ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
ако има среща тези дни съм за  Peace
а някой да знае къде около софия леят куршуми?

# 151
Здравейте!
Аз да се разпиша, че в последно време наистина ни замря темата.
Зори, хубаво е, че пак се включи... Hug Аз като гледам има-няма десетина човека си пишем... Според мен трябва да прегледаме първа страничка и да поизтрием някои от мамите. Да ме прощават, ама като не са писали от години що само да седят - за статистика...  newsm78 Пък който пак се появи - чудесно, ще го включим отново...
За предложената среща на 5.09 - там съм. Не вярвам да съм родила до тогава, така че - една бира и за мен бройте  Laughing
Боги, и при нас се чуват разни обидни думички. Като я питам "Знаеш ли какво точно означава тази дума?" гледа виновно и казва "Ми, не". и аз обяснявам, но файда - йок. Предполагам, че от ДГ всичко може да се научи...
Относно бабите - искрено ти съчувствам. Поне нямам такъв проблем, тя като е при баба понякога дори не иска да говори с мен. Сега се е поръзтъжила, че са с майка ми на нейното село и не сме се виждали от 2 седмици, та ми обелва по някое изречение по телефона.
А най-активна е по обясненията - вече цялото село знае че "Мама има бебе в корема, и то ще излезе през дупето (!) и вече се е почти родило"  Joy Joy Joy
Научила е сюжетите и героите на всички сапунки и коментира бетер бабичка... Абе мани-мани, направо немога да си позная детето, то нали е на бабоотглеждане от началото на юли още... само го подмятаме от единия край на БГ до другия... Другата събота и неделя вече си я прибираме, че нали започва ДГ. Мисля да я пратя веднага, а не след раждането, да не си помисли, че я отпращам заради бебето.
Да ви кажа такива мисли са ме налегнали, относно раждането и ревността... Сега Нена е много сладка - като ме види само ме прегръща и ми целува корема и вика "Много те обичкам, бебчо", но дали ще е същото и като излезе? Правим ремонт вкъщи и разместване, а аз не се притеснявам къде ще сложа леглото на бебето, а как да разположа Невена, така че да не се чувства пренебрегната...  ooooh! Абе бременна работа, вече акъла ми е изфирясал...
Стига съм ви занимавала вече, пак ще пиша. Другата седмица вече ще идвам на работа за по няколко часа, а после съвсем спирам от края на месеца, така че ще имам повече време да ви следя. Пък и вие да пишете, ей!

# 152
Аааааааааааааа...ШЪ МЪ ПРУЩАВЪТИ..... ама не искам да ме изтриете от първа страница - демек - статистиката!!! Mr. Green Mr. Green
Аз бях отпускарка. Не че съм отпуснала... щото нали сме в строеж, колко бетон отляхме, колко бира покрай него изпихме...не е истина...
А как пари не останаха - трудно е за обяснение.А майстора само вика ДАЙ, и хич не го е грижа че пари нема!!! И да не мислите че прогимназия строим -нееее, малка виличка с мансарда. Едностайна при това. Ма да му се не види - хем криза , хем итонга 4,40/бр. за греди и шипки няма да ви говоря. Няма да се учудя, ако това стайче с мансардичка/спалня - стъпи 10 федербала ooooh! Направо ми се е стъжнил живота. Хем ми се ще, хем книжарница зареждам, хем клиентите в отпуска и не плащат. Картинката е неописуема.
Толкоз за мен
Сега децата.
Къци го виждам само на вечеря май вече. Нали е в отделна стая, на отделен етаж  - не му виждам очите. Дойде хапне и бегом обратно. Ще  забравим да си говорим. Че пък на мен ми е криво от цялата работа, но той е щастлив Twisted Evil
Мирела работи следобедите в книжарницата но събира половин училище на приказка... но пък съм с продавачка на 1/2 работен ден и няма кой да ми поема следобедите
Яни е сборна група. Не му се ходи много, ама какво да прави детето. В чужда градина , при чужди госпожи , с чужди деца от различни възрасти. При нас е така. Не сменяш само групата ами и градината. Да ми е здрав само. Цяла отпуска не можах да му се нарадвам, при все че е голяма бела. Иначе за обидите сме на ниво!!!"ТИ си гаден ,мръсен" - любима реплика
и "Кака е глупак" - втора любима реплика. Третата от много отдавна си я имаме "Ти си голямо напикано"
Какво ли не си говорихме, как ли не му обяснявахме...това е положението. И с кучето не се разбираме. Я го питайте защо го е ухапало кучето - отговора е смайващ "Защото му бърках в гъза" - а кажете - дали съм го научила аз така да вика на дупето????? #Crazy Това бъркане му косваше 2 дена превръзки, но уверявам ви - не се е трогнал хич! голяма ми е бела наистина Ама аз не му се ядосвам много. Ма гледали ме накриво в кръчмата щото бягал около масите - ми ще бяга. В магазина като се търкулне на земята да реве за диск - какво ?Да го шамаря ли? не - тръгвам си и той тича след мен. Ще се научи. Насила хубост не става пък и да ви кажа много се ядосвам като видя някой да шамари детето си. При все че им влизам в положението и че детето си го проси със сигурност. Аз обаче съм предприела друга тактика и хич не давам да ми се правят забележки даже.
И това е!!!
Айде до скоро

