ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна, България
Трявна не е лошо като идея, но много завои дотам  newsm78...
Ако е кофти времето, ще е трудно. Поне за мен, още повече, че на Сами завоите не му понасят.
Предлагам да е някъде близо до централен път, напр. Арбанаси или някой друг комплекс
Давайте идеи

# 691
Боги,Боги,от хормони ли,от какво ли,но си поплаках малко на стихотворението!
Веднага почваме да го учим с Тони,много ми харесва!
Ех,тези октомврийчета,всичките са ни толкова умнички и талантливи!
Гея,на мен ми се губи нещо младежа от днес,но пък с тази напреднала бременност май трябва само с моя мъж да се задоволя!
Надинка,честито ти момченце!Ех,много е хубаво!Трима мъже около теб,ще си много глезена!Но никога не е късно и за една принцеса,ако я искаш!
Плами,аз много ти се радвам,че си си вкъщи!И ми звучиш свежо и много мило!Нацелувай топчиците!
Оставям ви,за да излезнем малко навън,все още не е студено,да използваме топлите дни!

# 692
Баси, досега търсих нещо за вас, барем ви задоволи всичките.....

# 693
Ауууу  Embarassed Embarassed Embarassed bella не само че знам че си ми приятелче във фейсбук, дори ти си първия ми приятел там  Heart Eyes
Снощи това че съм пропуснала /а днес сутринта рано рано коригирах  Blush/ си е технически пропуск.  lovekiss lovekiss lovekiss

Гея, пу пу този за мене... /дано другите не го харесат/   mrstraetz И как се е привил, милия, сигурно му е студено.... трябва някой да го гушне  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 11:53 от green lemon

# 694
  • Варна, България
Аааааааа, този е друга работа! Пу втора!!! Тука ще има конкуренция, усещам  Wink  Heart Eyes

ГалиHug, и Сами много го харесва и иска да го четем, и пак, и пак...
Има го като песен на Хайгашот Агасян, но нещо не ме кефи.

Радвам се, че темичката ни от м. юли  Embarassed е на привършване! И че всички сме по-активни, и сме си близки, и си се обичаме, и сме най-умните, красивите, чаровните, ненагледните с най-невероятните и талантливи деца. Май ме е хванала лиготията  newsm78

Кой ще пуска Коледната тема? Лемончето??? Че си си вкъщи, не за друго  Wink
Сега украсявам на работа...
Вчера исках да пусна диска с Коледните песни, но Сами много сериозно ме поправи, че имало още време дотогава  newsm78
И слушах невероятен инструментал китари - диск, записан от сестричката ми, който всеки път ме зарежда!
Самуил си избира да слуша Тома (мюзък айдъла) и да куфее!

# 695
Вижте какво, тоя сега ще го тествам дали изобщо става и ви го пращам......
А относно срещата ни, мислите ли?

# 696
Хех,нищо не разбирате от мъже...
вижте го този

добър, честен , трудолюбив, с траен интерес към киното, театъра, хубавата музика, интересните книги, спорта и добрите хора Joy

Плами  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:48 от bella_

# 697
Боги великолепно стихотворение.... обожавам го.  Heart Eyes

Нова темичка, ще се заема да оформя и направя по-различна, по-цветна и коледна  Hug

Светли аз ти казах - срещата звучи страхотно. Мен ме притеснява за момента нестабилното ми финансово състояние, и неяснотата точно в този момент на къде ще съм и какво ще правя /надявам се да работя за себе си най-накрая/. Иначе съм за, но така да кажа - хайде и после, ми аз няма да мога... звучи несериозно. Иначе съм ЗА и имам ли възможност - никога няма да пропусна.  Hug

bella_  този е Sick Shocked Sick

# 698
Да оставим настрана мъжете...то и без това на мен в последно време не ми е до креватни изпълнения...оправдавам се с ПМС Rolling Eyes
вижте на каква притча попаднах...много ми хареса и разбира се реших веднага да я споделя с вас Hug

