ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ку-ку!!!Добро утро!
Бройте ме и мене за петък- на линия съм!И много искам да ви видя и да се набъбриме.
Лимонче- на патерица - Честит Ройден ден!Да си все така позитивна, лъчезарна и страхотна майчица и съпруга!Желая ти цялото щастие на света!
Миринде- как е адаша?Не пишеш нищо за вас.
Ади, Спокойната - къде се дянахте, мили момичета?
Прекрасен слънчев и усмихнат ден ви желая!!

# 601
Супер...значи се увеличаваме....това звучи перфектно....... Значи:

1.Миринда
2.Мишленце
3.Мимето
4.Надинка
5. Гея.....
6. Грейпфрут

Чух се с Ади -  Пепи е болен и му правеха инхалации, тюх да му се невиди...защо пак така, бе....та няма да дойде. Вяра я чух, ще дойде, Бини евентуално също ще намине след работа, ако Жоро гледа чаветата. Сега ще звъня и на Меги, звънете и вие на тези, на които имате телефоните. Че като гледам кви се организирани....напраооо, немам думи.
Моят съпруг не знаеше, че ще излизам, но много се зарадва...малко спокойствие за двамата мъже в петък вечер....
А снощи чатих с Лимончето до късно и даже пихме по бира...мнооого голям сладур е тя Heart Eyes

# 602
Eeх,как ми иска и на мен среща в Класика...ама няма... Tired
Светле,да не забравиш фотото ей...и да снимаш!

Поздрави на Ади,ако се чуете и бързо оздравяване на Пепи...миличкият! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 603
  • Варна, България
Светле, откъде ги намираш тези мъжаги?  
Снощи преди да си легна го видях, и после сънувах, че ..... едно куче ме хапе по дупето.  hahaha  Joy  Wink

Хайде, варненки и ние да се видим?
По-ангажираните с карате, 1,2,3 деца, мъж, куче, котка и т.н. да дават идеи за време и място

# 604
Ми хайде, де, кво чакаш...хващай парния влак и ша те чакаме на гарата с Преси, ще спиш в нас и утре вечер в Класика Simple Smile

# 605
Светле, откъде ги намираш тези мъжаги?  
Снощи преди да си легна го видях, и после сънувах, че ..... едно куче ме хапе по дупето.  hahaha  Joy  Wink

Ми Боги, намирам ги под завивките ми бе

# 606
Eeee, Мимеее, верно ли ще дойдеш... супер...айде събуждайте се от дрямка и в Класик.....дайте го къде е това на карта, аз не го знам.....в 19 часа в петък там....
Нещо за събуждане посред вечер, стига сте спали, да му се невиди

Хайде, моля, запишете се....

ти кажи, че ще го вземиш този младеж на срещата, да видиш как ще запълниш списъчето набързо  Joy

# 607
Кака ви Гея отива да и махат лепенките и да и кажат към какво точно е алергична.....дано да не е от бира, че тогава ще се мре......Баси, нямате си и  идея как ще се окъпя само....ще запуша сифона в банята довечера и глей кво става.....майкоооо - от 80 до 12 ще съм в банята, да знаете.
И на Меги звъннах, да знаете, евентуално ще намине, ама не е сигурно  Thinking. Та така...
Стискайте палци в Александровска Heart Eyes

# 608
Стискаме!  Hug
По-ангажираните с карате, 1,2,3 деца, мъж, куче, котка и т.н. да дават идеи за време и място
Понеделник? само това ми остана... Cry другите вечери я след 21:00, я след 22:30...
място - където и да е. На "Приятели" съм навита, както и на всяко друго (не много скъпо). Ама непременно да преслушаме повечко хора, че ми липсват.
Виж Надето как ли ще се включи? Май беше казала, че кърми със шише - ако е така, има шанс!

# 609
Стискайте палци в Александровска Heart Eyes

# 610
Здравейте, мацки!
Ей сега ще се обадя за резервация и ще ви пиша после.
Обаче аз сега се сетих, че утре сме на ваксина с малкия, та не дай си боже има странични ефекти (Т или нервност) може и да пропусна срещата. Надявам се всичко да е ОК и да се видим, че така чаках....

# 611
Така. Запазих. За 19ч., 8 човека, на името на Марина Филипова.

Списък:

1. Миринда
2. Мишленце
3. Мимето
4. Надинка
5. Гея
6. Грейпфрут
7. Меги
8. Бини
9. Еми (нали беше писала, че иска да дойде, ама й нямам координати  newsm78)

Моля утре до към 13ч. да ми потвърдите, че от пицарията помолиха ако има промяна в бройката да се обадим предварително. Благодаря от тяхно име.

# 612
Добро утро мацки Hug
днес съм подготвила за всекиго по нещо Wink

Heart Eyes

има и компания...само си изберете...все пак да не караме момчетата да чакат дълго Joy

а този няма никакво търпение Mr. Green

сега сериозно
:
Светле,чакам да кажеш какво стана във ВМА?
Ади,как е Пепи?...по-добре надявам се! Hug

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:50 от bella_

# 613
Ееееее, Дилянче....направо изби рибата, девойко....малиииииииии, опасна си!
Довечера сме там, нали - Миринде, аз потвърждавам, бе я си дай мобилния, нямам го....
А аз бях в Александровска, бе, не във ВМА, ма то не е толкова и важно, важното, че сега трябва да изтегля 100 кинта за мехмеми и т.н, алергична съм към всичко, към абсолютно всичко....не ми се говори, вчера, даже гнусната ми кожа направи реакция към самата лепенка, без ник'ъв реагент вътре и доц. Казанджиева, каза, че съм интересен случай Twisted Evil.. така, че айде да не ви разправям ужаси..петък е, ден за купон.....
Преската как плака днес в градината сутринта ...сви ми сърцето.....

# 614
 smile3555 вярно бе Александровска,ама съм голяма бяла птица...гледала съм с едно око явно...
ма как към всичко,бе #Cussing out...баси...ще трябва да опиташ с нещо алтернативно -  ще ти пиша  в скайп
Hug Heart Eyes
Много целувки на Преската Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Супер готино да си изкарате довечера,пийте поне едно и за мен! Hug

Да допълня още нещо Mr. Green
на скоро си купих ето тази книжка:

горещо я препоръчвам Peace
има я и във вариант за момичета Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:36 от bella_

Общи условия

Активация на акаунт