П.П.
Меги  Hugот мен
Мириндичке -  Hugи за твоето коремче
Ади - няма баби, няма....
Зори - здрасти
Волтажче - мнооого черни точки - не за пръв път при това smile3515 все за габровските балкани
Мишленце - видях детската стая на Рали - поздравления!
Емим - ще стане - само полекичка. Растат децата . Различни при това. Ама иначе от какво ще ни побелеят косите , а??? Crazy
Хриси,  Нина - не съм ви виждала постингите от 100 години май Thinking
А къде е ЗОРОТО????? newsm78

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 20:31 от JuliS

# 153
Здравейте, милички, вече мога да се похваля Mr. Green днес видях моето фъстъче- плодното сакче е 8.2мм  Heart Eyes Laughing много съм щастлива!!!!!!!! Лекарката каза, че всичко е наред, след 3 седмици да отидем да видим, цитирам "Колко човечета са и да чуем сърчице или сърчица"   Heart Eyesпредполагам, че си е едно човече, то си е Божа работа!!!!!!! Само да е здравичко   Praynig Praynig Praynig
Имам си даже снимка   baby_neutral Като сравнявам със снимката на Йоанка същата седмица, на нея не пише размери, но горе долу е същото сакчето   Hug Страхотно е, чакам с нетърпение следващия преглед да видим тупкащото сърчице   Heart Eyes

Казахме на Йони, страшно е щастлива и цяла вечер ме разпитва за бебето, ама то в корема ли ти е вече, ама колко е голямо, кога ще се роди и т.н.

Миринда, дано и като се роди бебчо да няма голяма ревност, но май е неизбежно  Hug Аз си мисля, че трябва да ангажираш по възможност по-голямото дете със всичко около бебето, да ти подаде памперс, да ти донесе млякото, бибки и т.н. Peace

Това е от нас засега, целувам ви всички!!!!!!!!!!!

# 154
ОФИЦИАЛНО ЧЕСТИТО МЕГИ!

може и две Wink

# 155
  • София - Младост 1А
Меги официално честито и от мен! Леко бременнеене, много спокойствие и само положителни емоции! Hug

Юлка поста ти ме разби направо, ама ако почна да пиша сега, мъж ми ще ме изгони... че гледайте кое време е. Те с кумеца гледат мач, а аз на балкона... ехеее да живее форума...

Хайде до утре!

# 156
Меги, честииитоооо  Hug! Лека бременност ти пожелавам  Hug!

Миринда, Джулка  - много ме разсмяхте!

Валерия последно време е просто невъзможна. Не дава на децата играчките си и, в същото време, успява да им вземе и техните.

Ужасно ме ревнува към всички, особено към баща си. Само да ме гушне, тя е насреща - "Папа, махни ръцете от мама", "Ти си лош, мама е моя" + удря го или щипе. В резултат от гледане на едно детско филмче, редовно обръщение "Ти си чудовище!". Странно е, че от няколко дена като чуе че баща и е дошъл и ми съобщава - "Мама, чичо Тони е дошъл" или "Майка ти е дошла"  Crazy. Шегувам се с съпружество, че е станал "кораб-майка"  Mr. Green.

И малко похвал  Grinning - синът ми е приет в ЮЗУ, Благоевград - "международни отношения" и в ПУ - "приложна лингвистика, преводач -английски и испански". В ПУ-то чакаме още едно класиране, пък да видим. Малко е раздвоен младежа.

# 157
Мегиии, честито! Страшно много се радвам, желая ти лека бременност!  bouquet

LaValetta браво на сина ти! Сигурна съм, че ще избере най-доброто за него.

Миринда, Джулка, рано сутрин така ме разсмяхте.

# 158
Меги, честито мила! Лека и безпроблемна бременност! Hug
Ох, как се радвам на такива новини....
Джули, теб никой не мож` те изтри! А това куче същото ли е, дето Яни като беше малък гонеше и хапеше? Ако е същото - горкото то, как е оцеляло....
Ние сме така с нашия заек. ПОстоянно се ръчка по клетката. Като го пусна да се раздвижи само се гонят. Веднъж го заклещи Невена в един ъгъл и за малко да остане без пръст  ooooh! Такова зверско ухапване беше, цялата й възглавничка на показалеца висеше на една кожичка. Но това, естествено, не я спира... Пък го ръчка... извинете "гали", както тя се изразява...
Света, честит ви студент! Да му спори ученето, каквото и да избере! Аз съм малко пристрастна към ПУ-то, там съм завършила, пък и специалността е хубава, има много хляб в нея (нали и в преводаческа агенция работя...). Но той да си прецени какво го влече повече, само да учи с желание, щото иначе нищо не прави...
Дринка, вземи се в ръце. Едно време имаше съботно-неделни постове за сутришното кафепиене....

