ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ехо, здравейте.

Гледам  -всички рожденници минаха- да са ви живи и здрави, да ви радват много.всичко останало иде по реда си Simple Smile
Надинка - виждам че си в черпене -дано всичко е наред и скоро да се радваш  на сладко бебоче:-)
МОмичета - много ми е домъчняло за вас - Волтажче виждам че си се сетила за мен - много ме зарадва. Признавам си - не ми е оставало време - и  изобщо не ви чета - в някаква странна въртележка влязох откакто почнах работа - странна работа стана. За нищо нямам време - едно постоянно бързане е ....Какво да ви кажа...
Много ми се иска да се видим - ако някой организира среща, врътнете едно телефонче да се появя, че хич не знам доколко ще мога да ви чета.
Надина - по твоя проблем- наистина трябва да спреш да крещиш - много е трудно, ревността винаги ще я има - елате да видите моите двамата какво се правят - както много си играят, така много се и карат. Ива дори е започнала да бие брат си. На Алек му е забранено това и той не удря -ама я обяснете го това на малката фурия Simple Smile Изобщо - с двама ситуациятата е много различна. И много много обяснения, лично време само за малкия, за да не се чувства пренебрегнат - какво да ви кажа - поне е весело Simple Smile
Иначе сме добре - ходихме с Петко на Рим - подарих му го като подарък за именния ден.Намерих евтини самолетни билети. Разбира се организирах да гледат децата, спрях Алек от градина за да не донесе някой вирус докато ни няма  -да не се стреснат нещо народа в къщи и какво мислите стана? - хвнаха нещо докато ни нямаше(цели 4 дни ни нямаше) та им се изправиха косите на нашите с темп от 39.6 и прочие.Както и на мен.Всичко мина слава богу. А Рим е мнго хубав - имам много какво да се види, и 4 дни не стигат да го видиш...Simple Smile
МОмичета - ще ми се нещо да променя и пак да имам време за себе си и за вас, надявам се скоро да се случи и да не съм така натоварена както досега. И малко повечко да ви чета...
Гледам че нещо за подаръци и нова година говорите- още не съм почнала темата в къщи - и се чудя какво ще бъде тази година...
Да знаете че много ми липсвате - ще се опитам тези дни да пропочета малко назад че да науча какво ви се случва..

Целувки от нас и да сте здрави!!

# 436
Еее Зори, виж тъкмо Волтажчето те спомена и ти веднага се появи. Simple Smile

Аз нали сега имам интерес и в "Очакващата тема". Ходих там, писах, ама друго си е при вас. Като сестрички сме. Вярно, не съм писала от години тук, ама си ви обичам и винаги като дойда, се чувствам добре дошла, като у дома си. Знам децата, помня им муцунките като бебенца, сега ги гледам какви порастнали хора са и ми става едно топло. Това си е моята тема, и вие сте си моята група от мами.

Ето ви едно ненадейно обяснение в любов!

# 437
Наде,

И аз бях така- като се роди Ивето - опитах да следя и другата отчетна тема, ама тукашната си ми беше по на сърце и така си остана.
Познаваме се - друго си е. Както се казва - тук си ми остана сърцето Simple Smile

# 438
  • Варна, България
Зори, Надинка,   Hug
Много мило ми стана като ви прочетох. За мен също "нашата октомврийска тема" ми е много на сърце. Не мисля, че ще има нещо, което ще ме накара да спра да пиша и да чета.
Обичам ви всички, да си знаете!
Наистина ми липсват много мами - от време навреме си мисля за тях - някои ги "засичам" из другите подфоруми, други не. Надявам се, че всички са здрави и щастливи!

Зори, и на мен понякога като се замисля, ми се струва много непосилно обгрижването на 2 деца. Дори се плаша... съвсем за малко. Може би годинките вече си казват думата - нервната система не е като преди, енергията не е същата, повече се мисли и преценява, колебанията са повече... Поне аз така мисля. Мисля си също, че много съм се вживяла в ролята си на майка - чета доста литература, критична съм, отделям много време за Сами. Не знам дали е за добро, или не, истината е, че детето ми ме радва всеки ден - ценни са ми всички разговори, игри, шеги, смях, вдетеняването ми. Гледайки го как расте с всеки изминал ден, какво независимо човече става, ми е много мило и свидно. Но усещам и голямата му обич към мен, и това ме кара да вярвам, че съм на правилния път. Страхувам се от света, който ни заобикаля, от това, което предстои и гледам да не го мисля.
Дано успеем да си възпитаме така децата, че да умеят да се съхранят!!!
Стана малко тъжно и сега ще сменя малко посоката.

