Гледам -всички рожденници минаха- да са ви живи и здрави, да ви радват много.всичко останало иде по реда си

Надинка - виждам че си в черпене -дано всичко е наред и скоро да се радваш на сладко бебоче:-)
МОмичета - много ми е домъчняло за вас - Волтажче виждам че си се сетила за мен - много ме зарадва. Признавам си - не ми е оставало време - и изобщо не ви чета - в някаква странна въртележка влязох откакто почнах работа - странна работа стана. За нищо нямам време - едно постоянно бързане е ....Какво да ви кажа...
Много ми се иска да се видим - ако някой организира среща, врътнете едно телефонче да се появя, че хич не знам доколко ще мога да ви чета.
Надина - по твоя проблем- наистина трябва да спреш да крещиш - много е трудно, ревността винаги ще я има - елате да видите моите двамата какво се правят - както много си играят, така много се и карат. Ива дори е започнала да бие брат си. На Алек му е забранено това и той не удря -ама я обяснете го това на малката фурия
Изобщо - с двама ситуациятата е много различна. И много много обяснения, лично време само за малкия, за да не се чувства пренебрегнат - какво да ви кажа - поне е весело 
Иначе сме добре - ходихме с Петко на Рим - подарих му го като подарък за именния ден.Намерих евтини самолетни билети. Разбира се организирах да гледат децата, спрях Алек от градина за да не донесе някой вирус докато ни няма -да не се стреснат нещо народа в къщи и какво мислите стана? - хвнаха нещо докато ни нямаше(цели 4 дни ни нямаше) та им се изправиха косите на нашите с темп от 39.6 и прочие.Както и на мен.Всичко мина слава богу. А Рим е мнго хубав - имам много какво да се види, и 4 дни не стигат да го видиш...

МОмичета - ще ми се нещо да променя и пак да имам време за себе си и за вас, надявам се скоро да се случи и да не съм така натоварена както досега. И малко повечко да ви чета...
Гледам че нещо за подаръци и нова година говорите- още не съм почнала темата в къщи - и се чудя какво ще бъде тази година...
Да знаете че много ми липсвате - ще се опитам тези дни да пропочета малко назад че да науча какво ви се случва..
Целувки от нас и да сте здрави!!

разчувства ме и мен, бе жена
Аз по принцип в началото се чувствах малко неловко, защото доста късно се появих сред вас, но напоследък, особено след като се роди Борис тук ми е много добре, и в отчетната с другите момичета ми е хубаво, но с вас сякаш съм по-отпусната, абе не мога точно да го обясня..... особено след като тук намерих добър приятел( тя си знае), който ми помогна в момент, в който наистина имах нужда някой да ме чуе, някой с когото да поговоря просто,благодаря ти приятелко, че ми изтърпя излиянията,защото ти имаш не по-малки проблеми от моите, ако имаш нужда винаги съм насреща 
) Ние няма да празнуваме кой знае колко пищно, ще излезем след малко да й купя някакво скромно подаръче, ей така да почетем денят, иначе сме сами, татито ни замина за Италия и ни е малко терсене, ама няма начин

За реорганизацията аз тотално се отказах, то не може повечето неща сам да ги вършиш и да искаш това да се промени от самосебе си, не стигат силиците
Сега виждам наистина колко привързани могат да бъдат момченцата, малкия имам чувството, че е влюбен в мен, така ме гледа и ме милва, че направо се разтичам 
ама здраве да е
Дори и по омекотители за дрехи си падаме