ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, че ви има   bouquet

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 16:22 от green lemon

# 706
Ейй Лимонче голяма лимонада си изпила. Съвет незнам -хем да се обадиш на чичко полицай, че не трябва видиш ли всичко ей така да подминаваме, но пък по-добре тегли една майна и гледай по-бързо да се отърсиш от подобни неприятни емоции. Една голяма пегръдка ти пращам. Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 707
Плами, силно те прегръщам, миличка.....дано се почувстваш по-добре Hug

# 708
Омръзна ми глупави, користни и нечестни хора да диктуват правилата!!! Плами, добре си направила, че си избягала от там. Не знам какво да те посъветвам. Ако беше друга държава, на запад примерно - всичко щеше да е ясно. Но в България нищо никога не е ясно. И аз лично нямам грам доверие в институциите. Дори да се оплачеш, онази пак ще намери коя връзка да подръпне... Ти нямаш ли някой скрит коз?

# 709
плами миличка - прегръщам те и аз Hug
Незнам какъв е този свят. Явно шевката ти е уплашена , че ще "проговориш" след като вече не те държи под ръка. Затова действа крайно.
Може би ако постъпиш по същият начин нещата ще се променят.
При следващата атака , просто и кажи ,че ще се обърнеш към прокуратурата. И ще си наемеш адвокат...за нищо друго не се сещам - но съм почти убедена че с нейните камъни по нейната глава!!!!
Пожелавам ти спокойна коледа миличка! И добро развитие на нещата!

# 710
  • Варна, България
Плами,  Hug

Иска ми се да й натриеш носа на тази ненормалница!
Мисля си, че само те заплашва и се страхува!
Оплакване в полицията не ми се струва адекватно, имайки предвид как работи тази система.
Моят съвет също е да си търсиш правата и да й кажеш, че ако не ти изплатят заплатата ще извикаш данъчните.
( Дори и да не го направиш, ще й държи мокро дълго време)

Каквото и да решиш, те гушкам!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 09:38 от voltage13

# 711
Добро утро!
Плами,и аз съм сигурна,че въпросната госпожа се страхува и затова се държи злобно и заплашва.Хем е хубаво да не оставяш нещата така,хем не се знае докъде ще стигне наглостта и безочието й.
и аз се присъединявам към останалите момичета изпращайки ти силна приятелска
каквото и да решиш с теб съм и ще добавя това

# 712
Само да напомня. Плами, не забравяй да споменеш освен данъчните, и Инспекция по труда! Право куме в очи - ако..., то ...!  Аз лично вероятно щях директно да се оплача и на двете места, но момичетата са прави, че може да и се размине, а и теб може да забъркат задълго. От друга страна, може и да не се размине. Но във всички случаи трябва да и свиеш сърмите и да определиш условията... ще си коректна към нея, ако тя е коректна към теб, и нямаш желание да се занимаваш с данъчни и трудови институции, затова се надяваш да не ти се наложи. Успех, миличка! Каква работа ще си търсиш? Кажи да търсим и ние? Или в каква насока ще се развиваш? Много ти се изкефих на талантливите деца. Моите са прекрасни, но извънредни неща определено не забелязвам.

Да допиша - в понеделник ме посетиха данъчни. И напук на абсолютно изрядната ми работа, все пак установиха разлика в касата. Беше абсолютна липса на късмет - стояха пред бюрото ми,  в момента в който шефа ми взе фактури, издадени от мен, и отиде да ги носи на клиенти, за да вземе пари от тях. Съответно 1 секунда по-късно вече имах по-малко пари в касата, отколкото трябваше. Нямаше време да напиша парите като отчетени, изобщо нищо не можех да направя. Не е кой знае какво нарушение (не е като да има пари в повече), но все пак ни побъркаха, задаваха хиляди въпроси, оставиха ни на нокти, писаха акт... Това всичкото го написах само като пример за това, че колкото и да си изряден, едно посещение от данъчни може да те побърка много задълго. И всеки нормален човек  би направил много, за да се отърве Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:57 от Сребърен облак

# 713
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ! Знам, че винаги мога да разчитам на вас за ценен съвет и подкрепа.  Hug
Искренно се надявам при мен нещата да са финализирани и вярвам, че това е края.
.....
Бъдете здрави   bouquet

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:39 от green lemon

# 714
Плами, каквото и решение ще вземеш - успех  Hug!

# 715
ДОБРЕ СА!!!! Днес излязоха резултатите на сестра ми  - всичко е в нормите !!!!!! Няма рецидив и разсейки!:hug:  bouquet
Немога да не ви почерпя! АОх, немога да си седя на стола от радост!!!!!! Mr. Green

# 716
Наздраве! За такава новина дори и аз ще пия!  Hug

# 717
Страхотна новина Юле... много, много се радвам за сестричката ти.  Hug
От тук на татък - само здраве, здраве и пак здраве й пожелавам.   bouquet

# 718
Прекрасна новина Джулка,много се радвам заедно с теб!
пожелавам на сестричката ти  ЗДРАВЕ!
  bouquet

# 719
Джули, чудесна новина  Hug! Много здраве пожелавам на сестричката ти!

Общи условия

Активация на акаунт