Частни ДГ София 2

• 98 777
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
trixy, чети в темата за частните ясли, тази е за частни детски градини.
Там има каквото те интересува: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386539.540

# 91
  • София
Little wingels, благодаря ти. Записах се и там. Hug

# 92
Частна ясла в района на Лагера ;Хиподрума ??? Rolling Eyes

# 93
  • Sofia
Бих искала да добавя детска градина Бояна.Има ли някой информация за нея?http://www.boyana-bg.com/, това е сайта им.Почти съм се спряла на нея, но бих искала да раябера има ли някой впечатления от нея?

# 94
Немо в Драгалевци  http://www.nemo-bg.com/index.html

Взеха едногодишно бебе и го превърнаха във възпитана госпожица. Невероятен екип. Топли, сърдечни прекрасни хора, които възпитават детенцето ми с моите разбирания, с желание и любов.

Райна ходи на градина с огромно желание от самото начало, като не знам как го правят но всеки ден когато я взема, успяват да ми разкажат хубава история за това какво е направила през деня.

Казва Благодаря, когато й подам нещо, извинявай, никога не си взема без да попита Може ли?

Както казах най-прекрасното е отношението към децата. Преди една седмица доста закъснях. Звъня на звънеца никой не излиза, успях да отворя вратата и открих последните две дечица с трите госпожи да си правят парти с танцуване на Самба. Бяха толкова смешни и щастливи.

Сега е на две години и половина и е пълна със стихчета песнички, храни се абсолютно сама, налива си вода, пишка и ака от година и малко в тоалетната и за всичко това са "виновни" Яница, Моника, Надя, Матеева, Роси и Мария.

Режим прекрасна храна, домашна обстановка, обич, зачитане на мнението на детенцето, чужд език и чуден двор. Лято с 3-4-5 градуса по-ниски температури.

Аз работя в бизнес парка, живея в Овча Купел. Сутрин я пускам в градинката и работя без да се притеснявам за нея. Препоръчвам с 10 ръце!

# 95
Момичета четох темата, както и други подобни, но не открих по-актуална информация за детската градина на Дойче шуле (Горна баня). Интересува ме размера на таксата, тъй като в сайта им нищо не пише за това освен, че е годишна, а някъде в стари теми се споменаваше за месечна такса. Инфото обаче беше от 2005-2006 г., та ако някой знае нещо, моля да сподели 

# 96
Моята дъщеря е в Ерих Кестнер, като цяло съм доволна , имам леки забележки, но това е нормално.

# 97
Бих искала да добавя детска градина Бояна.Има ли някой информация за нея?http://www.boyana-bg.com/, това е сайта им.Почти съм се спряла на нея, но бих искала да раябера има ли някой впечатления от нея?
Моето дете ходи в тази градина. Аз съм ужасно доволна. Незная какво повече да кажа - прекрасно отношение и най-важното е, че на Никола му се ходи на градина. Живот и здраве малкото ми момиченце също там, ще бъде записано, като порасне.

# 98
  • Sofia
Радвам се, че най-накрая се намери някой със впечатления от ДГ Бояна, бях сигурна,че ще са добри!

# 99
Здравейте   Grinning,
в ЧДГ При баба се изучава руски език (пеят се много песнички,разказват се приказки )

Благодаря! Какви са отзивите за нея?
Ние сме много доволни от тази детска градина.Сравнително новичка е,всичко е запазено и се поддържа много добре Simple Smile
Отношението на персонала към дечицата е страхотно.Имаме си любима учителка г-жа Негрова,на която сме й много благодарни за вниманието и отношението към всички ни Grinning
Успех на всички търсещи подходяща детска градина!

# 100
Да попитам дали има някой, който може да сподели информация за ДГ "Бонбон" в "Люлин"?
Ако се отново не ни приемат в държавна градина, нямам много опции, а таксата им не е малка. Затова моля, ако някой може, да ми помогне с някои фактически подробности. Например ме интересува колко често се пуска на децата телевизор, как протича адаптацията и други подобни. Предварително благодаря!

# 101
И аз искам да следя темата, сега се връщам назад да чета. Търся коментари и цени за кв. Гео Милев.

# 102
В Британската детска градина по рано писах , че са ми казали , че ще ги хранят здравословно...
Нямало да има шоколад. Е не е така в действителност, затова го пиша , че с предният си пост да не подведа някой.
Имам забележки към кетеринга, чакам сега да видя ще се съобразят ли с тях.

# 103
Здравейте!
Искам да попитам и тук:
Бих искала да сондирам мнения кои немски градини са най-добре по отношение на отглеждането и възпитанието на децата най-вече.
-Тоест отношението на учителките към тях, разбиране, свобода, топло отношение към децата на първо място.
-На второ място големината на групите и честото разболяване на децата. Не че е закон, че при малки групи, няма да се разболяват, но поне следят ли за воденето на твърде болни деца и т.н.
-На трето доволни ли сте от храната.
-На четвърто в каква степен се изучава езика и има ли резултати при вашето дете.
-ако напишете и таксата на съответната градина и има ли транспорт, цена няма да имате Love

Засега клоня към Увекинд, но ще е много далеко от там, където сигурно ще живеем. За съжаление обаче сега видях, че градината всъщност не работи юли и август. Таксата излиза окоол 427евро на месец за десет месеца, което е доста.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:25 от Soleil*

# 104
Здравейте!
Отказах се от градината, която си бях избрала и сега се налага отново да започна търсене. В списъка видях само две градини в Младост - Меридиан 22 и Еспа. Няма ли други!?
Не може да е чак толкова отчайващо положението.

Общи условия

Активация на акаунт