Сами като поотрасна почна да ме пита "Мамо, как казвах на .. напр. водата, колата и т.н.?" и си дадох сметка, че тези неща се забравят бързо. Затова си имам един тефтер, в който си записвам бисерите му. Днес двамата го четохме няколко пъти и се заливахме от смях. Освен всичко друго Сами е с невероятно чувство за хумор - постоянно ги ръси такива с цел да е смешно  Laughing
Ще ви напиша няколко бисера и спирам:

от днес: Четем за Пипи дългото чорапче и епизода, в който тя разпердушинва 5 момчета, че бият друго момченце. И аз използвам момента да го питам дали го бият в градината, кой с кого се бие и отговора беше "В градината се бият Божидар и Бойко Борисов"  Mr. Green

Следните съждения за мъжете и жените:
"Жените не трябва да имат мускули от горе до долу , защото ръцете им трябва да гледат деца. Пръстите не трябва да бъдат дебели, защото с тях се яде... "

"Мъжете обичат на студено, а жените трябва да се топлят винаги"   Rolling Eyes

"Мъжете управляват, каквото казват жените"   Mr. Green много вярно

Хваля го за нещо и той: "Момчетата така си свършват работата"

"Аз и тати тръгваме на път. Теб не те взехме, защото отиваме в пустинята да работим, а там жени не пускат, защото могат да се изпотят"

"Защо помним пътя до нас?   Rolling Eyes

"Аз като порасна ще ви заведа с тати на Златни пясъци, но не на морето, а на пясъка да сме златотърсачи"

"Аз искам да имам злато, защото много го уважавам и ще си сложа 1 златен зъб"- в пиратския период.

Предлагам му чай и той "Аз не искам, бях много упорит, пих чай и вече оздравях"

Последно история отпреди месец: "Баба Пенка (моята леля) стана от сън, разтърка очи, размята кучето насам натам. След това козичките се събуха и станаха чисто пъргави"

Дано не съм ви досадила  Embarassed ... Надявам се да сте се посмели.
Гуш  Hug

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:52 от voltage13

# 439
Ох, Волтажче, посмях се от сърце,нацелувай го Сами, голям сладур Heart Eyes
Аз нали сега имам интерес и в "Очакващата тема". Ходих там, писах, ама друго си е при вас. Като сестрички сме. Вярно, не съм писала от години тук, ама си ви обичам и винаги като дойда, се чувствам добре дошла, като у дома си. Знам децата, помня им муцунките като бебенца, сега ги гледам какви порастнали хора са и ми става едно топло. Това си е моята тема, и вие сте си моята група от мами.
Ето ви едно ненадейно обяснение в любов!
  love001 разчувства ме  и мен, бе жена Blush Аз по принцип в началото се чувствах малко неловко, защото доста късно се появих сред вас, но напоследък, особено след като се роди Борис тук ми е много добре, и в отчетната с другите момичета ми  е хубаво, но с вас сякаш съм по-отпусната, абе не мога точно да го обясня..... особено след като тук намерих добър приятел( тя си знае), който ми помогна в момент, в който наистина имах нужда някой да ме чуе, някой с когото да поговоря просто,благодаря ти приятелко, че ми изтърпя  излиянията,защото ти имаш не по-малки проблеми от моите, ако имаш нужда винаги съм насреща Hug

# 440
  • София
Честит имен ден на всички, които днес имат повод. Много Щастие, здраве и усмивки!

# 441
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  bouquet
Рая също празнува днес, така че почерпете се за нейно здраве( с каквото пожелаете, щото не ме бива в картинките Embarassed Wink) Ние няма да празнуваме кой знае колко пищно, ще излезем след малко да й купя някакво скромно подаръче, ей така да почетем денят, иначе сме сами, татито ни замина за Италия и ни е малко терсене, ама няма начин Rolling Eyes

# 442
  • Варна, България
Честит имен ден на всички празнуващи - малки и големи!!!

Ето един интересен руски сайт за тайната на имената. Не всички ги има, но е забавно.
http://www.tajnaimeni.ru/

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 15:38 от voltage13

# 443

Честит празник днес на всички,които празнуват!
Много целувки за Рая на Еми!Еми,децата ти са страхотни!

Честито и на рожденниците,които изпуснах!Да са ви здравички и винаги да ви радват!
На Надинка-най-хубавата бременност ти пожелавам и едно страхотно бебче,какъвто е Вики!

Сами пак ме развесели!Страхотен образ ти е,Боги!

А Тони днес реши да се жени...Утре.За Аля,която живее под нас.Казах му,че първо трябва да я попитаме,а той ми отговори,че щял да се облече като принц и "тя като ме види,ще се ожени цялата!".Баба му го пита какво ще ядат,а той отговаря:"Мама ще ни готви!Няма да се махнем!Никога!Аля ще е принцеса,а аз принц."Явно моята роля е на кралицата-майка...

# 444
Въх..добро утро, майки-зайки!

Верно нямаше ме 2 дена, ама вие сте се размърдали, похвално, имате награди!

