ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
добър вечер Mr. Green

Гледам мърда славно темата напред! Whistling
Аз днес да ви кажа...ходих да се боря пък със социалното. Всяка година се заричам да ми е за последно...ама на другата пак си викам - що да лишавам децата от мизерните добавки дето им дава държавата.... Та днес пак.
Нарочно избрах петък 30ти следобед...- последен ден - не могат да ме върнат 3пъти като миналата година. Бързат да им свърши работното време  и нямаше де да идат - казаха как да попълвам... Не че не бях си попълнила декларацията от къщи...но се оказа че трябва да я преписвам. Не че не бях написала декларациите за доходи на компютъра... не, преписвах...трябваше да е САМОРЪЧНО написана... Все пак с малко помощ и 1 час стоене и преписване най накрая подадох заветната бумажка и няма да ми орежат детските. Mr. Green Голяма съм работа!
Иначе как сме. Две болни деца пак... Къци е на АБ от днес, ама то немой да се къпеш и да излизаш по блузка... щото да се правим на мъже! ooooh!
Яни е с такава люта кашлица , че чак се дави. Той засега на сироп само. Стягаме РД в неделя. Днес успяхме в  6:55 да влезем в сладкарницата... и те се смилиха и не ни изгониха, та ни взеха поръчка за торта в понеделник. За съжаление нямаше как да стане за неделя... та в неделя ще сме със стандартна торта с три топки, които ще мъча някак да направя на таралежи поне - да е по детско. newsm78 Или ако ме домързи - ще си останат топки! Whistling
Бабите и дядовците са поканени. Сега трябва да сменя пердето само, че то свеки нали не познава цветовете, като нищо ще рече кво е това жълто перде и ще ме извади от релси! Та мисля да метна едно старо бяло перде- белким не му намери кусур!
Иначе мислихме какво да купим на Яни. Вече споменах предният път че взехме мотор с акумулатори и педал, но детето го видя рано рано и се наложи да го покараме в градинката . Та сега реших че ще е нов спален комплект. Има нужда от още един като знам какво съхнене пада в студ и дъжд.
Та днес силна буйна отивам да купувам. Не че цяла седмица не си мислех да поръчам от нета- ама викам си хубаво ще е да го видя на живо!
И....О, ужас!
оказа се че в целият град имам 3 комплекта за момче
В единият магазин - 1бр. само чаршафи с Макуин, без шалте- 43лв.
В другият  1бр. с шалте мечо пух ама ще ми го вземели по поръчка - но нямало как да го видя....- 56лв.
В третият 1бр. с една мишка с ярко оранжев скейтборд. мишката не я познавам.... проста мишка си е , неизвестна...ама скейтбборда много оранжев - цената още по хубава 25.00лв. И хасето българско и шит в БГ  Mr. Green и го помъкнах. Сега ако не друго ще ни се връзва на ярко оранжевият гардероб в детската
Ето го и него - саморъчно го боядисах!!!! bowuu
http://media.snimka.bg/4687/015628452.jpg
това е прост четирикрилен лаков гардероб - комунистически дизайн! Но с малко труд и смяна на дражките се получи чудесна нова вещ!
съчетахме го с тапетите...
http://media.snimka.bg/4687/015628446.jpg
а синият диван със синята секция...
http://media.snimka.bg/4687/015628439.jpg
та това е новият облик на детската стая на Мима и Яни
Баткото не сме го прибирали още, макар че захладня...ама се опъва - добре му било в къщичката... и чакам да падне снега че сам да си дойде! Пуска си един конвектор, но нощем го спира и е студено. В този ред на мисли, разкажете ми за масленият радиатор?? newsm78 Ако някой се топли с такъв да ме светне за +совете . Мисля си че като че ли е най ефикасно отоплително на ток.
Ооооо, видяхте ли колко много написах, а???
Последно пускам един бисер на Яни и си отивам!

- Ачо ми е приятел но родителите му са лоши!
- Защо - ти познаваш ли ги?
- не, ама Ачо говори много глупости, и каза че ги е чул от тях. И моите родители говорят глупости!/ гордо завършва/
- а? кога си чувал с баща ти да говорим глупости???
- не бе мамо не ти и тати - а родителите ми говорят глупости!

върви доказвай ,че нямаш сестра.... Joy

Поздрави на всички ви!
Лека вечер от мен.
Ще се отчета след рожденият ден! Hug

-

# 406
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ! Джулка, да ви е жив и здрав малкия мъж! newsm59

Честито и на всички рожденици, които съм пропуснала!

