ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 613
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и от мен, пиещите кафе днес вкъщи. Ей, много гадно това време....да му се не знаеше.
Ади, успех с изследванията, да кажеш после... Peace
Меги...няма ли да се похвалиш нещо... Heart Eyes
За среща и аз съм навита....

# 136
Радвам се че сте ентусиазирани от идеята за среща, какво мислите за дата пети септември, събота е за онези които са на работа, след летните почивки е, надявам се и времето да е благосклонно, имаме време да се преброим и да изберем къде да се съберем....

# 137
  • София
Здравейте!
С голямо закъснение да ви благодаря за пожеланията за рожденния ден Simple Smile

Ние прекарахме две хубави седмици в Берковица и ето ви снимки да разгледате

За среща съм ентусиаст и аз, само кажете кога и къде и ще се постарая да дойдем Simple Smile 

# 138
  • София - Младост 1А
Привет момичета,
цялата работа почна преди седмица, когато ме заболя на едно местенце на лявата гърда. Ама точно в определена точка и ме болеше само като се натисна. Понеже ми се е случвало и друг път по време на цикъл не обърнах голямо внимание. Обаче болката почна да се засилва и страшно почна да боли. Вече не мога да си протегна ръката. Та вчера бях на лекар, прегледа ме и каза че не напипва бучка, но трябва да отида на мамолог.
Днес ходих, гледаха ме и за момента имам силно възпаление... ей богу не разбрах на какво. Но ми изписаха един крем и едни хапове, да ги пия 20 дни и после пак на преглед. Ако няма подорение, ще трябва антибиотик. Не можело сега да се установи има ли нещо или не. Трябва да премине възпалението. Та това е при мен.

Меги...няма ли да се похвалиш нещо... Heart Eyes
За среща и аз съм навита....

Лелеееее Меги бързо казвай, че аз вече подскачам тука...

# 139
Здравейте мами,

Ади имам една позната, която по същия начин имаше възпаление на млечните каналчета, даже и течеше кърма от едната гърда, но нейния лекар я успокои че това е често срещано, основна причина бил стресът и жегите, тя нямаше други странични показатели като температура и болки освен при допир, та само с някакви компреси и по хладна вода в банята и се оправи, не е пила хапчета, но пък може и да е било нещо различно...абе женска му работа, все нещо не ни е наред... сигурна съм че всичко ще е ок и ще ти се размине антибиотика,  Hug

Аз днес се радвам на слънчицето и се надявам лятото да се завърне, че отпуската ми предстои... Малкия сега е при свеки и ми е домъчняло зверски, другата седмица ще си го гушкам, после на моренцето и след това всичко ще си е както и преди...та се надявам времето да е благосклонно.
Приятен ден на всички

# 140
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Гледам, че много бавно върви темичката та и аз да се включа!   Laughing

Честито на всички, които са имали повод да празнуват тези дни!   bouquet

Манди потресена съм от красотата на Берковица. За съжаление все по-рядко излизам от София, а жадувам да пообиколя малко, но ....

Ще чакам и аз организация за срещичка, но обикновено мога да кажа дали ще дойда предишният ден!

Drina дано отшуми бързо проблемът ти и да няма нищо по-сериозно!   Praynig

# 141
Хайде и аз да се включа по късна доба, че иначе време- нъцки Confused
Малчо е с температура от вчера, сваляме, вдигаме, утре ако има пак отиваме на доктор, щото вече и аз не знам вирус ли е, зъби ли са, в чудо се видях, а пък  и детенце не ми харесва, едно такова е отпуснато, лениво, почвам да се притеснявам Sad Ние с каката бухахме цяла седмица, но температура не сме вдигали( е, само аз единия ден, но то не се брои, аз съм куче вълча порода Mr. Green) На всичкото отгоре влезе в някакъв идиотски период- няма приспиване, заспива, спи 15-20мин, буди се и се почва едно кокорене, една игра и така до края на света, а аз съм #Crazy И през нощта взе да се буди, ама направо не ми се говори Shocked Дето вика моята приятелка " Сестро, едното го направи човек, сега и другото трябва, ша търпиш #Crazy"
Ади, стискам палци да се оправяш  и да не е нещо сериозно Praynig
Манди, снимките са страхотни, изглеждате много щастливи Heart Eyes
Меганче, какво става, аз ли пак нещо не съм разбрала, казвай ако има новина  bouquet
За срещата съм две лапи, ако трябва и  с двете хлапета ще дойда, ама този път ще дойда Peace

# 142
Hrisia, как ще те забравим, много добре си спомням тези хубави моменти и се надявам скоро да ги повторим. Радвам се, че се появи отново.  Hug

Еми, дано се оправяте бързо, Ади, стискам палци и за теб.

Манди, снимките са много хубави, добре сте си изкарали.

