ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Честит Рожден Ден, Ивчо! Желая ти безгрижно детство, много здраве и щастие!

Днес имам повод да почерпя, синът ми е вече на 19 години  Grinning.

# 421
  • София
Света, честит ти порастнал мъж. Да е жив и здрав, много да се слушате.

# 422
Здравейте!
Пропуснах много рожденници, извинявам се за което  Embarassed Пожелавам на всички на пръво място здраве, другото само ще се нареди!
При нас няма кой знае какво ново. Невена бори една кашлица 2 седмици, в неделя проточи сополи, а вечерта ми вдигна и Т, та в понеделник не я пуснах на ДГ. Докторката каза, че гърлото и гърдите са чисти, разминахме се само със сироп за кашлицата, капки за нос и вит. С. Ние обаче решихме превантивно да я отделим малко от нас, двустранно да спрем нещата в началото и вчера Илия я закара на село. Ще поседи там до неделя, чистия планински въздух със сигурност ще й се отрази добре. Майка ми пък ме порица, че съм я пратила, било далече, там нямало доктор... Ами да, в селото наистина няма, но Сандански е на 18 км, а колата е винаги заредена и готова. Ако не дай си боже стане нещо винаги може да се реагира адекватно. Ама тя да си помрънка и да ме накара да се чувствам гузна, иначе просто няма да е тя  Mr. Green.
Кофтито е, че и Илия нещо се разболява, вчера вечерта го е втресло, сега пак седи увит тука. Пие разни парацетамолови прахчета, предупредих го, че ще спи в хола докато не се оправи, не мога да рискувам да разболеем бебето. Та така. Ей, пазете се!
Аз вече тотално издивях, забравила бях какво е да седиш по цял ден сама с едно същество, което само те гледа и в най-добрия случай ти му говориш - то отваря и затваря уста като рибе  Joy С нетърпение чакам да попорастне малко, че поне некви звуци да издава... Ужас просто. Пък и сега няма кой да ми се връзва на акъла да ходим навън... Ех, едно време с Мандаринката как висяхме в студа на сладкарницата със замръзнало кафе пред нас... А сега никой не ще. Студено им било. Ми дайте тогава да не си извеждаме децата до май месец... амаха!
Това е засега, че трябва да се къпем, храним и прочие... Целувки на всички!
А, ето ви и малко нови снимки:

http://marinafil.snimka.bg/family/oktomvri-2009.438883

# 423
Не съм писала от цяла вечност,ама какво да направя, с двете зверчета време за мен почти не остава Rolling Eyes
Пропуснала съм много хубави поводи, много рожденници( малки и големи), на които пожелавам да са здрави, много щастливи, да не се отърват от късмет и хубави моменти  bouquet
На Мириндичка  и на Надинка едно ГОЛЯМООООООО ЧЕСТИТО ЗА ПРЕКРАСНИТЕ БЕБОЦИ, да са ви живи и здрави, момичета и много да ви радват и слушкат  bouquet Ще се върна назад да прочета за емоциите около тези прекрасни събития, а и за всички останали хубави моменти, които съм пропуснала.
За Меганчето и на Грейпфрутчето се надявам, че всичко е наред и бременият леко, прегръщам ви Heart Eyes
Гале, Райче и за вас съм толкова щастлива, стискам палци всичко да е ОК  bouquet
Плами, страхотни са ти принцесите, влюбена съм в тях, толкова са лъчезарни  bouquet
Гея, надявам се, че всичко  енаред при теб, стискам палци Praynig
Бини, и твоите девойка са станали много сладки Heart Eyes
Ади, надявам се, че сте добре  bouquet
Джулка, искренно се смях на последния ти пост, свежа както винаги Heart Eyes
............ Прочетох, ама и вие бая сте се разписали напоследък Wink Нагледах се на страхотни снимки на прекрасни дечица, боже, колко са пораснали всички и колко сладки са станали, да са ви живи и здрави Heart Eyes Ние сме добре, Рая ходи на градина поне засега, постави рекорд по бързо разболяване- един ден на градина и вечерта сополи, ама така ще бъде явно ooooh!  Сега бориме някаква остатъчна кашлица, все покашля нещо и аз не разбирам вече за какво иде реч, езпихме една туба сиропи и ефект нулев, буха от време на време и това си е. Започвам да си мисля, че е някаква алергия и направо ми настрахва косата. Водих я на лекар няколко пъти- няма нищо, гърло, гърди, уши всичко  е наред. Аз и затова я пускам на градина, защото съм убедена, че не е някакъв вирус и ще зарази другите деца. Иначе голяма болка ни е ходенето, всяка сутрин са драми и уговорки да я вземем първа, още не е свикнала и май никога няма да свикне Tired Но пък от друга страна виждам, че е интересно там, а пък и ходенето, дори и без желание има някакъв минимален ефект- я песничка, я стихче. То на мен толкова ми трябва, като дори тя няма желание буквите  ицифрите да научи- колко нерви изхабих това лято само аз си знам, ама повече насила нищо няма да правя, като й дойде желанието тогава, дано само не й дойде в 6 клас, че тогава тежко ми и горко #Crazy Иначе  е станала голям дивак, много е палава, само върши някакви простотии като сме си у дома, играе предимно на зоопарк и на магазин, става за продавачка- винаги е усмихната и любезно поздравява, само дето ако нямаш пари е готова веднага да ти подари стоката Joy Който я наеме със сигурност ще фалира доста бързо hahaha С малкия все още рядко намират общ език  изанимания, ама пък  и той си  е малък, сега бориме пълзенето, ама голям зор пада, пусто дупе тежи и не мож се отлепи от земята, а пък и шубето си е голям страх, не е добре да ти дрънчи главата по ламината и той явно го усети Rolling Eyes и сега е доста предпазлив. Надявам се да пролази скоро, щото иначе ще му се протърка дупето от влачене по земята Crazy Това е коло нас, аз удържам фронта засега, пък да видим докога Wink Спирам и пускам малко снимки, че стана цяла поема, то аз не пиша, не пиша, и като са разпиша та цяла страница заема Embarassed

Айде стига толкова, че аз направо се улях Embarassed Целувки Heart Eyes
 emym и 0 гости преглеждат този форум Crazy и сам войнът е войн Wink

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 19:37 от emym

# 424
Eeeee, Еми, стопли ми сърцето с този голям постинг и тези хубави деца на снимките. Пия си следобедното мокачино и се радвам на писанията ти. Много е хубаво, като някой има настроение и го предава на другите Heart Eyes.
Гледам, минаха рожденните дни на децата ни и пак замряхте...ей, аман....пишете, пишете и се удремате....пак ли да се карам  Naughty

Ние сме си в къщи - Преската, де и баба му. Градината е в ремонт, сменят тръби на парно, все пак е ноември, подходящо време за ремонти.....мамицата им. И госпожите бяха така любезни да ме уведомят, че цялата седмица да си гледаме децата, няма да има занятия, да си търсим варианти. Та, майка ми в понеделник вечер пуф-паф....пристигна с влака след работа по спешната процедура. Ма и по-добре така, иначе Преси щеше да е на градина и с тоя свински грип....айде нема нужда. Та...хубавото  нещо, утре пътуваме за Балкана. Отиваме някъде около Троян, наехме една вила и сме компания за винопиене и мръвкоядене. Решихме го преди време - старите приятели пияниците от Плевен, не сме купонясвали от както сме удъртели и имаме деца, та е време за по среща на Балкана. И утре тръгваме. Ще оставим бабето в Плевен, сменяме гумите, и айддеееее, купуваме  мръвката и на хижа. След 2 дни купон, минаваме пак през Плевен, взимаме дядото и оп у Софията. Другата седмица дори и да имат занятия, няма да го пуснем - категорични сме! За и баща му сме на 1 мнение....т'ва е нещо невиждано.

Много се разписах...ама съм развълнувана, та така....нещо да ви кажа на уше - купих си фолиева киселина....още не съм почнала да я пия, но е в чантата ми....сега остава и да почна да спя с мъжа си....и може и да стане нещо....че много май го искам този Самуил в корема си....

