ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Честит ти имен ден, мила АДИ!

Щастие, късмет и мнооого любов!
И само здраве за цялата ви къща!

# 196
  • София - Младост 1А
Добро утро народе.

Благодаря ви за милите пожелания!

Снощи не можахме да празнуваме, че на баща ми му се отвори работа и Ники отиде да му помага. Не знам кога се е прибрал. Ние вече сме били бутнали канчетата с Пешко.

Ако знаете кой ми се обади вчера... Грейпфрутчето. Поприказвахме си малко. Коремчето й расте и хубавее и май пак девойка се очертава. Сега до петък си е тук, но след това отново заминават към морето. Ще се върне към средата на септември и съм обещала да направим една среща по женски.

Аз днес имам семинар, по един от европейските проекити, по които работим. Вече пийвам кафенце в хотела. Чакам да дойдат и колегите и да започваме подготовката.

Хайде хубав ден на всички от мен!

# 197
Ехоооо, пак зарязахме темата  Grinning

Благодаря на всички за честитките и пожеланията!!!!!!!! Бебчето е планирано и много желано, дано всичко да е наред, сега чакам 10.09 да си чуем сърчицето и да се успокоя, макар че съм си сравнително спокойна и вярвам, че всичко ще е наред и този път  Praynig Hug

Днес цял ден се помотвам, нещо поизчистих в къщи, после една разходка с Йони, сега трябва да сготвя нещо и ще съм преизпълнила плана на домакинята  Twisted Evil после следва дъъъъъъълга почивка за коремчето ми  Mr. Green

Целувки на всички!!!!

# 198
Здравейте мили дами Laughing

Вчера си дойдох от моренцето, което обяснява защо не съм писала през това време. Радвам се че поне този гаден вирус ни подмина...,
Ади напълно те разбирам за инфекциозна болница и ние сме лежали там беше кошмарно, да оздравявате и да вземем да осъществим вече така дълго обсъжданата среща...

Меганче адски се радвам за теб, лека бременност и много усмивки . Аз също се замислям за второ, край мен само бременеят и така ми се иска едно бебче вече, а и малкия все ме врънка, че искал батко да става, макар че усещам полъх от бабите....

Какво мислите да се видим тази неделя, например в южния парк?
Ако имате някакви предложения за място или дати дайте да обсъдим и да вземем да се видим най-накрая, че после като застудее ще стане много по-трудно.

целувам ви всички и ви пожелавам лека вечер и успешен вторник

# 199
  • София - Младост 1А
Мириндичка Честит Рожден Ден!  bouquet
Пожелавам ти много здраве, много спокойствие, усмивки и сбъднати мечти!  bouquet
Весело изкарване а празника!
Hug

# 200
чстит празник, миринда  Hug

# 201
Честит юбилей,Марина!
Бъди все така слънчева и позитивна,и леко раждане!
Hug

# 202
  • Варна, България
Мириндичка, честит юбилей!
Да си здрава и весела, радвай се на живота и всички край себе си!!!

За твое здраве!!!

# 203
  • София
Марина, ЧРД! Всичко най-добро! Целувки от нас.

# 204
Мириндичка, честит Рожден Ден! Весел празник ти пожелавам и да се сбъднат всичките ти мечти!

# 205
Мириндичка честит рожден ден и от мен мила- да си жива и здрава и много щастлива!

Ние сме добре, в неделя се видяхме за малко с Грейфрутчето и Али - не се бяхме виждали откакто децата бяха бебета. Светли и Али се харесаха, подивяха си наволя, ние много не можахме да се наприказваме, но все пак се радвам че се видяхме, макар и за малко, дано другият път да не е след четири години пак  Grinning
Направих малко снимки, че децата все ми бягаха от кадър  Simple Smile : http://svetlisgv.snimka.bg/children/sreshta-s-ali.416973

тази ми е любимата:

# 206
Честит рожден ден, Мидиндеееее!
Жива, здрава и леко раждане!
Бъди щастлива мама и прекрасна съпруга!
Весел празник!

Всичко, което е написано на картичката е и мое пожелание за теб!