Ние все още сме ергени и се възползваме изцяло от положението, въпреки че вече ми е много мъчно за Ралето. Другата седмица ще си я вземем, но ще бъде само няколко дена при нас и после заминава с нашите към морето, ще ходят и до Дряново, абе обиколи страната тоз дребосък. Сега е на село и се занимава с аграрен туризъм  Laughing, вчера по телефона ми сподели, че си засадила фасул и незнам си какво още и сега се надявала да завали малко дъжд да й го полива Joy

# 143
Здравейте на всички мами,

Мишленце много ми е приятно, че пак съм сред вас, надявам се за 5ти септември да успеем да се организираме и да се видим. Иначе те разбирам напълно, защото и Стилиян е при баба си и много ми липсва, макар че когато говорим по телефона на него много не му е мъчно за нас, толкова добре си изкарва, че дори понякога не иска да си прекъсва заниманията , за да говори с нас. Което е и добре защото нямам друг вариант за лятото освен бабите...а ако се тръкаше и ревеше щеше да ми е много по гадно, така поне си казвам "малко ми е мъчно че не е с нас, но поне на него му е добре".
  bouquet
Еми дано да е нещо безобидно и бързо да отшуми, Praynig

Ади как сте вие, има ли някаква промяна след хапчетата Heart Eyes

Меган за какви новини те подпитват... ако има новини те чакаме да ги споделиш... Hug

# 144
  • София - Младост 1А
Момичета... няма ли някоя баба да се навие да вземе и Пепи... искам и аз да съм ергенка...  Crazy

Промяна при мен няма за момента... кофти работа... ама пък е петък, работим до по рано... слънчицето греее... кеф

# 145
Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 09:58 от Pooh-che

# 146
  • Пловдив
Здравейте мили дами! Не съм писала от много време,но ме съм ви забравила разбира се! При нас всичко е наред,Мони на градина,аз на работа,общо взето едно и също! Надявам се всички да сте добре,целувки на децата   bouquet за вас!

# 147
  • София - Младост 1А
Здравейте мили дами! Не съм писала от много време,но ме съм ви забравила разбира се! При нас всичко е наред,Мони на градина,аз на работа,общо взето едно и също! Надявам се всички да сте добре,целувки на децата   bouquet за вас!

Eйййй Зори добре си ни дошла. Сменила си си телефона. Опитах се да ти звънна няколко пъти, като минавах през Пловдив ама нъцки. Прати ми го моля те на лични.

# 148
Здравейте мили дами! Не съм писала от много време,но ме съм ви забравила разбира се! При нас всичко е наред,Мони на градина,аз на работа,общо взето едно и също! Надявам се всички да сте добре,целувки на децата   bouquet за вас!

Ей, радвам се, че писа, дано пак се посъберем като преди в темичката, последните " години" нещо сме много несериозни  Mr. Green Laughing

Момичета, като имам новини ще разберете  Peace

# 149
  • Варна, България
Здравейте, мили ми приятелки!
Не помня точно откога не съм писала, ама май цяла вечност, около 1 месец.
Честити изминали скъпи рожденици!!!
Ади, Мандаринка, Танче П., Джъмпер, Верич, бъдете щастливи и обичани!!!

При мен е доста натоварена програмата. Ходихме в Габровския балкан. Тишина, спокойствие и хлад. Е, колкото и да си обичам морето, това като планината лятно време нЕма. Събота или неделя ходим на плаж. Сами, разбира се, е на 7 небе. Голямо скачане, бесняне, смеене, търкаляне и каквото се сетите.
По въпроса за бабите, нашето съкровище е ужасен внук. Не ги иска и това е!!! А са баби за чудо и приказ... Но не би, всеки път с разправии, ревове. Успяхме 2 пъти да го пласираме и то срещу обещание за изненеда. Не знам, има ли други такива деца?
Иска да е само с нас. Дори и вкъщи като дойдат, пак не ги отразява, крие се и въобще не иска и да ги види. Голям характер!!! И голям инат /то не че няма на кого да прилича  Mr. Green /

Вашите деца обиждат ли? От градина ли, от филмчетата ли, но в устата му са думи като Тъпа, Грозна, Лоша... Обясняваме му кое как, но като се ядоса и ги раздава наред. Вече понесе по мъжки и първото си наказание - 3 дни без филми. Онази вечер пак нещо се тръшка и аз му казвам Внимавай! и той - Накажи ме! и аз - "Тази вечер без филмче!" и той "ААА, това вече мина! Сега искам 5 месеца без плаж!  #Crazy

На работа много задачи. Нали сме частен ВУЗ и зависим от парите на хората, та няма пари- няма студенти, съответно и при нас се отразява.
Надявам се да го преживеем.
Целувки от мен
Вижте един нов сайт и конкурс с хубави подаръци
http://kadesdete.bg/bg/home

Общи условия

Активация на акаунт