И за предпочитане - сред хора. За да има смущение, притеснение, позитивен стимул, общуване... коренно различна среда, а не тренажора пред телевизора.
Джулс, какво точно искаш да промениш? Ако е само да вкараш физическо натоварване в настоящия режим, съвсем може да луднеш. В момента съм в такова положение - 3 пъти карате, 2 пъти йога, освен това развеждаме децата на карате и балет, отгоре на всичко тръгнах на финтес, защото другото просто не ми осигурява мускулното натоварване, необходимо, за да пришпоря отново отслабването... И честно казано, в началото без малко да изпадна в нещо като депресия... абе чудех се как мога да сваря, защо всичко у дома трябва да правя сама и пр., взех да се самосъжалявам. Оправих се "централно" - проблема е в главата, в това, как възприемаш нещата. Сега не че правя по-малко неща, просто се чувствам по друг начин, и нещата са спокойни и хармонични. Все пак си мечтая за домашна помощница, която да върви след мен и да мие тенджерите, и да подрежда играчките и дрехите на децата....
точно по този начин вероятно ще изкараш и 50, и 100 години! Тези, дето си нямат работа, и изпадат в размисли и чуденки какво и как са направили, кой кога ги е наранил, са тези, дето не доживяват. Ти може и 200 да изкараш (да не забравиш да почерпиш, ей!)Ееех, Боги, искам и мен така да ме изпратят. Е, няма да е баш рап, но мъжа ми и децата са наясно
Още ми е кофти, че погребението на баща ми беше "озвучено" от плачовете на бабички, които дори не му бяха толкова близки, вместо от Висоцки и Окуджава.Уфф... как пък за погребения се размислих. На фона на прекрасните новини
Леко бременеене и от мен!Да си кажа - Сами на тая възраст има повече чувство за хумор от мен на която и да е възраст
Боги, да го нацелуваш сладура и не спирай да ни разказваш за него! Да му се не види, страхотен ерген, на 5 километра от нас, а нищо не правя по въпроса за срещичка
Пък това, което си писала за храненето - в момента се опитваш да го промениш насила. Просто не се получава... не вярваш в това, което искаш да направиш. Това води до краткотрайни промени... И аз не съм някакъв образец, но все пак ще го кажа (хем знам, че целта ти не е да спреш алкохола). Преди години, малко по малко, ми се утвърди в главата информация за вредата от алкохола. В момента не говорим колко и дали е вреден изобщо. Става дума за това, че от този момент аз просто нямам желание да опитам пиене... Дори не съм си поставяла за цел: няма да пия повече. Чукала съм се за наздраве, близвала съм, колкото да не обидя някого. Но само толкова. Просто опцията "алкохол" при мен някакси се изключи. Ако можех да направя същото и със сладкото...

Светли, със закъснение - честит ти рожденик! Кажи само, моля те - какво реши да учи, че последно си спомням, че се колебаеше?

Тези мои изблици са последвани почти винаги от рев от моя страна, самообвиняване и проичие... Много гушкане на Нена, извинявам й се, като преди това й обяснявам защо съм й се разкрещяла... 
Да, и аз винаги си казвах, че никога няма да бъда като майка ми, ние никога не сме били близки, чак сега на дърти години тя се опитва да стане приятелка с мен и да компенсира и получи нещата, които е пропуснала досега, но вече е късно, не е същото. При мен предимството може би е, че почти сама си ги гледам децата и наистина имам много силна( поне аз така си мисля
, ама и тя е егати лежера на моменти, направо да падладееш
Тя пък от пуста ревност непрекъснато започна напоследък да ме пита дали я обичам, защо не й се усмихвам и разни такива неща, които просто ме съсипват, явно не правя нещата съвсем като хората, въпреки че бога ми се старая 
Излезнахте от нелегалност!!!Добре, че кака ви Гея ви привика!!

) и на нас ни е любим