ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • до морето
Честит имен ден на всички празнуващи днес ! bouquet  Hug

Честито и на всички които съм пропуснала, рожденици и именници Hug

А аз ще почерпя за празника на Викито

# 466

Честит имен ден на всички-малки и големи-които днес празнуват!

# 467
  • София
Честит имен ден на Викитата днес. Много здраве и усмивки.

# 468
Честито на всички именници! С пожелание  за много здраве и късмет!

Надинка и Мира, лека бременност! Много се радвам за вас  Hug! Злато, Меги и Грейпфрутче да не забравят да се отчитат също  (Париж, Париж... Hug).

emym , голям сладур е твоят мъник, като зайче е  Grinning!

Облаче, студента избра международни отношения пред преводач. Сега учи и руски  Mr. Green, надявам да извади от паметта спомен, че някога е говорил този език.

Боги и Светле,  уникални момчета имате  Grinning!

Ади, бързо оздравяване на татко ти  Hug!

Относно викане и пляскане, забелязах че от известно време съм станала много спокойна и почти не се случва, изключая моменти, в които малката застрашава живота си и се катери неразумно  Crazy. В моя случай е от значение, че ние сме най-накрая в собствено жилище и няма тези ежемесечни притеснения с ремонти, майстори, обзавеждане и безкрайно спестяване. Баткото учи и се успокоих. Чета, разхождам се с Валерия, глезя себе си с някакви дребни, но приятни неща. Реших да припомня какво е да обичаш себе си  Hug.

# 469
Добро утро, девойки Heart Eyes

Днес се събудих с д-то нагоре...ама мнооого ми е гнусно настроението. Пред цикъл съм - излязоха ми пъпки като пубертет и това още повече ме вбесява. Снощи Преси тичайки падна на плочките и си сцепи горната устна.....нали баща ми е в къщи и така реагира, все едно се е счупил главата.....ма толкова се издразних, че няма накъде. Направо ми идеше да го изгоня, вкисна ме тотално. И се дразнех цяла вечер, не ми беше минало и сутринта - не пих кафе с него. Според него, по-добре да си го гледал в Плевен, тук нямало кво да прави, не било живот това, затворен между стените. Не пипай тук, не пипай там.....ааааа, утре го отпращам. Чакам да си останем сами, неща никви помагачи. Само ме дразнят. А аз не си поплювам и викам , и се карам....Добре, бе, мацки, вие в какви отношения сте? Дразните ли се на вашите родители, аз мноого, ама много. Колкото помагат, толкова ми пречат. Ако живеем заедно, гаранция ще има трупове.

Наревах се....ама нали сте ми душички, ме изслушвате, какво да ме правите.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ОТ ВЧЕРА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Боги, от толкоз баби, дядовци, вече станаха 2 седмици в нас с някой друг, къв секс, кви пет лева....аман от досадници.

Оф, дано малко ми се оправи настроението днес, че се ненавиждам такава....

# 470
Добро утро и от мен! Heart Eyes
да ви сервирам по кафенце Wink 
или
Светле,бързичко да заздравява чаровната устничка на Прес Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
а относно отношенията ни с майки и бащи...при нас положението е същото...още докато се видим с майка ми и сме изпаднали в сериозен спор и то за най-елементарни неща...и като ми каже Аз съм отгледала две деца,а ти акъл ми даваш за всичко и не знам къде ми бърка Crossing Arms
и не на последно място стискам палци за Самуил! Hug
Много ми се иска поне малко да усмихна деня ти! Hug Heart Eyes
Ади,моля се от сърце и пожелавам да отминават неволите и притесненията при вас,изпращам ти силни прегръдки и много целувки на Пепи!
Heart Eyes

Честито на всички именници от вчера!желая им здраве!

Ние в неделя направихме кръщене на Васко...беше много хубаво!
Васката непрекъснато задаваше въпроси на архимандрита и прекъсваше ритуала Grinning,изненадах се,че го изкъпаха целия в купела и тогава падна голям рев...
но като цяло всички останахме много доволни!
ето ги и снимките:
http://vaskata.multiply.com/photos/album/67/67

От вчера носът му взе нещо да шуми и днес вече е задръстен,реве ми се направо...дано овладеем положението!
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 09:58 от bella_

# 471
Белллаааааа,не така!Сега и чай,и кафе даже,и капучино ми се припи...
Гея,я не се ядосвай!Всички сме така!Аз и майка ми сме толкова близки,а все за нещо се сдърпваме!Пък и заедно живеем!То  си е така-различни поколения трудно синхронизират отношения!Много ми го глези Тони,много му угажда и това понякога пречи!Но си ми е майчица!И си прощаваме,и се обичаме!
На Преско да му минава бързо устичката!Като на малко кутре!
Васката е страшен!Пожелавам му да е здрав!Да  му се размине боледуването!
Аз май все по-често пиша...Явно се заседявам вече повече вкъщи и пред лаптопа!

# 472
Абе, Дилянче, бе недей така бе, жена...мале.....настръхнах, бе....аз взимам оня с черното дупе, дето е с кафето...леле, вкара ме в прегрешение, да знаеш...ма може и тримата всъщност, както не съм пипала мъж от сума време, напраооооо...ти май ми оправи настоението всъщност! Heart Eyes

# 473
Абе, Дилянче, бе недей така бе, жена...мале.....настръхнах, бе....аз взимам оня с черното дупе, дето е с кафето...леле, вкара ме в прегрешение, да знаеш...ма може и тримата всъщност, както не съм пипала мъж от сума време, напраооооо...ти май ми оправи настоението всъщност! Heart Eyes
Виж колко малко му трябва на човек да  е щастлив hahaha За мен едно двойно кафе ако може Mr. Green  А за родителските тела какво да ти кажа, винаги има нещо, което не е както трябва Rolling Eyes Ето теб те дразни баща ти, а човекът се е вдигнал от Плевен и е дошъл да ти помага, естествено, че може да прави някои неща, които теб те дразнят, ама помага, нали. А моите родители живеят на 15мин. от нас и идват да видят децата веднъж в месеца за два часа- мен пък това страшно много ме дразни, да не кажа, че се чувствам обидена дори. Непрекъснато ми се обаждат да ме питат дали имам нужда от нещо, като не си правят сметка, че моите нужди вече до такава степен са се редуцирали, че не знам дали се събират на пръстите на едната ми ръка Rolling Eyes Давам ти пресен пример- в Неделя дойдоха "да ни видят", ами няма да излъжа ако кажа, че стояха половин час, защото трябваше да си тръгват, за да изведат кучето, което явно е по-важно от внуците им #Cussing out така че...... всеки го сърби на различно място Wink
Рая от вчера официално е на антибиотик, а малкия е със забелена пишка и вие от болка, имах кошмарна нощ- единия буха като магаре, другия реве, докато пишка, чудо #Crazy И сега ми е едно такова скофтено, нищо не ми се прави Tired

# 474
Гея, аз не пия кафе.... ама заради това черно дупе ще се насиля.... smile3508 ма наистина готин задник, а?

# 475
Еми, нагла си....двойно иска..... Mr. Green
Джулка.....не се насилвай, душо....аз и сама мога да го изпия....вземи чая...може двоен.... Mr. Green

# 476
Еми, нагла си....двойно иска..... Mr. Green
Обичам кафе, бе жена Wink

# 477
Абе мацки какви са тези питиета, помислете, че има и бивши бременни все още ненае...., с тази криза в леглото и с постен чай мога да се задоволя.

За родителите темата, не живеем заедно, да са ми живи и здрави перфектно се разбирам с тях, много либерални, много спокойни, отзивчиви и т.н.,нооо само от разстояние, миналата година се наложи 2 месеца да поживеем заедно, ами ...........Драго беше като синя каска, между мен и майка, а татко само се нервеше и броях часовете да се махнем от там. 

# 478

Добре, бе, мацки, вие в какви отношения сте? Дразните ли се на вашите родители, аз мноого, ама много. Колкото помагат, толкова ми пречат. Ако живеем заедно, гаранция ще има трупове.

Гея, ние да си призная сме се натресли на нашите в момента (вече 18 месеца), докато чакаме нашата къща да стане готова, и сме по-ниски от треата и по-тихи от водата. Не че не минахме през разни "кървави" сцени, докато не разделим територията... Но сега всеки си знае гьола и не мъти водата на другите. Пък и определено има известна изгода, щото като искам да си остана насаме (с компютъра примерно), пращам го малкия на долния етаж и готово. Пък и гозбите да не споменавам... Но все пак на всички ни е ясно, че положението е временно и който каквото има, си го таи с тази уговорка, не е завинаги.

А ТАКА! КАКВО ВИЖДАМ? Белла? Вдигна ми се кръвната захар - какви са тези напитки? Ама моля ти се, пак няма да мога да спя.... Гея, става ли да си го поделим черното кафе, че ми изглежда вкусна опция и на мене? Леле, много желаещи за кафето, брей колко пристрастени хора.

Ох, чакайте че се разконцентрирах...

# 479

За родителите темата, не живеем заедно, да са ми живи и здрави перфектно се разбирам с тях, много либерални, много спокойни, отзивчиви и т.н.,нооо само от разстояние, миналата година се наложи 2 месеца да поживеем заедно, ами ...........Драго беше като синя каска, между мен и майка, а татко само се нервеше и броях часовете да се махнем от там. 

Да де, и аз за това говоря.....и мойте са перфектни .....на разстояние

Общи условия

Активация на акаунт