Рали миналата седмица беше на зелено училище с детската градина на Огняново, то всъщност бяха много малко дечица, но за тях това беше по-добре, изкарали са си много хубаво. Къпала се е в топлия басейн, а щом има басейн, значи това е нейното място  Laughing
Госпожата даже каза, че на Рали й било все едно отива с баба си на почивка, толкова била свикнала да ходи с нея  Joy
Сега малко кашля и мисля да я погледа няколко дена баба ми, че с тия грипове и болести, направо ми настръхва косата. Другата седмица ще трябва да отидем при белодробната докторка, да ни изпишат отново сингулер, че май без него няма да се разминем и тази зима.

Наде, тази лампа е точно за нас, много ми хареса и май ще й я вземем за Коледа. Уж свикна да спи сама в стаята, но всяка вечер ни се пазари преди да легне. Сега й включваме една пеперудка в контакта, която свети много слабо, но тази костенурка и калинката ми се струват по-добър вариант. Ти от този сайт ли ще я поръчваш, дали я има в Хиполенда?
Тя си е харесала едни куфари - розови с цветя, че да имала за лагерите и каза, че можело дядо Коледа да й сложи вътре една такава костенурка  Joy, добре ни подрежда малката хиена, хич не е проста.
Пък за "любовта" да не ви говоря, че сме сериозен случай. Толкова пък да харесва мъжете това дете..., понякога направо се притеснявам. Айде за тези в детската нямам против, още от миналата година си има "мъж", но тя като види някой по-красив младеж по ТВ или някой наш приятел, прави коментари от рода - "този батко има много красиво личице", или "този батко е много хубав" и на всичкото отгоре като й хареса някой се срамува от него Embarassed Имаше и изказване, че на зеленото училище с учениците било по-хубаво, защото там момчетата били по-красиви.

Хайде лек ден от мен! Пожелавам на всички мушмороци да са много здрави и да изкараме тази зима без болести!

# 407
  • София
Честит 4-ти рожден ден на Яни!!! Джули, да ви е здрав, усмихнат много щастлив, малкият будител.
И как не му поръча чаршафи с футболна топка, а  http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-enfant-foot.aspx?produ … &numberpage=6  , ние взехме такива на Наско, и тези на Валя: http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-enfant-princesse.aspx? … &numberpage=6  . Само дето още нямаме легла за тях, ма си успокоявам нервите с пазара.
У нас Наско е болен. След като пон и вторник беше с температура, от сряда - нов. В петък се върна от градина със суха, дразнеща кашлица. СЪбота сутрин вдиган 38,4 и аз се раззвънях на Ади да ни праща на док. Ходихме до Закрила, при една много мила докторка, която само се съгласи с моето лечение и ми изписа Биопарокс, който до сега не бяхме ползвали. Хубавото е , че не е слязло към гърдите, това ме притесняваше. Казах на док, че често прави отити, даже и с перфорация и тя ми спомен за няква пневмококова ваксина.
НИе още не знаем какво ще купуваме на НГ. Толкова ми е зор да се нанесем в новия апартамент, че не ми се мисли за празници. Да не говорим и другото, че почти всеки ден купуваме играчки....което ме взривява, но не знам как да го прекъсна.  Tired
Айде, приятен ден, че и аз се разписах. Отивам да си допия кафето.

# 408
Честит Рожден Ден, Яни! Бъди щастлив, здрав и много весел!

Джули, много хубав гардероб   bouquet! Браво на  майсторката!

Като говорим за коледните подаръци - Валерия иска роботчета Еve и Wall-e   Shocked. И задължително рокля или пола с чорапогащник  Laughing. Последното вече е приготвено  .

Бързо оздравяване на болнички мъници  Hug!

И малко за разведряване. На рождения си ден Валерия имаше корделка - уши на минни маус. Въпросната корделка долу има зъбци, като гребен. След като направих снимките, Валерия ми каза:

- Не ги искам тези уши, те имат зъби  Mr. Green.

# 409
Яни, честит рожден ден! Много, много здраве, веселие и добро настроение, успех с момичетата  Wink и най-вече - с научаването на нови неща! А на цялото семейство - радост, разбирателство и любов, и доходна и успешна зима!

