А пък Юлето ми е обещала ракия да пием... от кога се каним... хайде хубава вечер момичета!
Много ви обичам!

Мале-мале, голяма кипра си отглеждам. Сутринта като звънна часовника - като пружинка - аз не съм си отворила очите още - тя готова да тръгне едва ли не
От миналата седмица, откакто си я прибрахме, само пита - утре ще ходя ли на детска? много ми е мъчно за приятелите... И днес като отидохме - за секунди вече беше съблечена, събута, дори едно "чао" не ми каза и се изстреля вътре. След малко отивам да си я взема, сигурно ще е превъзбудена и ще разказва хиляда неща...
, за бебето всичко ми е приготвено, прочетох всички налични книги... Ох, така ми се иска да раждам вече, че поне да има с какво да се занимавам...
Наслаждавай се на последните спокойни дни и хубавичко си поспи. Да разкажеш как е минал първия учебен ден на Невена.

Прекрасна е. Да я нацелуваш едно хубаво от мен. И какви са тези мераци за занимавки. Почивай брех жена, не ти остана много лично време. Скоро във вас ще е весела лудница... не остана. Стискам палци за предстоящо леко раждане.
Една срещичка да си организираме по женски, да се посмеем, да обсъдим мъже, кореми, новости... м? 

Много съм щастлива, имаме си и снимчица на бебо, лекарката каза, че ще ни направи цял аблум
видях го как се върти, страхотно е 
дано нещата се задържат до тогава, че милото момиче с тези болки
Препоръчани теми