ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Да, и да ви се похваля, че бебето се оказа момченце и явно ми е писано да съм мъжка майка форевър и да не връзвам панделки...
Но да са ми живи и здрави и двамата, пък панделки ще си връзвам на моята глава Simple Smile

# 676
Добре дошла в отбора  Hug

Да ти кажа голям кеф си е.

# 677
Добро утро, девойки....
Рано - рано съм станала и вече съм на работа, цъфнах тук доста рано та пия кафенце и ви се жалвам....много, ама много ми е криво....преди 2 вечери ми стана зле и имах чувството, че умирам, без никакъв майтап....просто ми спряха всякакви сили и се почувствах като дух, не можех да стана от леглото и цялата тази обстановка ме панира.... Дори нямах сили да се разрева...беше ужасно.  Сега съм доста по-добре, де. А и отношенията жена-мъж, мъж-жена нещо не ме кефят...все едно сме съквартиранти...писна ми....а сме щели бебе да си правим....много ми е криво и само ми се реве. Събудих се без настроение, сега също нямам и не желая да си чувам мъжа и каквото и да е свързано с него. Не ме пращайте на психолог или психиатър....проблема е в нас, в секса, който липсва, не като спорт, а като отношение....много е сложно и ужасно....май затъвам в дупка или ме гони критическа....баси, ще полудея.
Та, не исках да ви скапвам сутрешното настроение, затова се усмихнете и поемете въздух силно!

Миличка, направи си тест. Мен точно същите мъки ме мъчеха, пък се оказа от хормоналната лудница - била съм забременяла междувременно...
Наденцееее, освен да съм Дева Мария и да съм забременяла.....ахаха, няма как другояче да е станало....
Момичета, много ви благодаря за милите думи! За пореден път се убеждавам, че на вашето рамо е друго...някак си ми действате като валерианче! Страхотни сте и наистина сте приятели! Добре, че ви имам!  bouquet

# 678
Да, и да ви се похваля, че бебето се оказа момченце и явно ми е писано да съм мъжка майка форевър и да не връзвам панделки...
Но да са ми живи и здрави и двамата, пък панделки ще си връзвам на моята глава Simple Smile
Е, Наде, що форевър, мисля, че като нищо третия път може да е розов.... Heart Eyes

# 679
Така ... крайно време е да се разпиша и аз. А и нямам никакви оправдания - цялото време на света е мое. Днес с децата направихме три часова обедна дрямка и сега съм все едно на шест кафета... ококорила съм се тук и нямам никакво намерение да ходя до мъжа си  Mr. Green
Коледното настроение ме е завладяло вече с пълна сила. Днес с децата писахме писма до дядо Коледа. Няма как да не похваля Криси, че тя си написа самичка своето писмо, също като кака си, като единственото с което помагах, беше да подсказвам коя буква следва в думата която искаше да изпише  Grinning На мама дребосъка, запомня много по-лесно и бързо от кака си, която пък е със страхотна лява ръка и рисува - удивително... Аз самата стоя и не мога да повярвам какви неща твори. Каквото и да нарисувам, колкото и сложно да го направя, тя го прави в пъти по-добре от мен. Много, много се гордея с децата си... нямаше как да не се похваля  Grinning Има и снимки... даже вече ментах няколко във фейсбук. Което пък ме подсеща, че май само кака ви Гея, Дилянчето и Боги имам там... другите нямате ли регистрация... я си признайте.
Сигурно се чудите защо сме всички у дома... Топчето се разболя с висока температура и тъкмо се оправи и точица я подхвана.  Sad Най-сряскащото за мен беше обрива който получи по цялото лице - все едно беше се търкаляла в коприва. Стана някаква реакция, но още незнам от какво точно е. Беше със стомашно разтройство и й дадох Ентерол, половин час след това хапна препечена филия с масло... и се обрина цялата. Вдигна и температура и картинката беше потресаващо зле.... Това дете е израстнало на филии с масло и никага не е правила реакция от него. Не мога да си го обясня.
 Възможно ли е да е от ентерола?
nadinka пълна къща с мъже, предполагам че си е истинско удоволствие...  Hug
Таничка апартамента ви е малко бижу... става разкошен. Разгледах и снимки на децата - великолепни са. Изглеждат ми като близнаци  Grinning

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 16:20 от green lemon

# 680
Добро утро, майки-зайки!
Да ви сипя по едно кафе за настроение, а?

Лелеле, тоя мога да го оближа по целите гънки на мускулите Mr. Green
Как сте днес, сладки мои?
Аз нали нямах коледно настроение, е, както нямах, така, снощи моя син ме накара да украсим елхата, защото в градината имат вече елхаи цяла вечер с това се занимавахме....та вече имаме елха и все по-коледно ми става.Купона в нашата градина е на 22 декември, ще идва Дядо Коледа, незнаем какво искаме за подарък, освен допълнителните релски за ТОМАС  Twisted Evil Вчера разбрах, че на 31 се почива.....на купон ще сме в Плевен, ще се напия като талпа. Сега съм се заела с тъсенето на костюми за партито.Незнам дали да ви се хваля, но не пуша от вече 4 дни Peace, което за мен е постижение, и бира не пия! Нито сутрешна цигара, нито вечерна, аз затва и бирата спрях, щото едното без другото не става. Та така....вече 4 дни....и съм горда, де. Наслаждавам се на въздуха.....после пак ще пиша
Пожелавам ви страхотен и прекрасен ден! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 08:59 от Гея

# 681
  • София
Добро утро и от мен!
Светле, тоя го не ща. Обичам по-натуралните мъже.
Наде, честито ти още един бъдещ мъж. Аз не знам кво искам да е третото - може би разнополови близнаци  Mr. Green. Планувала съм забременяване около края на март 2011, да родя по Коледа, когато и двамата първокласници ще са в коледна ваканция. Така ще гледам бебе, докато избутат 1ви клас, а пък и те като по-големи ще помагат.
Лошото е, че не знам къде ще се поберем в 76 м2, ама ако дотогава сме успели да се организираме със строежа на къща - няма да се разсърдя.  Flutter
Мислим да се нанасяме на 19.12, че на 25.12 имам рожденик. Аз ще украсявам в седмицата преди КОледа, че тук вече нищо не ми се прави. Но ми е супер, ще имаме 1ва Коледа в собствен апартамент.
Бела, аз нещо не виждам никакви данни, само снимка на лампата? Дали си спомняш още нещо? Гледам и цените са махнали, дали все още ги има...

# 682
Добро утро и от мен!
Бела, аз нещо не виждам никакви данни, само снимка на лампата? Дали си спомняш още нещо? Гледам и цените са махнали, дали все още ги има...
Помня разбира се...преди имаше цени,а пишеше наличност скоро,а сега няма цена,а за наличност пише "Да" newsm78
някъде бях чела,че ги има в "Хиполенд"но при нас това е само в Пикадили,а аз не съм се наканила да отида до там.Предполагам,че избора при вас в София ще е доста по-голям.Цената се въртеше около 50лв.
Светле,голямо браво за непушенето!
Злато,пак перфектно  си го казала Hug
Плами,аз отдавна съм ти приятел във Facebook-а,но ти явно не знаеш Joy
Светле,аз гледам тука
http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.46.0 за Thomas
ама нещо не мога да преценя какво включва и кое е хубаво,а цените са си сериозни според мен Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 09:51 от bella_

# 683
  • Варна, България
Ох, и на мен този не ми е в кръвната група... Пък и какво малко шалче е преметнал, какво ли се крие под него...  Wink
Светле, оставяме ти го, ти да се справяш с него
Аз също искам да се присъединя към другите мацки, че си много готина и секси, и да не го мислиш много-много. Виждам, че днес си много по-по-най  Grinning

Танче, страхотна къщичка си имате, с много вкус и мерак е правена, искам снимки и в завършен вариант. А това с желанието за още деца направо ме разби  #Crazy Ентусиастка, браво!
Самуил и той от два дни ме врънка да правим ремонт  Rolling Eyes Но няма да стане неговата работа...

Надинка, честито ти синьо щъркелче!!!

Гали, както винаги толкова спокойно-позитивна, внасяща мъдрост и топлина в темата и душите ни!!! Гушкам ви двечките!  Hug

лЕмонче, привет мила! Радвам се на доброто ти настроение и за това, че вече си спокойна! Браво на умните дечица. Сами и той е левичар, като баща си, баба си и дядо си  #Crazy Само дето на мен ми е малко странно...

Нади, хайде покажи го този твоя Боби! Ееее, само слушаме за него, а не сме го дзаквали
Облачка, страхотна коледна темичка, ще поразгледам и може да спретнем нещо с дечко. И ти си както винаги разумна  в коментарите си!  Heart Eyes

Едно люмимо наше стихотворение за настроение:
Когато си тъжен,
когато си сам,
вълшебното хапче глътни
и ето че ставаш магьосник голям
със странни очи.
Небето е синьо,
трамваят червен,
наоколо град като град,
но плисва внезапно дъжд в този ден,
не дъжд, а вали шоколад.
И някой запява на глас тралала,
зелен светофар дава тон,
примигва с очи,
подсвирква с уста,
зеленото става бонбон.
Сърдит господин
сърдито върви
в очите му бучица лед,
върви си човекът
и както върви
превръща се той в сладолед.
И вятърът тича на боси крака
закача се с твоя чадър
и както се смееш
политаш така,
че чуваш в ушите си фърррр.
Когато си тъжен,
когато си сам,
вълшебното хапче глътни
и ето,че ставаш магьосник голям...
Светът е прекрасен, нали?
 Hug

# 684
Тази лампа и мен много ме впечатли, още повече, че спим тримата, кога ще се отделяме изобщо не ми го побира главата. А лампата се съмнявам да я има в Хиполенда. Някой има ли точно инфо.
Дилянка, този сайт продава Томаси, ама релсите са от другата серия - сините, наште са сиви, пласмасови. Тези предлагат сиви, ама дървени......нещо са ми съмнителни....а за цените спор няма.....доста е солен тъпия Томас, но поне не е боклук и е доста здрав, поне засега.

Ооооооо, ама какви сте, значииииии, не го щяли, не им бил в кръвната група, бля, бля.....и на мен не ми е в кръвната група, ама голям праз......ша го боря Mr. Green

# 685
# 686
http://www.kasidabg.com/cloud-b-products_id-15594.html

тук за лампата ако не се отвори в Касида е в наличност

Ама ми е много хубаво така като сте се разписали, то вярно, че все едни и същи ама нали сме редовни.

Гея душо, дай нещо по нежно, къв е тоя якия батко, сервиращите палачинки и грижещи се за отоплението от предните дни по ме впечатлиха.
Ама сега да не си кажеш, че тез и недоволни на всичкото отгоре, като няма друго и с това ще се задоволим  smile3533 smile3534

# 687
 Joy Гея, този другар от снимката ми напомни за един виц.

- Какво е усещане, когато правиш секс с културист?
- Все едно върху теб пада трикрилен гардероб, а от него изпада мъничко ключенце  Mr. Green.

# 688
Добро утро! Благодаря ви на всички, момичета. И както се казва - винаги имам шанс да си родя трето момченце. Няма да се отчайвам, я!  Joy Joy Joy

voltage13, много готино стихотворение! Преписвам си го веднага в скъпоценното ми тефтерче!... Завиждам ти за левичарчето (и на Лимончето завиждам Heart Eyes). Аз самата съм левичарка и тайничко се надявах Виктор да е такъв, ама нейсе. Определено винаги ми се е отдавало рисуването, може да има някаква връзка с лявата ръка, знам ли...

Гея, ама ти вярно ли си мислиш, че не си хубава?!? Не мога да повярвам, сериозно? Ти си толкова готина мадама и съм сигурна, че всеки ден ти се лепят обожатели. И не го казвам, за да те успокоя или нещо такова - това си е истината. Чувала съм, че има красавици, които не съзнават, че са красиви - но за пръв път срещам такава... А иначе този последния - и аз го отказвам. Големи са му габаритите, а и аз както съм извънгабаритна в момента, има да се побутваме от ляво от дясно. Тц, няма да стане.

Танче, ама как ги нареди и двамата да са първокласници едновременно? Нали им беше около 18 месеца разликата, наистина ли ще стане?
Иначе имате страхотни планове, щом имате желание - и място ще се намери за още едно слънчице. Страхотен ви е апартамента, като гледам мъж ти колко е сръчен, като нищо да го е префасонирал на 200 квадрата до декември 2011.

# 689
Оф, ще ме уморите вече.....не бил готин този с мускулите...Божеее, божеееее. Според мен е прекрасен, сексуален и съвършен и може да ми направи много неща, мисля, че може и на вас, ама ако щете......даже по-добре за мен, ще си го ползувам постоянно Mr. Green.
Благодаря ви за хубавите думи, за красота, чувство за хумор и т.н., но аз никога, ама никога не съм била с някакъв процент самочувствие, а и никога няма да бъда. Но пък вие сте мили и добри  Heart Eyes
Заради вас ник'ва работа не върша, а само ви следя. Къде да е срещата си мисля? В Трявна, а?

Общи условия

Активация на акаунт