Днес имам повод да почерпя, синът ми е вече на 19 години
.
С нетърпение чакам да попорастне малко, че поне некви звуци да издава... Ужас просто. Пък и сега няма кой да ми се връзва на акъла да ходим навън... Ех, едно време с Мандаринката как висяхме в студа на сладкарницата със замръзнало кафе пред нас... А сега никой не ще. Студено им било. Ми дайте тогава да не си извеждаме децата до май месец... амаха! 
Ще се върна назад да прочета за емоциите около тези прекрасни събития, а и за всички останали хубави моменти, които съм пропуснала.

Нагледах се на страхотни снимки на прекрасни дечица, боже, колко са пораснали всички и колко сладки са станали, да са ви живи и здрави
Ние сме добре, Рая ходи на градина поне засега, постави рекорд по бързо разболяване- един ден на градина и вечерта сополи, ама така ще бъде явно
Сега бориме някаква остатъчна кашлица, все покашля нещо и аз не разбирам вече за какво иде реч, езпихме една туба сиропи и ефект нулев, буха от време на време и това си е. Започвам да си мисля, че е някаква алергия и направо ми настрахва косата. Водих я на лекар няколко пъти- няма нищо, гърло, гърди, уши всичко е наред. Аз и затова я пускам на градина, защото съм убедена, че не е някакъв вирус и ще зарази другите деца. Иначе голяма болка ни е ходенето, всяка сутрин са драми и уговорки да я вземем първа, още не е свикнала и май никога няма да свикне
Но пък от друга страна виждам, че е интересно там, а пък и ходенето, дори и без желание има някакъв минимален ефект- я песничка, я стихче. То на мен толкова ми трябва, като дори тя няма желание буквите ицифрите да научи- колко нерви изхабих това лято само аз си знам, ама повече насила нищо няма да правя, като й дойде желанието тогава, дано само не й дойде в 6 клас, че тогава тежко ми и горко
Иначе е станала голям дивак, много е палава, само върши някакви простотии като сме си у дома, играе предимно на зоопарк и на магазин, става за продавачка- винаги е усмихната и любезно поздравява, само дето ако нямаш пари е готова веднага да ти подари стоката
Който я наеме със сигурност ще фалира доста бързо
С малкия все още рядко намират общ език изанимания, ама пък и той си е малък, сега бориме пълзенето, ама голям зор пада, пусто дупе тежи и не мож се отлепи от земята, а пък и шубето си е голям страх, не е добре да ти дрънчи главата по ламината и той явно го усети
Това е коло нас, аз удържам фронта засега, пък да видим докога
Спирам и пускам малко снимки, че стана цяла поема, то аз не пиша, не пиша, и като са разпиша та цяла страница заема 

и сам войнът е войн
.

и по цял ден клатим насам натам малчо, тъкмо си мислех, че се разминахме тънко с коликите и почти не сме ги усетили, а то.........

И скоро да се похвалиш
Ревност ще има дълго време, при Рая даже колкото повече израства Бобо толкова повече се засилва тази ревност, включително започна и да посяга, което е доста неприятно, защото ми се налага да съм още по-строга към нея
Не знам как да действам с нея, говоря, обяснявам, че това е най-булзкия й човек, че играчките вече не са само нейни, а на двамата, че каквото имат е и на двамата, но ефект нулев, в чудо съм се видяла
Старая се да обръщам внимание и на двамата, опитвам се да им правя общи игри, но не се получава поне на този етап, дано се променят нещата, че така ми е много гадно, само да й подвиквам Препоръчани теми