Щастие, късмет и мнооого любов!
И само здраве за цялата ви къща!

: http://svetlisgv.snimka.bg/children/sreshta-s-ali.416973

и днес ще пътуваме за Разград да си прибера детенцето, че има доста неща да уреждам по прехвърлянето му от Разград във Варна. Като видях че са го приели направо не можах да повярвам на очите си. Доста си поплаках от радост, че цяла година се опитваме с градините но все удряхме на камък. Поне за рождения си ден ще си бъде при нас.
и от време на време с повръщане.
). Та така. Разхождаме се по няколко пъти на ден, спим следобед.... И чакаме. Да се измъти камилското яйце
Илия и той вече няма търпение, щото съм му опнала нервите до краен предел - това бременелско мрънкане край няма. Щом аз самата се усещам, че съ непоносима... Все нещо не ми е както трябва, все нещо мести и преправя... Ей, луда работа е това гнездене ви казвам!
Сега го давам на Нена преди да тръгнем някде на път, че в последно време все й става лошо. Което е неприемливо за нас, като се има впредвид колко пътуваме. Тя по принцип израстна в тая кола, сега какво й стана - не знам...
Кви са тия слончета, дето ги нося - не знам. Ама явно и това ще седи до последно, дано само не прескочи термина, като кака си, че тогава вече ще се гръмна.
Препоръчани теми