ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Дринка ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много здраве, щастие, късмет,да те следват навред! Hug Heart Eyes

# 121
  • София
Ади, ЧРД!!!
Много здраве/най-вече/, щастие, късмет!

# 122
Честит Рожден Ден, Ади! Бъди щастлива и здрава!

# 123

Ади, честит празник, мила!
Нека бъдещето разкрие пред теб светли хоризонти, безоблачно небе и ярко слънце! Бъди здрава, обичана и уважавана, усмихната (както винаги досега) и лъчезарна!

# 124

Честит Рожден ден мила АДИ! Hug
Бъди жива и здрава мила приятелко! Hug
Обичам те и се радвам че те познавам!

# 125
АДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА!

# 126
Честит рожден ден, мила ми Ади!
Да си жива и здрава, все толкова упорита, толкова готина и лъчезарна!
Ай, наздраве, душо!

# 127
  • София - Младост 1А
Роси, Ани, Диляна, Танче, Света, Мириндичке, Юлка, Ели, Светле...
и всички, които ми писахте смс-и, icq-та, звънкахте ми и пи пращахте пощенски гълъби... едно голямо БЛАГОДАРЯ!  Hug
Пожеланията на всички ви са страхотни! И понеже са от сърце... не се съмнявам, че ще ме застигнат.

Ние изкарахме кротичко и семейно рожденния ден. Без купони и т.н. Подаръците ги получих във финикийски знаци, та да мога да си купя каквото ми е необходимо.

И така днес отново на тръстиката... а тръстиката много бе...

# 128

Честит рожден ден и от мен Ади.
Бъди все така лъчезарна, изпълнена с вдъхновение и слънце.

# 129
Здравейте на всички октомврийски мами.... незнам дали ме помните, но аз си ви помня от срещите с тумбаците....
Нямах много възможност да пиша през годините, но чат пат влизах да ви чета и съм адски щастлива, че ви има и че въпреки хилядите ангажименти сте на линия.
Бебоците ни вече станаха деца, много сте сладки всички, някои даже повтарят, надявам се отново да стана част от форума и да се видим и да запознаем децата. Аз родих син на 08.10.2005г., кръстихме го Стилиян, в отлично здраве, докато не тръгна на ясла..., там се почнаха хремите, ангините, антибиотиците.., а сега вече ще сме втора група в детската градина. Като се замисля сякаш вчера бяхме на училище за бременни и ядохме палачинки в Лагуна.. а всъщност са минали четири години.  Обещавам да намирам време да пиша по-често и ще се радвам отново да се видим и запознаем децата. Лек ден на всички и до скоро

# 130
  • София - Младост 1А
Здравейте на всички октомврийски мами.... незнам дали ме помните, но аз си ви помня от срещите с тумбаците....

Хайде бе... не те помним... Тез торти дето ги ядяхме тогава не са ни изтрили паметта...  Laughing въпреки, че ни се отразяваха на килограмите...  Joy
Мале как ми се дояде...
Радвам се да те "видя" и да пишеш... че гледай как ни замря темичката. Кой на море, кой на вилата, кой при баба и дядо на село...

# 131
И пиците във Виктория помня, ама кога беше... вече съм на линия и ще пиша редовно, даже съм решила снимков материал да ви пусна ама ще е по после. Ади вие как сте, мислите ли вече за второ бебче или Пепи си ви уплътнява ежедневието доволно....видях го какъв красавец е станал.  Хайде да се спре тоя дъжд и ще организирам едно групово надяждане я с торти я с палачинки и да раздуем клюкините....

# 132
  • София - Младост 1А
Ади вие как сте, мислите ли вече за второ бебче или Пепи си ви уплътнява ежедневието доволно....

Абе не е като да не се замисляме, ама сме решили да поизчакаме още мъничко. Живот и здраве по нататък ще го мислим.
Сега ми е най-важно да го закрепя и да направим всички изследвания, че ако може нещо да разберем повече и да му помогна.

Аз утре също ще се мъкна по лекари. Нещо имам проблем с лявата гърда, та утре ще ми правят мамография и някакви кръвни изследвания. Мисля, че всичко ще е наред, но лекарката иска да е сигурна.
Ще ви пиша после какво е станало.

А за надяждането трябва да се разберем предварително, че да погладувам преди това.  Joy

# 133
Добро утро на всички мами в този "слънчев" августувски ден, а на мен ми предстои море, дано до 24ти да си се извали и да се радваме на слънчева и топла морска почивка...

Ади сигурна съм че всичко ще е наред, но наистина за успокоение си направи изследванията, после пиши какво, как и защо...
А за надяждането ако искате да го направим като се позавърнем кой от вили , кой от море, кой от баби, че като гледам май доста е оредял форума...а за гладуването ще трябва и преди и след че иначе страшно...тези тортички отиват точно там където нетрябва на дупето,  а от кръста нагоре няма никой  Mr. Green
Хайде лек ден за сега и до после

# 134
Здравей, hrisia, аз също те помня, ще се радвам да се съберем и видим и без това напоследък съвсем сме зарязали срещите Party Hug Ама то е нормално, всеки е ангажиран с детето, с работата...... хайде, организирай ни  Laughing

Ади, стискам палци всичко да е Ок  Praynig

Ние сме супер, сестра ми е на гости с двете деца и вкъщи е приятна лудница  Grinning

Целувки от нас, че аз все пак съм на работа !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт