Почитатели на Майкъл Джаксън

• 57 490
  • 1 538
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Между гори и планини
Ох, мен главата така ме боли от напрежението тази вечер.. Носът ми тече, очите ми сълзят... Ще отида да легна и сънувам Майкъл, както всяка вече в последните 10 дни.

# 1 426
Красиви и много приличат на Майкъл. Особено Бланкит. И изобщо не са толкова бели колкото непрекъснато ги изкарват, до Джанет изглеждаха почти толкова мургави като нея. Душици. Confused

Наистина има нещо в този малкият  Grinning Опасна стойка е  Heart Eyes

# 1 427
Между другото куклата е Майкъл Джексън кукла  Flutter

Готино!!! Heart Eyes

# 1 428
Ето от уикипедия: In 1995, Jackson merged his Northern Songs catalog with Sony's publishing division creating Sony/ATV Music Publishing. Jackson retained half-ownership of the company, earned $95 million upfront as well as the rights to even more songs.

А децата са много красиви, особено Парис. Бланкет пък сякаш има нещо индианско... Абе чаровници големи.  Grinning

# 1 429
Преди малко по CNN даваха ковчега.. Sad

# 1 430
The Sun* на снимката ,което си дала Парис все едно го търси сред звездите  Heart Eyes

# 1 431
  • гр. Козлодуй
Като гледам малкия с тази Кукла "Майкъл" направо сърцето ми се къса. Какво ли му е на горкото детенце ... то сигурно още не може да разбере кой е бил баща му и какво всъщност става.

# 1 432
Няма нищо общо с каталога на Сони, не се бъркайте.

Майкъл притежава  ИЗДАТЕЛСКИ каталог от 750 000 песни, вътре влизат песните на Бийтълс който той купи за 47 милиона и сега стойноста му е над 1милиард, споменаха и други заглавия като Moon River...и много други шлагери.
Няма нищо общо Сони

# 1 433
в нета продължават да го отразяват.Искам да си легна за да не гледам вече. Sad

# 1 434
Ето от уикипедия: In 1995, Jackson merged his Northern Songs catalog with Sony's publishing division creating Sony/ATV Music Publishing. Jackson retained half-ownership of the company, earned $95 million upfront as well as the rights to even more songs.

Това не го знаех... знаех, че има някакъв бизнес, но.. Confused Все пак гадна постъпка на Сони, че не са искали да издадат песните му. Ще ги видим сега, неиздадените песни кой ще ги издаде. Дали Сони ще се решат да гушнат още малко парички сега, хм?!  Close

# 1 435
The Sun* на снимката ,което си дала Парис все едно го търси сред звездите  Heart Eyes

И аз това си помислих  Heart Eyes

# 1 436
По CNN казаха, че колата с ковчега е отишла в някакъв хотел по неизяснени причини.

# 1 437
Той не купи ли албумите на Елвис много отдавна?

# 1 438
Това ,че си си съиздател  на песни ,не означава,че си съсобственик на компания...
но това е дълга тема.............

# 1 439
Много мила служба беше.Речта накрая много ми хареса:неговата музика премина расови,религиозни и езикови бариери.

Дечицата са милички.

Общи условия

Активация на акаунт