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 09:33 от Mirinda

# 159
  • Варна, България
Мили момичета, днес моето малко съкровище - "чудовище" има имен ден!
Почерпете се макар и виртуално за негово здраве!!!

Преди 2 години на същия ден правихме кръщене. Ето как изглеждаше тогава...

Меги, честито, миличка! Здраво и сладко бебче и лека бременност!!!  Heart Eyes И синьо щъркелче от мен!!!

Моята маймуна продължава с номерата. Среднощните истерии и бълнувания са направо побъркващи - снощи 3 пъти на сън изживява истериите, ама от най-красивите. Съседите сигурно се чудят какво го трепем посред нощ  Shocked. И аз се замислям за леене на куршум, прекадяване и някакви молитви ли, какво ли?!
Просто добричкото ми дете е станало ... навярно "пубер", ама от най-крайните!
Целувки за всички

# 160
Волтажче, да ви е жив и здрав Сами!   bouquet

Дъмпер, свекърва ми е водила Рали преди няколко седмици да й леят куршум, но мисля че е някъде около Пловдив, ако ви се разхожда до там ми кажи, ще я разпитам.
На нея са й се появили разни страховити глави на животни, жената е казала, че гледа страшни филми, така че колкото и да не й се ще на Ралето, вече ще гледа само за барбита и феички, стига с тези мечки и индианци  Laughing За сега не мога да преценя дали има ефект, но като си я вземем ще видим. Тя по принцип си е голямо шубенце, на майка си прилича.

# 161
меги, честито и лека бременност  Hug
Мишленце, в събота пътувам към морето, та ме устройва

# 162
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Меги честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Волтажче да ти е жив и здрав малкият Сами! Да порастне хубав, добър и прекрасен мъж!  Hug

ОООО това със сборните групи направо ме побърква!  Crazy Те са едни бисери едно чудо! Ти си простакеса и да ти ... майката ... без коментар. Отгоре на всичко една какичка и казала, че ако реве и ляга по земята всичко ще и дам  Confused #Crazy

# 163
меги, честито и лека бременност  Hug
Мишленце, в събота пътувам към морето, та ме устройва
писах ти на ЛС

# 164
  • София - Младост 1А
Ето ме. Малко почивка от задачките.

Първо да честитя на Сами именния ден. Да е много здрав, много усмихнат и мого късмет да има!

Вашите деца обиждат ли?

Ела у нас да видиш... "Ти си лоша майка", "млъкни", "ще те накажа", "глупак"... по цветистите ще ви ги спестя. Няма начин да ги е научил на друго място освен в градината. Ние вкъщи се обиждаме с други попържни... не е от нас...  hahaha
А и какви други бисери ръси... всеки ден е весело при нас.

И с кучето не се разбираме. Я го питайте защо го е ухапало кучето - отговора е смайващ "Защото му бърках в гъза"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е просто нямам думи... това ме разби. Ама Юле да ти кажа то кучето трае, трае и накрая животинката отвърнала. Стига му Яни да го е хапал толкова време. Даже доста търпеливо куче излезе.

LaValetta честито за младежа. Каквото и да избере, дано да му е на късмет!

Роси, до кога ще сте на морето? Ще успеем ли да се видим?

Отгоре на всичко една какичка и казала, че ако реве и ляга по земята всичко ще и дам  Confused #Crazy

Е просто не мога...  Joy Joy Joy големи са сладурковци нашите дечурля.

Момичета аз за срещата на 5-ти няма да мога. Ще пътуваме за Трявна. Ще стоим там една седмица заради Пешко. Ама решихме да не потретваме Сандански тази година. Там също има санаториум за белодробни заболявания. Много кофти, че така се получава ама вече съм направила резервация.
Юлка ще си предвидя един ден да дойдем да се видим. Ако искаш направо кажи кога на теб ще ти е удобно, за да си го вмъкна в програмата.

Иначе сме горе-долу. Аз продължавам с лечението. Пепи утре ще го водим на алерголог да му направят пустите тестове вече. После планирам да минем на ТЕЛК, но сега имало някакви промени, та ще видим как и дали ще ни разрешат.

Ами това е. Друго ново около нас няма.

Дринка, вземи се в ръце. Едно време имаше съботно-неделни постове за сутришното кафепиене....

Да пиша, да пиша, ама като няма какво... айде до скоро. Пък в събота може и да ми дойде музата.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 12:03 от Drina

Общи условия

Активация на акаунт