Но да са ми живи и здрави и двамата, пък панделки ще си връзвам на моята глава

На мама дребосъка, запомня много по-лесно и бързо от кака си, която пък е със страхотна лява ръка и рисува - удивително... Аз самата стоя и не мога да повярвам какви неща твори. Каквото и да нарисувам, колкото и сложно да го направя, тя го прави в пъти по-добре от мен. Много, много се гордея с децата си... нямаше как да не се похваля
Има и снимки... даже вече ментах няколко във фейсбук. Което пък ме подсеща, че май само кака ви Гея, Дилянчето и Боги имам там... другите нямате ли регистрация... я си признайте.
Най-сряскащото за мен беше обрива който получи по цялото лице - все едно беше се търкаляла в коприва. Стана някаква реакция, но още незнам от какво точно е. Беше със стомашно разтройство и й дадох Ентерол, половин час след това хапна препечена филия с масло... и се обрина цялата. Вдигна и температура и картинката беше потресаващо зле.... Това дете е израстнало на филии с масло и никага не е правила реакция от него. Не мога да си го обясня.

, което за мен е постижение, и бира не пия! Нито сутрешна цигара, нито вечерна, аз затва и бирата спрях, щото едното без другото не става. Та така....вече 4 дни....и съм горда, де. Наслаждавам се на въздуха.....после пак ще пиша

Ентусиастка, браво!
Само дето на мен ми е малко странно...

). Аз самата съм левичарка и тайничко се надявах Виктор да е такъв, ама нейсе. Определено винаги ми се е отдавало рисуването, може да има някаква връзка с лявата ръка, знам ли...