Дринооооо, къде си , бе жена, как е Пепи? нали всичко е наред!

Света, честит ти пораснал младеж, да ти е жив  и здрав и много успехи му пожелавам!
Мириндеййййй, стискай зъби, душо....ние едно време как се срещахме с бебетата, а
сега никви не се виждаме.....

Айде, че много се разписах......а време да си е да поемам на английски......
Цалувкиииии, като се върна от планината ще пиша, ако съм изтрезнала, де Mr. Green

# 425
  • София - Младост 1А

Дринооооо, къде си , бе жена, как е Пепи? нали всичко е наред!

Живи сме. Пепи е здрав в момента. Не всичко е наред, ама някой ден когато имам време и настроение ще пиша.

# 426
Благодаря за пожелания, момичета! Студента замина вчера и ми едно такова, трудно описуемо.

Но пък ми се оправи настроение, като гледам сладките бебоци на Миринда и emym  Heart Eyes Hug. Да ги нацелувате от мен  Grinning.

# 427
Ох, не се сдържах да ви покажа от вчера с каква прическа е малкия- фонтанче Joy Joy

Гея, как ти завиждам ако знаеш, пий едно и за мен Wink

# 428
Много са ви красиви децата!!!
Борко ме изпълни на тази снимка с фонтанчето.

Честити рождени дни на всички порастнали принцове и принцеси! Удивителни са!
Не съм ги виждала от месеци (години?), толкова са порастнали вече, толкова приличат на себе...

Честити бебенца на Миринда и Надина!

Темата е страхотна - цялата със пожелания, честитки и почерпки. Сега ми е едно приповдигнато и ми се яде торта (или питка с мед най-малкото).

Целувки!

# 429
А, Надинка и ти си си сложила нова линийка, аз май съм го пропуснала този момемнт, хайде честито, много се радвам, леко бременеене  bouquet

# 430
Надинка скоро си мислях за теб, че пишеш изключително рядко да не кажа изобщо, а виж ти как ме зарадва  Hug
Много се радвам за теб   bouquet

Ние с Драго сме на вибрация вече 2-3 дена пусти колики  #2gunfire и по цял ден клатим насам натам малчо, тъкмо си мислех, че се разминахме тънко с коликите и почти не сме ги усетили, а то.........

Девойки вашите деца пазят ли се от вас ? Странен въпрос, но от известно време Коко само да посегна по-рязко към него било да му дам вода, да му помогна да си облече якето или нещо подобно и веднага вдига ръце, като да се предпази от удар. А не сме от биещите, да напоследък викам повече от обикновено  Rolling Eyes, и го наказвам да си седи сам в стаята, но само шамари по дупето отнася и то изключително рядко, да не каже изобщо. По лицето не съм го удряла, а камо ли нещо по сериозно. Вече взе да ме притеснява, в един магазин ми идеше да потъна от срам, пробвам му яке и веднага вдигна ръце да се предпази от мен. Меко казано ми стана супер неудобно, да не кажа, че ми се искаше да се отвори земята.

Айде мацки забих ви пак въпросче, отивам да поемам смяната с клатенето.

# 431
Благодаря момичета! Пожелавам на отбора ни да расте и да хубавее все повече Simple Smile

Надина, той ходи ли на детска? Да не би там някоя госпожа да си позволява да удря децата? В горната група на нашата детска градина имаше подобен случай и уволниха госпожата... Поговори си с него някой дали не го е удрял. Но да не е като на разпит, а приятелски - между другото. Определно е притеснително и си мисля, че все има нещо, което е предизвикало тази реакция.

# 432
  • Варна, България
Надинка, и аз тези дни се присетих за теб, че от повече от година не си писала, а сега с такава хубава новина! Лека и безпроблемна! Пожелавам ти розово щъркелче  Wink

Зорото и тя ми липсва...
Еми, много сладки тези твойте дечица и как си приличат! Борко изглежда такъв душко добродушко, докато каката има много искри в очите.
Света, да ти е жив и здрав студента и много успехи!
Светле, както винаги си свежарка! Завиждам на ентусиазма. Искам и аз! Стискам палци за Самуил\а  Wink И скоро да се похвалиш

Дринка, гуш от мен... Звучиш ми много тъжно...

