,всичко мина добре,много сме доволни Hug
Искам да попитам две неща:Ще ползвате ли  кенгуру и какво ви е мнението за него?И каква козметика за бебчетата ползвате newsm78На мен ми препоръчаха Bubchen,а досега си ползваме нс Джонсън Rolling Eyes,споделете мнения  Heart Eyes

# 100
  • Варна
Чак сега смогвам да се разпиша в красивата темичка - много разходки, много гости този уйкенд.

Няма с какво да се похвалим. От сега треперя, че утре ще слагат на Ема Пентаксима, дано го понесе добре слънчицето ми.

Варненки, аз този четвъртък ще пропусна срещата, че имаме годишнина с милото. В петък пък заминаваме за Габрово, че свекър ми има рожден ден, пълна програма.

Ще ползвате ли  кенгуру и какво ви е мнението за него?И каква козметика за бебчетата ползвате newsm78[/b]На мен ми препоръчаха Bubchen,а досега си ползваме нс Джонсън Rolling Eyes,споделете мнения  Heart Eyes

Аз още от преди да родя се каня да си ушия слинг, ще се наканя тези дни. Кенгуру иска мъжът ми. Трябва да избереш подходящо за възрастта на бебчо и смятам, че ще си е ОК, стига да му харесва вътре Peace

А за козметиката - за сега сме на Джонсън, но е купувана от Англия, доколкото знам тези, които се продават в Бг, не са съвсем същите, но щом ви понася добре, защо искаш да я сменяш?

Хайде хубав ден и да нацелувате съкровищата си  Nature Sunny

# 101
Здравейте милички   bouquet

Една седмица ме нямаше - бяхме на село при нашите - и от 2 дена наваксвам с четенето. Е най-сетне успях да стигна до края. Много хубавка темичката, благодарско на авторката, че е добавила името на моя бонбон в списъка  newsm51

sohpirin  добре дошла миличка, вече не съм сама и аз родих на 06.05.  Mr. Green

Леле колко ми е трудно пак да свикна с жегите - на село в къщата беше 22-23 градуса постоянна температура, а сега в апартамента е 28-29  sweating
Видях, че съм пропуснала срещата в морската, но пък разгледах снимките - супер сте и Варненки и Софиянки. Ще се опитам да дойда на следващата среща, макар че ще си е голям риск като знам колко малко издържа младежа по разходки, все още не ги е заобичал.

Аз да питам Варненските мами - Ходихте ли на ортопед или само моята педиатърка си трае. Ако сте ходили бихте ли ми препоръчали някой. Мислим с мъжо да го заведем и да си платим, не ми се занимава със 100 направления докато му направят ехограф. Омръзнало ми е да се занимавам с тия здравни бюрокращини.

newsm38
Черпя за моя слънчоглед Ивко, че днес става на 2 месеца   Grinning Ето и малко снимчици:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392689&pid=13109827 /паролата е обичайната за мау2009/
Качих 2 снимки и в Майски тандем 2009
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395091&pid=13369959

# 102
Здравейте милички  Hug

Ние сме си пак на Добринище и тъкмо се връщаме от разходка. Тук е доста студено...направо вечер си е за печка. Термометъра в стаята покакзва 18 градуса, но аз замръзвам направо....
Дано се пооправи времето, че ми се иска на плаж малко да ходя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ленчето:
За кенгуру - ползвам и него и слинг, слинга от как се е родил, кенгуро и как навърши месец. Доволна съм и от двете, като кегуруто ми е по-удобно!
За козметика - ползвам СебаМед.

Целувам ви всички и приятни разходки и спокойни бебчета ви желая!

# 103
Минолтичка, благодаря за хубавата темичка  bouquet И аз слагам понякога Диана да спинка по корем, не мисля че е проблем.
Росита, ако питаш мен, стягай багажа и към морето Simple Smile Ние тази сутрин бяхме на плаж от 8 до 9.30ч. Диана спинка в столчето със сенника под чадъра, а баткото не излезе от водата. Толкова приятно беше, подухваше лек ветрец, нямаше още много хора, въобще не ми се тръгваше, ама какво да се прави, няма на кого да оставим Диана.
Варненски хубавици, ще пропусна срещата в четвъртък, че утре заминаваме за няколко дни на планина, обаче следващия път ще съм на линия Simple Smile

# 104
здравейте мами,
аз малко притеснена ви пиша - понеже имаме висок билирубин(123 при норма 21) ни изписаха едно упойващо средство- мисля, че беше фенобарбитал(може да не съм му оцелила името, ама тез доктори пишат с краката си), за понижаване нивото на билирубина. Бяхме на консулт при друг лекар и сега отиваме при личната, защото тя трябвало да ми го изпише на зелена рецепта. Има ли мами, които са минали по този път?
Иначе днес ставаме на 1 месец- почерпете се за наше здраве:  newsm38

Общи условия

Активация на акаунт