Цената на живота     

Един ден, един човек се върнал късно от работа, както винаги уморен и изнервен, и видял, че на вратата го чака петгодишният му син.
- Тате, може ли да те попитам нещо?
- Разбира се, какво има?
- Тате а ти каква заплата получаваш?
- Това не е твоя работа, - намръщил се бащата – а и за какво ти е това?
- Просто искам да знам, моля те, кажи ми, колко получаваш за час?
Бащата работел в голяма и престижна компания като топ менажер и отвърнал:
- Ами, за час – 50 лева, и какво?
- Тате – синът го погледнал от долу нагоре с много сериозни очи – тате можеш ли да ми заемеш 30 лева?
- Ти ме разпитваш само заради това, за да ти дам пари за някаква глупава играчка – ядосал се бащата – веднага марш в стаята си и лягай да спиш!!! Нима трябва да си такъв егоист! Аз работя по цял ден, толкова съм уморен а ти се държиш така глупаво.
Момченцето тихо отишло в стаята си и затворило вратата. Бащата продължавал да се ядосва на молбата на сина си. Как смее да го пита за заплатата, че да му поиска пари после. След известно време се успокоил обаче и започнал да разсъждава трезво. Може би действително му трябват за да си купи нещо важно. А и по дяволите тридесетте лева, та той никога до сега не му е искал пари.
Когато влязъл в детската стая, синът му вече си бил в леглото.
- Не спиш ли синко? – попитал той.
- Не тате, просто лежа – отвърнал малчуганът.
- Струва ми се, бях прекалено груб с теб – казал бащата – Имах тежък ден и просто се изпуснах. Прости ми. Ето, вземи парите за които ме молеше.
Малчуганът седнал на леглото и се усмихнал.
- Ой тате, благодаря ти! – радостно възкликнал той. След това бръкнал под възглавницата и изкарал още няколко измачкани банкноти. Виждайки че хлапето има още пари, бащата отново се намръщил. А малчуганът събрал банкнотите, внимателно ги преброил и погледнал към баща си.
- Защо ме молиш за пари, след като вече си имаш? – попитал бащата ...
- Защото бяха недостатъчно. Но сега вече, точно ми стигат, - отвърнало хлапето – татенце, тук са точно петдесет лева, мога ли да си купя един час от твоето време? Моля те, ела си утре от работа по-рано, много искам да вечеряш заедно с мен и мама.

Каква е поуката. Поука няма.

Просто исках да ви напомня, че животът е прекалено кратък, за да го прекарваме целият на работа. Не трябва да му позволяваме да изтича между пръстите ни и да не отделяме дори малко за тези които наистина ни обичат, нашите най-близки хора. Ако нас утре ни няма, фирмата където работим бързо ще ни замени с някой друг. И само за семейството и приятелите ни, това ще бъде действително голяма загуба, за която те ще помнят през целият си живот. Помислете си за това, защото често ние отделяме на работата прекалено много време от колкото на своето семейство.

Боги,и ние ще учим стихотворението! bouquet

# 699
Що така, чата позамря?
Щото сте заети със сексуални фантазии с господина с готините дънки, дет Белата го изтипоса. Възбуждащ е, нали Mr. Green Отде го изкопа тоя образ бе, мацкаааа???

Пламка, бе и аз незнам дали ще имаме пари, ама идеята е важна, ние ако сме го решили....точно за тогава пари ще имаме! Предполагам пак спинкате сладко с двете госпожици, завиждааааамммммм Heart Eyes

# 700
Диляна, разрева ме...

# 701
Бела, разревах се бе момиче... Много хубаво и много вярно... (притчата, не чичката)

Гея, тук с втория вече уцели в десятката. Аз си го резервирам за догодина, тъкмо ще сте му се нарадвали... Че сега съм много бременна и няма да ме вземе такава...

Иначе и Арбанаси ми звучи добре. Мисля, че е справедливо за всички - точно в центъра на България. Пък е и красиво, мисля че има и достойни хотелчета и кръчмички.

# 702
Ми,то и аз рева...ама е хубаво и много вярно...

# 703
  • Варна, България
Ако стане за Арбанаси, Джулката ще е най-на кяр  Wink Връзкарка!  Laughing
Аз го предложих, че е по средата на маршрута Вн-СФ и не е трудно дори и с автобус да се стигне. Пък и не е лошо, има база където да ни съберат толкова народ (надявам се)

Дилянка, и на мен много ми хареса. И е много вярно! И напълно отговаря на моите разбирания за общуване с децата - вие си ме знаете каква съм изкукала на тази тема. Знам, че всеки миг е точно сега и никога няма да се повтори и че това, което посееш сега, ще ти се връща утре.
Затова макар и сама, скапана, изморена винаги намирам сили за една игра на карти, книга, забавление, шеги... За прегръдка, целувка и нежна дума.

# 704
Eййй три часа излязох да си развея главата и кво ...

Едната разпалва еротични фантазии, другата ме разрева не ами.... добре че сме си само с Боби да си порева на спокойствие.

Аз тази зима мога да се похваля с наличие на татко, че миналата зима Дражко излизаше в 6 и се прибираше в 6 и после до 1-2 работеше на компа и ние с Коко увяхвахме от всякъде, но ....тази зима е ок. Има време и внимание за всички, за себе си няма да говоря, че аз нали съм си в домашна обстановка. Но да ви кажа с Коко особено като беше по-малък много ми беше вярна онази реклама с биберона и детенцето дето плачка. Набутвах бибата и на компа-форуми игрички, а сега съм по отдадена на бебчо или така си мисля  newsm78

Айде лек ден   bouquet

Гея по повд на вашето влакче Томас, все ще ти казвам, че западните сайтове са заляти с пижами, пантофи, чадъри и какво ли не с влакчето ето пример http://www.mothercare.com/Thomas-the-Tank-Engine-Pyjama/dp/B002G … 7041&mcb=core

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:39 от Nadina

Общи условия

Активация на акаунт