.Хем ме боли хем ме сърби но имам малко време защото до края на седмицата ще правят резервация.Борислав е за
но .................

, а и нещо ме пробожда мястото тези дни. Отделно нещо яйчниците ме понаболяват в последно време и ако вземе да ми дойде цикълът скоро, ще си тегля куршума.
. Минавамм само да ви кажа лека нощ и приятни сънища 

Браво на тях!!!! Сега остава да си свършат добре работата
Каде сте ранобуднички?
И аз да се запиша в новата тема и отивам да оправям Сиска,че ще я водим пак в Бургас на кафе/предния път спинка доста/
Знае ли някой,защо счетоводителката иска копие от акта за раждане на малката,та ще й го носим де.
/става въпрос за последния болничен/В четвъртък ще ни слагат Пентаксима дано всичко мине ОК.Е лек ден и много усмивки от страна на бебоците,за да радват мамите

Сега пак не е акала от 2 дни и не знам вече какво да ям, та да се оправи.Миналия път си намазах пръста с кайсия и й го дадох да го оближе, в резултат на което след два часа напълни памперса.Вчера пак пробвах същия номер, ама не се получи 
та вече може да се каже, че съм я захранила
А иначе смятам септември да започна да я захранвам и да я отбия лека полека, ако да тогава успея да устискам да не й давам АМ.Каката я дохранвах още от първия месец, макар, че кърма като количество имах да я удавя, но явно като качество не струваше.Сега засега нямам наблюдения Рая да остава гладна, но пък мисля, че 5-6 месеца са достатъчни за кърмене.И ще се пробвам да обърна и малко внимание и на моя милост, т.е. да престанат да ме приемат като дойна крава 
вчера правихме погачата на бебка,всичко мина добре,много сме доволни 
На мен ми препоръчаха Bubchen,а досега си ползваме нс Джонсън
[/b]На мен ми препоръчаха Bubchen,а досега си ползваме нс Джонсън 

Ето и малко снимчици:
И аз слагам понякога Диана да спинка по корем, не мисля че е проблем.
Ние тази сутрин бяхме на плаж от 8 до 9.30ч. Диана спинка в столчето със сенника под чадъра, а баткото не излезе от водата. Толкова приятно беше, подухваше лек ветрец, нямаше още много хора, въобще не ми се тръгваше, ама какво да се прави, няма на кого да оставим Диана.

Препоръчани теми