Нaдeнце, честита точица в коремчето!Мнооого се радвам, браво, ама как така стана, като си написала, че работиш 12 часа на ден...кога имаше време за бебеправене, или на работното място вършеете Mr. Green.
Зори, радвам се, че писа....
Всъщност, радвам се, че поотупахте прахта и се появихте.....нещо като преди Коледно....
Боги, тоя твоя син ме разбива тотално....уникален е просто!
Само искам при Дрината всичко да е наред, че ме притеснява нещо....

Ние вчера слязохме от планината....ех, как не ми се връщаше, ако знаете.....беше просто перфектно...аз порядъчно изпих 150 кила бира, Пресата вилня, абе всичко беше сууупер.
Днес отново на тръстиката.....
Вие какви планове имате за Нова година, я свиркайте, ако предлагате нещо, знаете и т.н. ние се сещаме в последния момент, ама....
А относно подаръците- моя синковец иска Томас - гадното влакче, което аз и баща му ненавиждаме, ама го иска детето, със все релси, гари и всичките вагони. Даже вчера ми каза, докато пътувахме " Абе, мамо аз искам довечера да вземеш заплата и да купиш един голям Томас, че много ми харесва" "Еееее..викам, нали дядо Коледа ще донесе", " Абе нищо, ти купи, после и той да донесе".... Twisted Evil.  Та, незнам...нещо тип влаково ще е , ама кво.....
 Айде хубав ден, спорна седмица и дано всички са здрави. Той си е в къщи и се гледа с баща ми, щото ни е страх..в сборна група, свински грип и.....гадости....

ЦАЛУУУУФФКИИИ

# 445
добър ви ден! Hug
ние пак сме болни - този път Мирела.
То много деца - много болести бе... аман. от вчера е с Т. Тази сутрин пак. Чакам я да се понаспи и я пращам при доктора. Край нямат тези болести нещо.
Иначе сме добре. Аз планирам да променя изцяло начина си на живот , ама нито знам от кога да започна - нито откъде...
знам само че с това темпо и с това напрежение , няма да доживея до 100те години дето съм си ги обещала... То и 50  трудно ще изкарам така.
Приемам всякакв идеи за реорганизация и реконструкция на живот!
Не приемам съвети от типа - зарязване на града и отиване в дън гори тилилейски - страшно звучи....ама живот и здраве като изуча децата  bowuu Mr. Green
Лек и спорен ден дами! Hug

# 446
Джулка, стискам палци Мирелка бързо да оздравява Praynig За реорганизацията аз тотално се отказах, то не може повечето неща сам да ги вършиш и да искаш това да се промени от самосебе си, не стигат силиците Rolling Eyes, а пък и вече в такъв ритъм съм влезнала, че само едно леко залитане и уйде коня у реката Mr. Green
Злато, кралицо-майко, добре се е насочил малкия принц JoyСега виждам наистина колко привързани могат да бъдат момченцата, малкия имам чувството, че е влюбен в мен, така ме гледа и ме милва, че направо се разтичам Crazy
Гея, ние нямаме никакви планове за новата година, щото с двете хлапета не смея да правя каквито и да било планове, а пък  и бабите си трайкат, така че май по домашному ще бъдем пак, вече не си спомням откога не съм празнувала навън, ooooh! ама здраве да е Simple Smile За подаръците по Дисни ченъл като тръгнат рекламите искаме всичко, дето го показват- то са понита, то са кукли, то са роботи, абе ВСИЧКО #Crazy Дори и по омекотители за дрехи си падаме Joy

# 447
Oх, ако знаете аз откога искам нещо да променя и да намаля този стрес и бързане.
Джулка  - няма рецепта, в теб си е. Аз се опитвам малко натоварването в работата си да намаля - че го пренасям в къщи това и много гадно. Да не говорим че децата искам внимание -  а аз не мога да им го дам щото съм скапана и изцедена. Навремето нямаше проблем да разюботя така - нямах деца и успявах да си почина в къщи, да позаредя батериите, ама сега нещо работата не върви. Дано Мирелката бързо се оправи!
Аз днес съм си в къщи щото ме нападна един вирус с повръщане - вчера бях като парцал. Днес не отидох на работа и затова цяла сутрин съм на телефона и компа и дирижирам какво се свърши. Та пак няма кой знае колко почивка.... НО все пак друго си е човек да си остане в къщи.
Злато - как си ти - прочетох че си вече 25 седмица- браво дано всичко е безпроблемно до края...
Гея - палнове за новата година - никакви! Изобщо не знам как да го наглася с тези моите двамцата. Алек след като се върнахме от Италия е като залепен за мен - и не знам изобщо какво ще се случи.
Боги - страхотен ти е малкия - пу пу , ама е голям сладур. Моят все филосовства - голямо е плямпало. Опитва се да се шегува, ама шегите са му повече лъжи, отколкото шеги. Та браво на теб - щом се шегува малчо - е страхотно Simple Smile
Много целувки на всички.
Кажете какво става с бременелките -видях че Миринда е родила....
как са другите и какъв е статута - надявам се всичко да е наред при всички Simple Smile
хайде - успех от мен и много МНОГО ЗДРАВЕ!