# 410
  • Варна, България
Честита 4-та годинка, Яни!
Бъди здрав, любознателен, весел и все така щур за радост  Mr. Green на цялото семейство!
Джулка, весел празник!
    bouquet

Джулка, аз досега не съм ходила никога да пускам детски, но мога да си представя какъв ужас и бюрокрация е!!!
След ремонта стаята изглежда много свежа и готина! Браво!  Hug

Света, много е чаровна Валерия с премяната на Мини маус, а това със зъбите е много сладко! И много е порастнала - изглежда ми на малка госпожичка със собствено мнение!

Ние успяхме да преборим кашлицата и т.н. с хомеопатия. Остана хрема- гъст секрет. Утре пак ще го водя на контролен. Обикновено от остатъчната хрема после ми прави проблеми с ушите... Майка ще го гледа още седмица- две вкъщи, че с тези вируси направо ми настръхва косата.
Всички болнички да оздравяват!
 Дринка ми се губи тези дни, дано да не е нещо с Пепи...

Подаръци за Коледа още не съм мислила - още тези от РД не сме изучили подробно.
Сами сега е на тема Динозаври - има 7-8, постоянно си играе с тях, майки, бащи, бебата, раждат се, правят се гнезда, пещери, крият се, каквото се сетите и няма насита. И нон-стоп се четат енциклопедии за динозаври- направо откачих 3дни с тях, сега бабите - и на тях им писна... На дърти години ги научихме какви са и как се казват и за какво се борят...  Mr. Green

Мишленце, браво на Раличка! Отрано се ориентира детето, моята племенница беше същата, направо ми събираше погледа като коментираше кой колко е красив и т.н.
Момиченцата по-рано се открехват и ги вълнуват подобни неща.
За Сами - добре, че госпожичките са напористи, че да му дойде на акъла за женитби... Те го питат дали ще се ожени за тях, и той (ако си  я хареса) и се съгласява- досега 2 пъти. Но определено сега си е паднал по ЕМа и се държи като влюбен.  Интересното е, че едно момиченце на наши приятели от миналата година си го е харесала и иска да се омъжи за него, но той не я ще и толкова. Значи пак опира до симпатии.
Лека от мен!  Heart Eyes

# 411

Честит да е рожденият ден на Яни!
Да е здрав,да е силен,малко палав,повече послушен!

На всички болни-да оздравяват бързо!
И се пазете-много паника с тоя грип,много нещо по медиите!Дано не е толкова страшно положението,колкото описват!

# 412
Честит рожден ден Яни.
Пожелавам ти безгрижно детство изпълнено с усмивки, игри и приключения.
Бъди здрав, слънчев и много щастлив.

# 413
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ ЯНИ!!!
Джулка, да ти  е жив и здрав и той и цялото ти прекрасно семейство!

Вероятно купонясвате сега....ха наздраве!

# 414
  • София
Мандаринка, честит ти рожденик. Много здраве, усмивки, щастливо детство му желая! Весел празник и на теб!

# 415
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЯНИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВЧО!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 416
  • Варна, България
Честит рожден ден, Ивчо!
Бъди здрав, неуморен, весел и игрив!

Мандаринка, весел празник и много настроение!    bouquet

# 417
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МОМИЧЕТА ЗА ХУБАВИТЕ ПОЗДРАВИ!
Да ни е жив и здрав. Купона мина добре. Получи комплект "бакогани" от сестра ми, конструктор 200 части от кака и бати, от нас завивките, и акумолаторният мотор, но тъй като него си го видя по-рано не се брои. Дрешки от бабите и парички - за дискове естествено! Mr. Green
Снимки утре, щото днес правим РД в градината и апарата е там! Като ги сваля ще кача и покажа естествено Mr. Green
Довечера кръсниците са на гости... и то стана рожден ден като циганска свагба - 2 дни Joy
Да ни е жив и здрав да празнуваме!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО-ПИВЧО - МАНДАРИНКИН!!!!

много , много радост и късмет ти желая!
Все така усмихнат и чаровен !
Мандарински - весел празник!

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЯНИ /на патеричка/ и ИВЧО!Да са здрави, щастливи и палави дечица!!!!!!!!

# 419
Въх, море Мандариноооо, чак днес честитя рожденния ден на порасналия ти синковец!

Да ти е жив и здрав! Да ти носи само щастие и радост! Да лудее, да беснее, да порасне пич и половина!

Честит първи сняг!!!
Заваля -  в София на НДК вали от 2 часа, хубав бял сняг...грабвайте шейните

Общи условия

Активация на акаунт