# 207
Добро утро на всички!  Hug
Влизам само да се похваля че малкия го приеха най накрая на градина във Варна newsm44 и днес ще пътуваме за Разград да си прибера детенцето, че има доста неща да уреждам по прехвърлянето му от Разград във Варна. Като видях че са го приели направо не можах да повярвам на очите си. Доста си поплаках от радост, че цяла година се опитваме с градините но все удряхме на камък. Поне за рождения си ден ще си бъде при нас.
Другото което е че от днес излизам в болничен и ще съм си в къщи.

Иначе бременноста ми продължава с  Sick и от време на време с повръщане.

# 208
Райче радвам се че писа тези дни си мислех за теб, виждам че коремчето расте, което може само да ме радва.

При нас всичко ок, обхванала ме е някаква мощна депресия още повече, че разбрах, че заветния момент няма да е скоро има още да си почакам почти до края на месеца. Силно се надявах към средата на месеца да приключа с екстрите от големия корем и да ми останат само екстрите от срещата с бебето.
Кокито е ок, нали градината е в ремонт неизвестен брой месеци и се гледаме засега успешно, но ще видим и баща му като тръгне на работа какво ще стане.

Толкова засега от мен, отивам да вдигам Коко и да правя закуска.  bouquet

# 209
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за хубавите пожелания, извинявам се, че не минах да ви почерпя  Embarassed Страхотни сте, обичам ви!

Много се радвам и за всички други хубави новинки - за ДГ на Райчо, за коремчето на Меги, за хубавите срещички.
И като казах срещички - ние няма ли да се видим? Ама айде молА ви сЪ, ще взема да родя и после чакайте ме някога на бира... Имаше там една дата - 5-ти септември гравитираше по едно време... Срамота, аз ли трябва да ви организирам? Я който иска да пие бира утре вечер в пицария Класик да вдигне ръка! А с другата да напише тук, че да го знаем  Mr. Green

Покрай нас нищо ново. Прибрахме си детето, цяло лято скита по бабите, от понеделник вече е на ДГ. Тия няколко дни си се гледкаме, че така ми беше станало мъчно... Пък и тя доста се е поочовечила и е много разбрана (пу-пу, сега да не я урочасам, че не знам кой първи ще полудее). Нали текат последните приготовления за бебо, та гледайм дейно да я включа. Вчера сме подреждали и избирали дрешк, днес ще ги редим заедно. После ще разделим и играчките - за нея, за бебето и да ДГ (там мисля да пратя по-старичките, дето вече не са актуални, че имаме 3 коша и вече ми идват вповече  ooooh!). Та така. Разхождаме се по няколко пъти на ден, спим следобед.... И чакаме. Да се измъти камилското яйце  Joy  Илия и той вече няма търпение, щото съм му опнала нервите до краен предел - това бременелско мрънкане край няма. Щом аз самата се усещам, че съ непоносима... Все нещо не ми е както трябва, все нещо мести и преправя... Ей, луда работа е това гнездене ви казвам!

Райчева, сега се сетих да ти кажа - пробвай да смучеш Кокулин. Той е хомеопатичен продукт против гадене при пътуване. На мен в началото ми се гадеше понякога и си взех, доволна съм. Определено леко мина всичко  Peace Сега го давам на Нена преди да тръгнем някде на път, че в последно време все й става лошо. Което е неприемливо за нас, като се има впредвид колко пътуваме. Тя по принцип израстна в тая кола, сега какво й стана - не знам...

По този случай да ви се похваля с последната ни обиколка от миналата седмица - Белоградчишките скали и Магурата. Вечерта съм си легнала на село (то е на 25 км. от Белоградчик) и си викам - ей сега ако не родя, значи няма да е скоро... Е, не родих, даже 1 мижава контракция не получих  ooooh! Кви са тия слончета, дето ги нося - не знам. Ама явно и това ще седи до последно, дано само не прескочи термина, като кака си, че тогава вече ще се гръмна.

Малко длъжко стана, ама от сърце  Heart Eyes
Ще гледам днес да кача малко снимки от пътешествията ни.
За сега - един поздрав от мен и Невена:

http://www.vbox7.com/play:8d82426f

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:15 от Mirinda

Общи условия

Активация на акаунт