ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Еххх Джулс супер се разчувствах, а дано само такива новини да има.  bouquet  bouquet  bouquet

# 721
благодаря ви момичета -  newsm51 и аз място от радост не си намирам. Като си помисля 10 дни как се притеснявахме само...
Важното е че всичко лошо е зад гърба!!!!

# 722
Джулка,много хубава новина!Радвам се заедно с вас!Прегърни сестричката си!
Плами,много болно ми стана за проблемите ти!Ех,защо има толкоз човешка безчовечност?Защо парите така превръщат хората в такива без сърца?Аз също не бих се преклонила пред несправедливостта,но въпреки това,макар и банално,ще кажа-гледай да сте здрави и заедно,другите проблеми идват и си отиват,решават се някак си!Пожелавам ти от сърце да работиш това,което искаш,и то скоро!Нека Дядо Коледа да донесе на добрата ти душа и семейството ти много здраве,спокойствие и разрешение на проблемите!

# 723
  • Варна, България
Джулка, аз съм пропуснала за какво става въпрос  Embarassed , но се радвам за теб и твоята сестричка!
Желая здраве на цялото семейство!
 Hug

# 724
  • София
Джулка, прегръдки  и от мен и все такива хубавини да носиш  Hug
Плами, прегръдки и на теб. Сигурно ти е трудно и притеснено, но се надявам заплахите й да са безпочвени. Радвай се на семейството си, в очакване на най-хубавия празник. Желая ти скоро да намериш работата, която да работиш с удоволствие.  bouquet
Исках да ви напиша нещо, което много ми хареса, ама утре, че съм на няколко мартинита, нали Джулс каза, че черпи  Mr. Green

# 725
не съм казвала от суеверие някакво...
Сесра ми преди 14 години е оперирана от рак. Висока степен. Докторите казаха...най -много година...
И тя се бори! Много се бори. Мина през всичката гадост на химео и лъче терапията... 14 години!!!!Има сила и хъс за живот!
И сега и излезе някаква фистула...с неустановен произход. Докторите казаха рецидив...
операцията беше миналият петък  - Прегледа преди 10 дни - днес излязоха изследванията.
Радвам се че всичко е наред!
Радвам се ,че не е рецидив, и че показателите са в норма!
Само тя си знае как е преживяла тези 10 дни
Аз - също - за себе си!

Не дай Боже никуму!

Лека вечер момичета Hug

# 726
Ку- ку!!!Не съм ви забравила...но съ по цЯл ден в движение и вечер съм като пребита,,,Много  задачки...Ама му се види края!
Джулка- страхотно, страхотно!!Много се радвам за вас и сестричката ти!Явно е много силен харакер,много позитивен човек и обича живота много!!!А Господ обича такива хора и им помага!Браво!Сега ви чакат спокойни и весели коледни празници!
Лемонче- много добре си направила, че си се откопчила от тази "работа"...не е хубаво човек зорлем да си слага главата в торбата. И аз като Облачка, бих се обърнала към тези две институции, но преди това бих и дала да разбере за намеренията ми, пък белким те остави на мира и се разреши въпроса мирно и цивилизовано. Но ти си знаеш най- добре, каквото и да избереш като действия, знай че е правилното!!Прегръдки и от мене и сега поне имаш повече време за прекрасните ти девойки!
Спокойната- другата седмица непременно трябва да ядеме торти!!!Обещали сме си!И апартамента е сууупер!Как си мечтая и аз за нещо лично наше.....ама не,а за сега..
Гея- как си?Понаредиха ли се нещицата в душата ти и в семейството?Никога нищо не е нито черно, нито бяло- в повечето случаи нещата не са толкова трагични, колкото ни изглеждат в такива моменти.Пиши ни.
Наде- браво за младежа!Да е жив и здрав, и всичко да е наред пожелавам!
Дринкааааа!Как сте с Пепино?Нищо не пишеш за хавата у вас...А пък ние сме любопитни!
Хайде лека нощ!!!

# 727
Добро утро,още спите нали?
ето ви едно кафенце сервирано на брега на морето Wink

аз  днес съм на работа  atwork...ама после живот и здраве,ще почивам 11 дена   jumpuu

Приятно мързелуване от мен! Kissing Heart

# 728
Добро утро и от мен!
Имам повод да почерпя - на този ден преди 20 години бракосъчетах се  Laughing.

Усмивки от старите ленти  Mr. Green

http://images.valeriika.multiply.com/image/1/photos/3/600x600/35 … mp;nmid=290105567

# 729
Честита годишнина Света!  bouquet
20 години са си сериозен стаж Grinning

Да сте живи и здрави, да се слушате и чувате, да гледате в една посока и право в очите, когато е нужно, да се търсите и намирате, да се обичате, цените и уважавате все повече и повече!
Благодаря за почерпката и наздраве!

smile3555 за малко да пропусна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН emym!

Бъди здрава,много обичана и много щастлива!

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 18:15 от bella_

# 730
  • София
Света, честита годишнина и от мен! Порцелановата сватба е цяло постижение. Да сте живи и здрави още много години да се радвате взаимно.  И да не забравиш да ни почерпиш за 70-тата годишнина  Mr. Green.
И снимки червени чакаме.
  bouquet

# 731
  • Варна, България
Света, честита годишнина!
Специално за вас - любима песен:

http://vbox7.com/play:3ce57392

Пожелавам ти ден, пълен с емоции... а, и аз да напомня за снимка-подарък  Wink

Eми, честит рожден ден, мила!
Бъди здрава, сърцето ти да е пълно с обич и топлина, които да раздаваш!
Нека любимите хора те правят щастлива и пълноценна и се чувстваш обичана съпруга и мама!

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 20:29 от voltage13

# 732
Ехааа, супер, 20 години! LaValetta, честита годишнина! Пожелавам ви след 20 години да сте щастливи, да се обичате още повече и пак да ни почерпиш тук по едно.

Emym, честит рожден ден! Пожелавам ти цялото щастие на земята!

Джули, наистина се радвам, че резултатите са отрицателни!!!! Знам какво е да чакаш и да не смееш да погледнеш резултата от страх от най-лошото. Пожелавам с цялото си сърце на една близка моя приятелка да ми се похвали с такъв резултат скоро - въпреки всичко през което мина до сега!!!!

Белла, така ми се прииска да съм там - в снимката ти. Изглежда райско! Дано да ти мине работния ден бързо!!

Аз съм си наумила да си слагам брекети следващата седмица. Носил ли е някой от вас наскоро?

# 733
честита годишнина Света - още дъъълги години заедно да сте желая!!!
Да се обичате и слушате! Да ви е хубав деня заедно!

# 734
Благодаря за чудесните поздрави, момичета  Hug! Трогната съм, а на песента на Волтажче се разплаках. След малко отиваме да  празнуваме  Grinning.

Танче, снимката по жартиери ще ви спестя  Mr. Green  Joy.

Честит Рожден Ден, emym! Бъди щастлива и влюбена!

Общи условия

Активация на акаунт