ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Младост 1А
Само минавам да ви се обадя. Ние утре поемаме към Трявна. Дават го лошо време, ама дано успеем да се поразходим и да подиша чист въздух детето. Не съм решила още дали ще ходим на консултация в белодробния санаториум, но ще нося с мен всички бумаги.
А пък Юлето ми е обещала ракия да пием... от кога се каним... хайде хубава вечер момичета!
Много ви обичам!

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИТЕ НИ ОКТОМВРИЙЧЕТА!!!
Мили Теди и Тони, растете здрави, щастливи и все така талантливи малки кукли!!!!!!!
Джъмперче, много радост да ти носят малките принцеси!!!!!!!!!!

# 212
Момичета, днес нека си спомним и за малкия Йоан на мама Рони! Миличък Йони, дано си щастлив там, където си.....   Flowers Rose Flowers Rose

# 213
  • София
Роси, честити ти рожденички! Теди и Тони Желая ви най-хубавите мигове да са пред вас!

# 214
Честит четвърти Рожден Ден, Тони и Теди! Бъдете щастливи и весели деца!

# 215

Честит рожден ден на Тони и Теди!
Бъдете здрави,усмихнати,палави и много щастливи!

# 216
ЧЕСТИТ 4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И ТЕДИ!
 Tada Tada
Да растат здрави и с късмет!

# 217
AMORE видях подписа ти, пожелавам ти най-красивите моменти на света от тук нататък да се случват на цялото ти семейство.   bouquet  bouquet  bouquet

# 218
Честит празник с малко закъснение на двете ни принцеси Тони и Теди! Много усмивки и весело детство!

Злато, мила, така се радвам за теб! Честито! Пожелавам ти лека бременност и едно малко розово момиченце  Hug

На нас днес ни е първи ден на ДГ. Вчера бяха големи приготовления. Нова раничка, нови обувки, нови пантофи, специален тоалет  ooooh! Мале-мале, голяма кипра си отглеждам. Сутринта като звънна часовника - като пружинка - аз не съм си отворила очите още - тя готова да тръгне едва ли не  #Crazy От миналата седмица, откакто си я прибрахме, само пита - утре ще ходя ли на детска? много ми е мъчно за приятелите... И днес като отидохме - за секунди вече беше съблечена, събута, дори едно "чао" не ми каза и се изстреля вътре. След малко отивам да си я взема, сигурно ще е превъзбудена и ще разказва хиляда неща...

Пък на мен ми е скучно. Направо изкуквам. По ТВ - турски сапунки  #2gunfire, за бебето всичко ми е приготвено, прочетох всички налични книги... Ох, така ми се иска да раждам вече, че поне да има с какво да се занимавам...

# 219
Здравейте,
колко бързо дойде есента, от потниците на кожените якета,
надявам се все пак да има някакво циганско лято и да вземем да се срещнем ... или меганче само двете с хлапетата ще обикаляме по софийските пицарии...
Желая ви лека вечер

# 220
Честит празник и от мен на Тони и Теди - да са здравички, весели и все така умнички!
Гале , как ме зарадва миличка - силно те прегръщам и ти желая лека бременност и едно здраво бебче. Толкова много ме зарадва наистина! Разкажи нещо за Тони, толкова отдавна нищо не си казвала.
Миринда - сега ти е скучно , а после ще си мечтаеш само за това  Wink Наслаждавай се на последните спокойни дни и хубавичко си поспи. Да разкажеш как е минал първия учебен ден на Невена.
Ние почваме градина на 23-ти, хем искам Светли да е вече сред децата, че там му е интересно, хем ми се свива стомаха като си помисля, че може би пак ни чакат болести. Като имам време чета форума на хомеопата д-р Михайлов от "Часът на мама" , където има много хубави съвети , и искренно се надявам вече да не пие толкова антибиотици, че направо го натрових детето. Ето линка, ако на някой му потрябва : http://www.mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8
Дринка а вие как сте - улучихте най- големия студ, но дано да има полза за Пепи

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:09 от _Svetli

# 221
Пак аз. Чудя се вече накъде да се завъртя. Спах, пих кафе, пак спах. И това не е работа...
Невена е супер доволна, днес отново се изстреля като пружинка. Вчера цяла вечер споделя кой бил на ДГ, какво са правили, била е наказана "само един път"  Mr. Green. А сутринта направо ме разби. Тръгваме към градината и започваме следния диалог:
Тя: - Ти защо сега си по анцунг, така ли ще ходиш на работа?
Аз: - Ами няма да ходя на работа, ще си седя вкъщи.
Тя: - А защо няма да ходиш на работа, нали преди ме оставяше в детската и отиваше да работиш?
Аз: - Ами нали сега заради бебето...
Тя: - Е то ти е още в корема, не ти пречи да ходиш на работа... После като се роди ще си седиш вкъщи. Аз не харесвам майки, дето си оставят децата в детската и не ходят на работа!

Joy Joy Joy

Та така, не ме харесва моето дете, щото не ходя на работа... Дано съм ви разведрила малко в това намръщено време. Отивам да си търся връхна дреха (най-вероятно ще е някоя на Илия  Rolling Eyes), трябва да ходя но НОИ, после имам среща в мола... Днес няма да мързелувам цял ден...

# 222
Хихихи Mirinda, Нена е голяма сладурана, хихихихи не мога да й се нарадвам как фръцка дупето. Мнооооого е сладка, много... и преди съм ти го казвала - не мога да си обясня защо, но страшно много ми прилича на Кристина. Движенията, бузките, дори плитките  Heart Eyes  Прекрасна е. Да я нацелуваш едно хубаво от мен. И какви са тези мераци за занимавки. Почивай брех жена, не ти остана много лично време. Скоро във вас ще е весела лудница... не остана. Стискам палци за предстоящо леко раждане.
И хайде - идвай насам, ще си направим една среща на по бира.  Mr. Green А и да не забравя - чакам обещаните снимки.  Grinning

_Svetli колко е пораснал Светли. Страхотна чаровна усмивка има.

Наде как си? Дано си се отърсила от депресивните мисли. Слънце ти трябва на теб, слънце и .... приятели добри.  Heart Eyes Една срещичка да си организираме по женски, да се посмеем, да обсъдим мъже, кореми, новости... м?  Wink

Раличка страхотно е че най-накрая Райчо ще е при вас. Там му е мястото - до мама и татко. А и скоро ще става батко, трябва да се чувства във свои води у дома. Дано повече никога да не ви се налага да се отделяте един от друг за толкова дълго време Hug

Йоанче за теб мило детенце.... не сме те забравили мъниче.

# 223
Ами аз съм за среща, някоя вечер през седмицата ми е удобно всъщност която и да е, само без събота и неделя.

# 224
Милички, вчера най-после видяхме тупкащото сърчице   Praynig Grinning Много съм щастлива, имаме си и снимчица на бебо, лекарката каза, че ще ни направи цял аблум   Mr. Green
Бебо е 19.1мм, което си е супер  Praynig видях го как се върти, страхотно е    Grinning

Ще сменя името на темата, че вече до 50 страници, май до нова година ще имаме тема с лятно заглавие Mr. Green

Мили момичета, апелирам към всички, нещо много бавно се събират паричките за Поли, който има възможност МОЛЯ да преведе малко парички, 5лв да е все ще помогне, капка по капка......... а операцията наближава Praynig Praynig Praynig дано нещата се задържат до тогава, че милото момиче с тези болки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт