ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Дааа, хубаво би било да не се коркаш толкова! Ума разбира, но обидата си остава? Хубаво би било като ти отмине малко, да поговориш сериозно с него - ако не е наясно, да стане.
Я аз да ви почерпя с ето тази тема. Така де, Коледа идва, има да се планира. А нещо по украсата и подаръците мислите ли вече? Аз винаги си оставам с добрите намерения, но някой ден ще понаправя нещо Simple Smile

Можете ли да си представите? Днес съм на вода и някак съвсем мазохистично се забих във вкусната коледна тема. И чак сега, като почнах да преглъщам, се усетих да бягам бързо оттам  Laughing

# 661
Ееееееее, точно пък подобна тема и то точно сега....както се смятам за дебела...Подаръците не ги мисля още, а украсата незнам, още ми е раничко сякаш....

# 662
  • София
Светле, те момичетата са го казали вече, наистина след толкова години заедно, а и натовареното с ангажименти ежедневие, вече нищо не е същото. Вкъщи аз по-често отказвам (та сега виждам как се чувства в такива случаи любимия), но аз пак си го обичам, това не означава обратното. И аз не съм същата (имам повечко кг), но и той не е същият (отслабна, оплешивя), но пак повтарям - обичам си го и се надявам и той да обича каквато съм. Истината е, че нашето поколение е адски много натоварено с работа и грижи, та ни остава малко време за удоволствия (каквито и да са).
Оф, ние пък сега спорим каква готварска печка да си купим - аз съм си харесала Горенье с 2 газови и 2 ел. котлона, вземат ми старата печка, носят ми новата и правят 80 лв отстъпка, но Николай иска печка с керамичен плот  Crazy. Съгласна съм, че е по-красива, но аз много изкипявам, като готвя и ме е страх, че много скоро ще я повредя (чувала съм, че се пука плотът), а е и по-скъпа.
Днес си говорихме, че трябва да купуваме подаръци и това да стане скришом от Преслава, а в неделя ще си украсим елхата.
А пък, да ви се похваля, вчера Преслава участва в програмата на включването на светлините на коледната елха в София - беше много щастлива. А в събота смятаме да я возим на метро и да отидем до коледния базар, който е пред паметника на съветската армия.
Хайде чао, че много стана и лек ден на всички.

# 663
А снимките?

# 664
  • София
Понеже в събота имаме сериозна годишнина, съм се заредила с убийствен червен корсет със жартиери, ще си вържа една панделка и ще съм подарък  Joy.

Аааааа, искаме снимки  Mr. Green

Аз пък съм напред с коледните подаръци, само за децата ми е трудно.....
Облачка, беше писала за една лампа, може ли да ми пуснеш пак линк, че не мога да го открия?

# 665
Не беше Обачка, беше Надето май....и аз искам инфо Praynig

# 666
Eто я лампата:
http://www.topbikes-bg.com/index.php?step=module_action&modn … at=597&lang=2
Nadina я показа,аз много я харесах и я запазих във  favorites Flutter

Боги,и аз чакам за името на книжката Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 16:04 от bella_

# 667
Дзак! Mr. Green К`во прай`те бе?????

Гледам коледа бистрите Thinking аз още не съм измисляла никакви подаръци. Яни вече ме е наръчал какво да пиша в писмото до Дядо Колю /  така и не разбра че е Коледа Mr. Green/ та 2 страници всевъзможни неща като бакогани, лунен пясък, котенца и кученца с променящи гащи, бебе дето пикае... и още много от рода на нинджи, трансформъри, къщи за кукли....и всичко което може да видите на страниците на брошурата на метро Mr. Green Шегаджия.
След като му казах че няма да има достатъчно парички...след дълго мислене установи, да го заведа в един голям магазин. На въпорса ми ЗАЩО? Отговори мъдро - "За да крада!" ooooh! Joy намери начин детето да се справи с кризата!!
Големите не съм ги питала, но на Къци мисля един монитор ПАК да му вземем, че той нали миналогодишният подарък на 13тия ден го счупи... та мисля пак да му направим същият подарък.
Мирела май ми е най-лесна щото тя е по пазаруването - просто ще и организираме 1 час в МОЛ-а. Мисля че ще и е напълно достатъчно да разори баща си!!!!! WhistlingТук вече следва половинката - на която още изобщо не ми е дошла идея какво ще е

И Облачка - кажи моля те за онова устройство за събиране на влага. Обстойно моля - до най мъничка подробност!!!!!!

# 668
  • Варна, България
Милички, книгата е на издателство Фют и се казва "Коледни приказки".
Но тъй като е взета от библиотеката ( моят син от пролетта е читател на детския отдел) и е старичка, погледнах в каталога на Фют, но не я намерих.  Sad

# 669
Дааа, не съм аз с лампата, въпреки че и на мен ми харесва. Обаче тавана отдавна е облепен със звездички, та засега ще я пропусна.
Джулка, къде имате влага? Не си се оплаквала досега. Докато издирвах в гугъла нашия обезвлажнител, попаднах на дълга тема с доста мнения, разгледай я. Нашия е YL-2005. Стои в банята и спасява положението вече 2 или 3 години. Всъщност май са повечко Simple Smile имам чувството, че като къпахме Еличка в детската вана, вече го имахме. За 2-3 дена резервоара (3,5л) се пълни с вода. Представи си какво беше, преди да си го купим.... всички стени бяха мокри, за мухъла не ми се приказва. Общо взето причината е нежеланието на комшиите да сменят някаква важна тръба, цялата стена е тръгнала да се надува, но това сами не можем да го оправим. При покупката трябва да имаш предвид, че никак не е малък (има ги размерите), и че не е безшумен - звучи горе-долу като вентилаторна печка. Така че от тази гледна точка не е особено удобен за детска стая, макар че се свиква, а и може да се изключва, като има хора. Наглася се желаната влажност (например 50-60%), и като я постигне, сам се изключва. Обичаме си го и си го уважаваме. Има си и име - Душко, за разлика от други уреди, за ползата от които по-рядко се сещам.
Яни направо ме разби!!!  Laughing А въпроса с паричките и дядо Коледа как се връзва?
ММЗ, и аз бих си купила комбинирани котлони. Ако прочетеш подробно, керамичните искат 100% равни дъна на тенджерите.  Е, аз вече имам само една с равно дъно, а керамичните котлони са за смяна.
Танче, много хубаво ще стане, усещам го! Ще чакам нови снимки, вече довършено!
Светле, и на мен още не ми е коледно. Ама като гледам какви изненади готвят хората за децата си...

# 670
Боги,в такъв случай ще тичам до библиотеката,пък дано я има...и аз скоро търсих други книжки от издателство "Фют",но ударих на камък,а имаме запазени 10-тина от моето и детството на мъжа ми,прекрасни са просто! Peace

Ето тук
http://www.koleda.bg.tc/
опит да настроя тези от вас,които все още нямат коледно настроение Close-mas: Close-mas: Close-mas:

Светленце,моля те усмихни се мацка...изглеждаш перфектно,не знам къде го видя това дебелото,имаш невероятен чар и прекрасно чувство за хумор...да продължавам ли?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Tанче,страхотно гнезденце сте си свили!Много щастливи мигове ви пожелавам да изживеете там!
ММЗ,аз имам "Горение" с керамичен плот и съм много доволна пу пу...и на мен често ми се случва това с кипенето Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:02 от bella_

# 671
Хубави теми сте отворили...
Светле,първо искам да ти кажа,че ти си една много красива млада жена!Това е без преувеличения.Всяка от нас е уникална и има своя чар,теб отдавна съм те възприела като много чаровна,с правилни черти и много секси!Последните снимки от срещата отново го потвърждават!Така че да не съм те чула да говориш такива неща за себе си!
А за мъжете-нормално е,не сме отскоро заедно,няма го завоевателското чувство да ни имат,всичко вече е много познато,изпитано и най-вече...получено!Но!Ако двама души се обичат,ако чувствата и уважението са си между тях,макар и на приливи и отливи, любовта и страстта с живи!Нужно е само малко да разпалим позатихналия огън-къде с визуално/което е най-същественото за мъжете/ привличане,къде с малко нарочно предизвикана ревност,къде и с малко привидно безразличие!Сигурна съм,че ще успееш,а дали и изобщо има нужда?Обичайте се и си бъди такава,каквато винаги съм те познавала-готина,непредсказуема,привличаща мъжките погледи!Убедила си мен,че си невероятна жена и майка,бъди си такава!

Танче,апартаментът е много хубав!И много добре става!Ще чакам още снимки!

ММЗ,аз отказах комбинираните.Не обичам уреди на газ,колкото и да е смешно на някой може би,ме е страх от тях!

Боги,дано я намеря книжката,сега ще пообиколя книжарниците!
За всичко останало,което си написала,мога само да кажа:

Не стана никак весело, но това е живота - радост и тъга...

Моят живот завинаги стана такъв!Много предколедно се чувствам,много неща съм планувала още,за да е още по-празнично,но и тъгата си я има...НО,най-важното е,че Коледа е един топъл семеен празник с много уют и любов,пожелавам ги на всички ви!
И много вкусотии,аромат на коледни сладки,печено месце,ароматно вино,на портокалови корички,на ванилия и канела,джинджифил и...обич...Да им се насладим!

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:01 от AMORE

# 672
По въпроса и паричките - ние като родители живеещи в криза сме му обяснили че Дядо Коледа купува подаръците на децата - не че ги прави.  Twisted Evil Нали ако ги правеше.... нямаше проблем да му напоръчаме 2 страници...

Още нещо за "Душкото" - ние имаме огромна влага зимните месеци. По прозорците ни ШУРТИ вода. Капе на пода и прави локви. Стените мухлясват и това след като сложихме и ПВЦ и външна изолация. Разболяла съм се - на 3 месеца ремонт в спалнята...главата ме боли. На децата стаята е от месец...и там почват мокрежи и чернилки... Та - мислиш ли че ще се справи??? По въпроса с шума - това от самосебе си се подразбира че неможе да го ползваме нощем, когато всъщност възниква проблема. Обаче ако го оставяме да работи денем??? Ох, че много въпроси... ooooh!

Светлееее???Геьо - душо!! Как си го помисли даже... изобщо не е това. Я се замисли???Ми те мъжете са таквиз бе - ако на тях и откажеш веднага си мислят че имаш друг, ако обаче са гладни или им се спи...естествено че е напълно в реда на нещата и "немогат да разберат пък какъв е толкова проблема??" Mr. Green Мъже... Колкото до грозна и дебела - да мълчиш, че както съм в рекламна - така ще дойда да те ошамаря за тия приказки!!То си личи...от снимките на срещата , коя е кралицата на бала Mr. Green Другите мацки да ме извинят и те са супер готини усмихнати и чаровни, но кака ви Светла е бижу! bowuu

Злато- така ме размечта с тия курабийки и портокалови кори....
При нас Коледа също е семеен празник. Но е при мама на село. до бумтящата печка, с тенджери отгоре, пълната маса и голямата гирултия. Нали сме много - все ни е тясно  Mr. Green но сърце да е широко. Ех, сега се замечтах по бързо да идва топлата Коледа!!! Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:30 от JuliS

# 673
Ееееех момичета добре че споменахте за Коледа в два три поста, че съвсем ме скапахте. Сутринта като прочетох постовете на Боги и Гея викам аз няма да пиша, че съвсем ще се скапе темата.

