а някой да знае къде около софия леят куршуми?
Аз като гледам има-няма десетина човека си пишем... Според мен трябва да прегледаме първа страничка и да поизтрием някои от мамите. Да ме прощават, ама като не са писали от години що само да седят - за статистика...
Пък който пак се появи - чудесно, ще го включим отново...

Абе бременна работа, вече акъла ми е изфирясал...
Направо ми се е стъжнил живота. Хем ми се ще, хем книжарница зареждам, хем клиентите в отпуска и не плащат. Картинката е неописуема.
Това бъркане му косваше 2 дена превръзки, но уверявам ви - не се е трогнал хич! голяма ми е бела наистина Ама аз не му се ядосвам много. Ма гледали ме накриво в кръчмата щото бягал около масите - ми ще бяга. В магазина като се търкулне на земята да реве за диск - какво ?Да го шамаря ли? не - тръгвам си и той тича след мен. Ще се научи. Насила хубост не става пък и да ви кажа много се ядосвам като видя някой да шамари детето си. При все че им влизам в положението и че детето си го проси със сигурност. Аз обаче съм предприела друга тактика и хич не давам да ми се правят забележки даже.
от мен
и за твоето коремче
все за габровските балкани

предполагам, че си е едно човече, то си е Божа работа!!!!!!! Само да е здравичко

Като сравнявам със снимката на Йоанка същата седмица, на нея не пише размери, но горе долу е същото сакчето
Страхотно е, чакам с нетърпение следващия преглед да видим тупкащото сърчице 
Аз си мисля, че трябва да ангажираш по възможност по-голямото дете със всичко около бебето, да ти подаде памперс, да ти донесе млякото, бибки и т.н. 

! Лека бременност ти пожелавам
!
. Шегувам се с съпружество, че е станал "кораб-майка"
- синът ми е приет в ЮЗУ, Благоевград - "международни отношения" и в ПУ - "приложна лингвистика, преводач -английски и испански". В ПУ-то чакаме още едно класиране, пък да видим. Малко е раздвоен младежа.
Такова зверско ухапване беше, цялата й възглавничка на показалеца висеше на една кожичка. Но това, естествено, не я спира... Пък го ръчка... извинете "гали", както тя се изразява...
И синьо щъркелче от мен!!!

Те са едни бисери едно чудо! Ти си простакеса и да ти ... майката ... без коментар. Отгоре на всичко една какичка и казала, че ако реве и ляга по земята всичко ще и дам

големи са сладурковци нашите дечурля.