# 448
Благодаря ти Злато! От цялото си сърце ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и на теб!!!!!

Гея, добре, че имах нещо малко отпуска през Юли, иначе надали щеше да стане работата. Този офис и тялом и духом ме е изпил...

Джули, това все едно аз съм го писала. И аз чувствам, че нещо не е както трябва. Изобщо не се движа, само за работата си мисля, не мога да си почина пълноценно. Най ми е лесно да обвиня работата и да си вярвам, че ако мързелувам по цял ден у дома щеше да е друго. Но не знам. Като бях по майчинство пък ми липсваше именно офиса. По-скоро причината е някъде у мен си.
Единственото, което мога да те посъветвам е да пробваш със спорт, защото от опит знам, че той пречиства ума и освежава всички емоции. Нещо активно, приятно и изпотяващо... 

# 449
  • Варна, България
Привет! Понеже отдавна не съм писала...  Wink
Аз забравих да спомена, че университета сме в грипна ваканция до днес включително и затова съм толкова активна...
Належах се, нагледах се на готини филми. Срам, не срам не бях гледала Алмодовар - и му изгледах филмите, които намерих. Много ми хареса, по човешки близки, странни, истински са образите му. Карат те да мислиш, да чувстваш... Препоръчвам!

Джулка,  Hug, бързо да оздравявате вкъщи! Не знам какво да те посъветвам! Знам само, че за да има промяна трябва да се промени цялата Ви философия за живота - на цялото семейство, или най-малко да има съпричастност. Свалям й шапка на Облачка - може би тя е човека, който може да ти даде акъл!

Моето мнение е, че трябва да се промени светогледа, храненето, начина на живот - активен спорт, и най-важното според мен - да има съмишленици -  (във и извън семейството), хора, които да те окуражават и зареждат... И най-важното, постоянство.
Лично аз съм трудна в това отношение. Не съм много по спорта, въпреки, че като ходя ми харесва. И в храненето не съм последователна - то си личи и от лентичката ми  Embarassed А чета и знам, че ние сме това, с което се храним... Пълноценна и питателна ЖИВА храна, би дала много енергия и добро настроение. Но обичам сладко, смесвам храни, абе пълна каша.... Така че млъквам, не съм аз тази, която да ти даде акъл!

Зори, бързо оздравяване!  Hug

Светле, завиждам за планината! Зареди ни пак с готино настроение! Аз дето съм на морето, мило и драго давам за зелено - планината и гората са ми голяма слабост. А Преската не е глупав - избрал си е подарък, дето няма фалшификати  Laughing. На другите актуални играчки току се намери някой китайски заместител, а поне на влакчето не съм виждала... Личи си, че влаковете са му голяма слабост. БДЖ го зове!

Гали, дали кралица-майка или готвачка, важното е, че си в играта!!!  Честита ти снахичка!

Зори - да те светна със ситуацията - Верчето е мама на близнаците Самуил и Симеон, Миринда и Надина са горди мами на Александър и Боян, бебенца чакат Злато, Райчева, Миррра ( мама на Билял), Меганчето, Грейпфрутчето, Сори, ако изпускам някого...

Желаещи да бременеят са Гея и моя милост.  Laughing  Само дето моя благоверен е нейде из Африката.
Аз май не съм ви разправяла, но моята половина е голям образ - много е контактен, когато иска  Mr. Green Миналата година се връща от рейс и ми разправя - ходихме в Гана, запознах се с един на кораба (който наглежда как работят бригадите) и от лаф на лаф си паснали -  ходил му на гости у тях  Shocked, на тъща му, и го завел на погребение  #Crazy
Много си паснали с тъщата - изпили бакардито, дето го занесъл и много се забавлявали. Този въпросния църен като патлаждан имал 2 деца, които също много го харесали. Добре, че сичкото негър било семейно, та някоя знойна Женоария да не ми го отнеме...  newsm78
Живеели 100 семейства на едно място, доста мизерно, но най-важното ОГРОМНА ПЛАЗМА била на почетно място в къщата.  hahaha
А на погребението, по-скоро го завел в къщата след погребението, дънела яко рап музика. Философията им била - преживе едикой си  обичаше веселбата, музиката и затова така го изпращаме.
Та така. Сега може да е отишъл нейде на сафари...
Целувки

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 16:10 от voltage13

Общи условия

Активация на акаунт