Мен ме е налегнало едно странно особено чувство-хем ми е коледно и харчещо пари и емоционално светло на душата, хем едно такова летаргично. Бяха ми казали, че Господ обича тези жени, на които подарява момиченца, а аз нали сега с две момчета. Обзели са ме едни мисли от типа заслужавам ли такова щастие две хубави деца, страхотен мъж, който все още уважява желанията ми за сексуално въздържание (по повода съм казала да се оправя както, където и с която свари и намери) и само се вглеждам в децата и едва ли не очаквам нещо да се случи. Ама дотакава степен съм се настроила, че само някой да кихне и откачам, а иначе всеки ме познава като непукист.
Даа ама не, казвам си да, заслужавам такова щастие, не съм само аз горда притежателка на две деца, хората и по три имат. Така съм се вманиачила да не се случи нещо кофти, че чак не мога да се насладя на усмивките и бърборенето на Боби. Драго беше болен предната седмица вирусче някакво, ама тъпа хремичка, еййййй смлях го, как можа, сега ли точно, с две деца сме.

И си казвам Надеждооо кефи се на хубавото време, ходи харчи пари докато има, гледай си кефа, а то каквото има да се случва, няма да пита трябва ли или не.

И днес отидох и си купих едно джудже с еленче и ще си го сложа на новата секция и ще си  Whistling, пък туко виж и на Драго му излязъл късмета тези дни.  Joy

Спокойна браво за апартамента като знам каква хубава емоция е нещо твое, нещо самостоятелно, Какви са плановете ви за влизане.?

А като гледах снимките от вашата софийска среща си казах кое е това маце, а то кака ви Гея била, ама страшно изглеждаш  Heart Eyes и я ако обичаш горе главата и имай вяра в собствените си сили и възможности и не се оставяй мнението на мъжо да те скапва. Ако вървиш по улиците и поне двама те загледат, било мъже или жени, значи важиш  още, аз вече те загледах  Sunglasses

за лампата вече са пуснали линка.

А нашия подарък е кученце Боби,,, обаче Боби свършил, няма го, изчерпал се и кавото още се сетите, умниците заредели 6000 бройки свършили и сега ще го има чаааак март месец. Уж казахме, че дава дефекти и джуджетата не го правят да се преориентира, нооо newsm78 дали ще хване незнам.

Джулка по повод на подаръците и ние сме на варианта, ако искаш повече подаръци, джуджетата няма да успеят и ще остане някое дете без подарък, а ти искаш ли друго дете да няма и ....

А по повода на празника, все ме избива да орежа всички и да сме си наистина семейно, само четиримата, ама все баби ще се разсърдят.

Лееееле колко много писах, айде чао засега.

# 674
Добро утро, девойки....
Рано - рано съм станала и вече съм на работа, цъфнах тук доста рано та пия кафенце и ви се жалвам....много, ама много ми е криво....преди 2 вечери ми стана зле и имах чувството, че умирам, без никакъв майтап....просто ми спряха всякакви сили и се почувствах като дух, не можех да стана от леглото и цялата тази обстановка ме панира.... Дори нямах сили да се разрева...беше ужасно.  Сега съм доста по-добре, де. А и отношенията жена-мъж, мъж-жена нещо не ме кефят...все едно сме съквартиранти...писна ми....а сме щели бебе да си правим....много ми е криво и само ми се реве. Събудих се без настроение, сега също нямам и не желая да си чувам мъжа и каквото и да е свързано с него. Не ме пращайте на психолог или психиатър....проблема е в нас, в секса, който липсва, не като спорт, а като отношение....много е сложно и ужасно....май затъвам в дупка или ме гони критическа....баси, ще полудея.
Та, не исках да ви скапвам сутрешното настроение, затова се усмихнете и поемете въздух силно!

Миличка, направи си тест. Мен точно същите мъки ме мъчеха, пък се оказа от хормоналната лудница - била съм забременяла междувременно...

Общи условия

Активация на акаунт