ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Верич, честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и усмихната!

# 106
  • София
Верич, ЧРД!!! Бъди много щастлива с пълната си къща!!!
Диляна, леко раждане и от мен. Стискаме палци.
Ади, душа, много съм се затъжила за вас...кога ще пием по кафе?
Което пък ме навежда на мисълта, че четох рецептите на Ванга и за вдигане на имунитета дава: (за) ИМУННА ЗАЩИТА - 1 път месечно се поливайте с вода, в която е сварена мащерка.

Мисля, че няма да навреди пробата на това  newsm78.

# 107
ВЕРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА!

Диляна, леко раждане и от мен и скоро да гушкаш най-прекрасното бебче!

Ади, нали и вие Сингулер, защо така продължава тази кашлица. Дано открият какво му е на детето и да го лекувате.

Меги, Светли, страхотни морски снимки, дечицата са прекрасни и много пораснали.

Ето няколко снимки от новата стая на Рали, ще има малко разместване, но не сме го измислили още
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=132863

# 108
Вяроооооо,
 Да си жива и здрава, все така красива, нежна и всеотдайна -  и жена, и майка!!!!
Желая ти го от сърце!
Много майки познавам, но такава като теб - за мен е чест!
Страхотен празник на теб и голямото ти мъжко семейство!

# 109
Мандаринке, честит празник   bouquet

# 110
  • София - Младост 1А
  bouquetМандаринке ЧРД!  bouquet
Много да си ми здрава, много късмет да имаш, много любов отвсякъде да получаваш, здрави и щастливи да са всички около теб!
Прегръдка  Hug, цюлювка   bouquet и мнооооого весел празник!  birthday

Дринка,силни прегръдки от мен,дано се разбере от какво са кашлиците на сладък Пепино и да се приключва с ходенето по доктори Praynig

Ами точно това е проблема. Не могат да разберат от какво е. Гледат го, слушат го... всичко било наред. У нас вече се чудя какво да правя. Няма цветя, няма килими, няма животни... а най странното е че на вилата имаме коте и като ходим там ни кашля диването, ни нищо.
Записаха ни час за 21-ви да ходим при Мустаков, пък ще видим какво ще каже.
Снимките на Васката са страхотни. Нашата вила не е пригодена да се ходи много там, а и няма място за спане. Сега се ослушваме да си купим някъде къщичка на село, че не мога да си позволя да ходя всеки уикенд или да досаждам на разни приятели или да ходя по хотели.

Ади, душа, много съм се затъжила за вас...кога ще пием по кафе?

Ами беше ми се отворил парашута... ама се провали работата. Нашите щяха да заведат Пепи на вилата и да съм малко по свободна, ама виж какво време е. Ще гледам да се организирам нещо. Децата тук ли са?

Ади, нали и вие Сингулер, защо така продължава тази кашлица. Дано открият какво му е на детето и да го лекувате.

Да на Сингулер е. Но спряхме Ксизала заради тестовете. И той тогава почна да кашля. Което ясно показва че има нещо и капките го стопират. Сега като не ги пие се почна наново. Но пък не може и вечно да ги взима. Не ги е прекъсвал от декември. Това си е много време.
Не ми се зареждат снимките нещо...  newsm78

# 111
  • София
Мандарински, Честит Рожден Ден! 

Присъединявам се към пожеланието на Ади!  Heart Eyes

# 112
Мандаринка сладуринка, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН  bouquet
Честито и на всички, които са имали повод за празнуване и които съм пропуснала през последните седмици  bouquet
Ох, Ади не се ли свърши при вас Sad Дано накрая установят от какво се получава така и да дадат адекватно лечение на детето, че и то се измъчи и вие покрай него Praynig А за къщичка идеята е страхотна, мой приятел има вила близо до Своге, в Реброво, невероятна красота, горе в гората, чист въздух, та до неговата къща продават една, само че трябва да го попитам колко пари й искат. Е, трябва да се поработи, но заради самото място си заслужава, а пък мисля, че и няма да й искат кой знае колко много пари, ако те интересува мога да звънна Wink

# 113
  • София
ЧРД, Мандаринка! От здраве, късмет и любов да не се отървеш!
Ади, тук са, никой ги не ще. На градина, изкараха по 1 ден някъв вирус с температура и пак на градина.

# 114
МАНДАРИНКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОООГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 115
Ех че много рождени дни съм изтървала!!!!!
Верич - честит рожден ден мила!!!!! Зло да те забрави и щастливи дълги дни в пълната ти къща ти желая! Hug
Мандаринке - честит рожден ден ! Жива и здрава!Все така готина и засмяна! любов и щастие ти желая!!!!
П.П. Аз съм отпускарка Mr. Green Добре че заваля че се прибрахме у градо!!!!

# 116
Мандаринка, честит Рожден Ден! Бъди щастлива и влюбена, много положителни емоции ти пожелавам!

# 117
Мандарински,
Жива и здрава да си, вечно влюбена и мноого щастлива!
Хубав празник!

# 118
Дрина, честит празник   bouquet

# 119
  • София
Aдинка, Честит Рожден Ден!!!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар
.

Много, много целувки от мен!   Hug