Нади, Коко при всички случаи е наплашен, за да реагира така. Забелязала ли откога е това - от градината, от появата на бебето. Драго как се отнася към него - ти пишеш ти какво правиш? Може да не го удряте, но крещенето също е изключително травмиращо. Не, че аз не съм го правила...  Embarassed  И Сами се е пазил. От месеци вече не, когато промених отношението си и не му крещя. Детето се успокои и успяваме да се разберем без да повишавам тон. Знам, че ти е много трудно с двамата, но не забравяй, че Коко не е виновен и той си иска своето. Нека край теб ти помагат и да го вземат вашите, за да можеш да почиваш.
И коликите бързо да отминават, че не искам да си спомням какъв ужас беше, макар и за кратко. На Сами капките не му действаха добре. Когато станеше нетърпимо, с термометъра му помагах да пръцне, защото то това са и коликите - подуто коремче и невъзможност да излезе въздуха.

ПП. Момичета, пазете се и дечицата също от този гаден грипен вирус! Изкарах грип \не свински\ и беше някакъв кошмар, не можах да стана 2 дена от леглото. Добре, че е милата ми майка да го гледа, за да мога да се оправя. Бях абсолютно безпомощна. И накрая нещо весело - тъкмо ме тресна вируса, а Сами ме врънка да играем с топката, аз му казвам не ми е добре, а той- "Мамо, концентрирай се, изправи се като истинска жена!"  hahaha

# 433
Мерси момичета, че се захванахте с моя въпрос...
Но отговора е не -поведението му е такова от лятото може би, а оттогава не ходи на градина, никой освен нас не го гледа, просто не иска да се отлепи от нас, особено откакто се появи бебето и за два часа не иска да отиде при баба си, а преди бебчо, ходеше там с голям мерак.
Знам, че е някаква ревност, но това пазене ме взривява. Виновна съм, че му викам знам, чувствам се изключително зле след подобно нещо, но дори и по врема на вербални нападки не му се навирам отгоре, а "разговора" е винаги от разстояние и е спазено лично му пространство. По-скоро ме накарахте да се замисля за наши приятели, които поступват детето си и често се случва в наше присъствие, възможно ли е гледайки чуждата майчина реакция да си мисли, че и ние така........

А по въпроса с подаръците нашия списък се увеличава, почнахме от кученце Боби, шоколадово зайче и плюшено мече, кукла с памперси, извинете бебе, а не кукла, бакогани, бътълстрайкъри (каквото и да означава това) и уж писмото е написано, но от два дена непрекъснато ъпдейтваме нещо.

Боги ама Сами големи бисери ги ръси  Hug

# 434
Надинка, може да е наистина от по-честото повишаване на тон, и при имаше подобна реакция, само че тя започваше да мига виновно, сякаш ще я ударя, а пък аз не че не я побийвам по дупето, но това се случва изключително рядко, трябва много да ми е прикипяло, за да посегна. Иначе грях ми на душата и аз крещя като побъркана, но просто не се издържа на моменти, след това ми е супер гадно, често плача и си обещавам, че това е за последно, но уви е така до следващия път, когато отново ми избият балансите Cry Ревност ще има дълго време, при Рая даже колкото повече израства Бобо толкова повече се засилва тази ревност, включително започна  и да посяга, което е доста неприятно, защото ми се налага да съм още по-строга към нея Rolling Eyes Най-смешното е, че малкия човек започва да се осаферва вече и хич не й цепи басма- като го бутне тя, той посяга и я скубе или й се кара, смешна картинка са, както можете да се досетите Joy Не знам как да действам с нея, говоря, обяснявам, че това е най-булзкия й човек, че играчките вече не са само нейни, а на двамата, че каквото имат е и на двамата, но ефект нулев, в чудо съм се видяла #Crazy Старая се да обръщам внимание и на двамата, опитвам се да им правя общи игри, но не се получава поне на този етап, дано се променят нещата, че така ми е много гадно, само да й подвиквам Confused

Общи условия

Активация на акаунт